hahaha bende hiç anlamam cilveden falan alemsin çok güldüm :))oyleyseee beennn napıcaam kızlar taktık verın sız nasıl cılve yapıyorsunuzz :)
hahaha bende hiç anlamam cilveden falan alemsin çok güldüm :))
cılvelı kızlara ozenıyorumm yahuu :)) nasıl yapıyolarsa braz ogretsınlerr bana:))
sizce erkekler cilveye ne kadar onem verırr..ben hıc bı zaman cılvelı bı kız olamadımm,bu yuzden cok sey kaybettgımı dusunuyorumm..sokakta ya da dsardayken gdıp yanagına bır opucuk kondrmadımm yanıı anlayacagınız bu konuda braz odunum..arkadaslarım ve bı cok erkekten ogrendgım kadarylaa bu yapmadgım yapamadıgım seyler cok sey kaybettrıyorr...
Herkesin bir mizacı ve kendine yakışanı var
Erkeklerde de durum böyle, hepsinin huyu suyu ayrı, benim hayat arkadaşım hiç sevmez cilve tabir edilen şeyleri yani öyle çocuk gibi konuşmak, şapur şupur sokak ortasında öpüşmek falan sinirlendirir onu, kadın ağır olacak, böyle çocuk gibi kadınlar komik oluyor der. Başka biri de sever bence birlikte olunan insanla ilgili biraz. Genel anlamda çevredeki erkeklerde de pek öyle cilve sever görmedim, çok takmayın kafanıza, insanın en güzel hali doğal hali
çok eski bir topik vardı. googdan taratırsan yine başlığı bulursun.
"kocalara işveli cilveli dayak " gibi bir şeydi..
orayı bir oku çok çılgın cilveler bulacağına emin olabilrisin..
hayal dünyası sınır tanımıyor
çok eski bir topik vardı. googdan taratırsan yine başlığı bulursun.
"kocalara işveli cilveli dayak " gibi bir şeydi..
orayı bir oku çok çılgın cilveler bulacağına emin olabilrisin..
hayal dünyası sınır tanımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?