Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

pembee sunumcu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
20
-43
1
Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Öğrencim olarak görüyorum mu? 🤣 O kocana bi sorsana, neden orta sıradaki Hayri'yi öğrencisi olarak görmüyor? Hayri üvey öğrencisi miymiş?

Öğrencim olarak görüyorum mu? 🤣 O kocana bi sorsana, neden orta sıradaki Hayri'yi öğrencisi olarak görmüyor? Hayri üvey öğrencisi miymiş?
Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte 😏

Biraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.

Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.

evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi
Yavrum,alkol mu bu ?
Sigara mi ?
Bırakacağım deyince ; adam sanki müptelası olmuş gibi anlatıyorsun..
Konu böyle olunca uydurmasmis gibi kokuyor.. 🤗

Kocanizinki kirk yas ergenligi degil, baska bisey …
Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim

Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Evliliginizi tek başınıza kurtaramazsınız kocanın kendisini düzeltmesi kendisinden 20 yaş küçük öğrencilere asılmayı bırakması lazım.sizi pofpoflaması sadece sus payı genç olman güzel olman eşine yetmiyor

Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte 😏
Bütün öğrencileri ile mesajlaşır mı böyle? Bütün dönem nargile kafede takılıp finallere 5 kala inci gibi el yazısı ile hocanın ağzından çıkan her şeyi not alan, çok dikkat çekmeyen gözlüklü kıza yanlayan Bertuğ var mı sizinkinin listesinde, ona da nasihat veriyor mu?

Aranizda epey yaş farki da varmis eşinizle.Bence kendinize bakin,giyinin ,sosyalleşin ,gizemli olun o sizi takip edip kıskansin.Gercekten ögrencisi de olabilir ve herhangi bir dersten vs yazişmiş da olabilirler.SIz sanki biraz evle ,çocuklarla salmis gibi olabilir misiniz kendinizi? Calisiyor musunuz bilmiyorum ama aslinda esinizden bu kadar yaş genç olmaniz sizin icin avantaj .

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek 😡 akıl var mantık var

Biraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.

Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.

Aranizda epey yaş farki da varmis eşinizle.Bence kendinize bakin,giyinin ,sosyalleşin ,gizemli olun o sizi takip edip kıskansin.Gercekten ögrencisi de olabilir ve herhangi bir dersten vs yazişmiş da olabilirler.SIz sanki biraz evle ,çocuklarla salmis gibi olabilir misiniz kendinizi? Calisiyor musunuz bilmiyorum ama aslinda esinizden bu kadar yaş genç olmaniz sizin icin avantaj

Gerçekten bunu tüm samimiyetimle soruyorum bu konuyu ergenliğe mi bağladınız yoksa kocanıza yakıştıramadığınız için ya da vazgeçemeyeceğiniz için bunun geçici bir durum olduğunu ,düzelebileceğini ,aslında kendisinden kaynaklı değil de yaşının sanki getirmiş olduğu bir atak bir kriz veya bir sendrom olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Kocanız üniversitede Hoca konuştuğu kişi öğrencisi ise muhtemelen 18 yaşının üzerinde bir bireyle kendi gönül rızasıyla iki tarafta karşılıklı olarak konuşuyor. Öğrencisi için hocası olması ,statüsünün olması ,parasının olması veya ilgileniyor olması cazip gelebilir; burada öğrenciyi kesinlikle savunmuyorum ancak kocanızın buradaki en masum kişi olmadığını size hatırlatmak istiyorum. Eğer zaten size olan sevgisi ,saygısı bittiyse bugün bu öğrenci ile konuşmayı bırakır yarın başka biriyle yine aynı olaylara girişir. Burada karar vermesi gereken sizsiniz. Eşiniz bu alışkanlığı bırakır mı bırakmaz mı bilemem ancak siz eşinizi bu haliyle sevebilir misiniz veya kabullenebilir misiniz?

Eşini kaybetmek istemiyorsan susacaksın

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek 😡 akıl var mantık var
Kız daha 20 yaşında. Çocuk sayılır ve kandırılmaya çok açık. Burda biri duruş sergileyecekse o eşiniz olacak. Ne de olsa evli barklı olan, sadakat sözü veren o.

40 yas ergenligi degil ki bu.
Esiniz sizi aldatıyor.

Back
X