Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Sanırım siz de ogrencisiydiniz eşinizin
Şimdi başka av bulmuş kendine
Siz ergenlik vs kendinizi kandırmaya devam edin de , burda hiçbirimiz yemedik adamın sapikligini

siz sünyancı kocanızı mı savunuyorsunuz? Nerde hoca? Yazın da biz şikayet edelim o abazayı. Kocanız masum kızları ayartmadan önlem Alalım. Belki kıza evli olduğunu bile söylemedi o pis kocanız. Sizi sevmiyor ki neden evliyim desin. Bakalım o gencecik kızlarla yazışırken siz aklına geliyor musunuz?

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
En önemlisi insanın kendine saygısını kaybetmemesi hersey kaybedilir kendi değerini bil maddi açıdan sorun yaşamıyorsan kendi yoluna git kaldıkça kaybediyorsun belki gidince anlar değerini belki de bilemezsin ama insanlar değişmiyor

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Erkeklerde kırk yaş ergenliği dıye birşey mi varmış ? 😂

Es kisisi pedofili aman sıkı tut bu pisligi.Elinden kacirma.

Aranizda epey yaş farki da varmis eşinizle.Bence kendinize bakin,giyinin ,sosyalleşin ,gizemli olun o sizi takip edip kıskansin.Gercekten ögrencisi de olabilir ve herhangi bir dersten vs yazişmiş da olabilirler.SIz sanki biraz evle ,çocuklarla salmis gibi olabilir misiniz kendinizi? Calisiyor musunuz bilmiyorum ama aslinda esinizden bu kadar yaş genç olmaniz sizin icin avantaj .
Gercekten 🧿🧿 yorum.Allah bu kafaya nazar degdirmesin🤦

Öğrencisi olarak gördüğü çocukla ne konuşıyormuş sapkın kocanız? Ve siz buna hiçbir müdahale yapmıyorsunuz ben olsam gider şikayet ederim mesajları delil olarak götürürüm o çocuğunda ailesine bunu söylerim onlarda çocugunu korusun bu durumdan diye. Siz nasıl oluyorda buna sessiz kalıyorsunuz siz sorunca ne diyecek evet yaptım mı diyecek tabi ki inkar edecek hangi sapık tacizci yaptığını söylemiş? Bana göre sizin şuan yaptığınızda çank tutmak gibi birşey olmuş bide 40 yaş ergenliği diye konu açmışsınız. Konu başlığınız " SÜBYANCI PEDOFİLİ KOCAMI NASIL NEREYE ŞİKAYET EDERİM" tarzında olmalıydı. Bu ergenlikten çıkmış bayağı bayağı ben sübyancı pedofiliyim diye bağırıyor yok artık ya :skandal:Ya küçücük çocukla ne konuşabilir g*tündeki kılı ağarmış kazık kadar adam?

Back
X