Erkeklerde cilvenin yeri???

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
sizce erkekler cilveye ne kadar onem verırr..ben hıc bı zaman cılvelı bı kız olamadımm,bu yuzden cok sey kaybettgımı dusunuyorumm..sokakta ya da dsardayken gdıp yanagına bır opucuk kondrmadımm yanıı anlayacagınız bu konuda braz odunum..arkadaslarım ve bı cok erkekten ogrendgım kadarylaa bu yapmadgım yapamadıgım seyler cok sey kaybettrıyorr...

oyleyseee beennn napıcaam kızlar taktık verın sız nasıl cılve yapıyorsunuzz :)

cılvelı kızlara ozenıyorumm yahuu :)) nasıl yapıyolarsa braz ogretsınlerr bana:))

özel bi çaba sarfettiklerini sanmıyorum doğal halleri öyledir çabalayarak cilveli olunur mu ki? bence östrojen hormonu fazla olan kişiler cilveli oluyor :))) bi arkadaşım vardı eşiyle konuşurken 5 yaşında çocuk gibi konuşuyodu cilve bu mu acaba bana komik geliyo böyle şeyler

Son düzenleme:

ayy kimden çekincem ya ne diye onunla birlikteyken öööyle durcam öpmicem bide öyle mi?? ay duramam ben valla.
galiba Allah vergisi bu hahahh

galıba Allah vergısı amaaa belkı bende sonradan kazanabılırımm:)

Herkesin bir mizacı ve kendine yakışanı var

Erkeklerde de durum böyle, hepsinin huyu suyu ayrı, benim hayat arkadaşım hiç sevmez cilve tabir edilen şeyleri yani öyle çocuk gibi konuşmak, şapur şupur sokak ortasında öpüşmek falan sinirlendirir onu, kadın ağır olacak, böyle çocuk gibi kadınlar komik oluyor der. Başka biri de sever bence birlikte olunan insanla ilgili biraz. Genel anlamda çevredeki erkeklerde de pek öyle cilve sever görmedim, çok takmayın kafanıza, insanın en güzel hali doğal hali

dgruu bazılarıda farklı dusunuyorr tabıı ama bana denk gelenlerr heepp bu tarz ınsanlardı sanırım :)

Cilve denilen olay insanların gözünün önünde, sokakta, şurda burda yapılacak bir şey değil. Başbaşayken öpersin de sarılırsın da şakalaşırsın da her şey olabilir. Bende yapamıyorum yok bebek taklidiymiş yok mıç mıç ilişkiymiş falan. Genel olarak ağır takılan çiftlerdeniz bizde sevgilimle ve dışarıda yapacağım en ufak bir abartı hareketten bile hoşlanmaz. Ağır durmamdan hoşlanır. Olması gereken bence de budur zaten. Kadının en büyük albenisi hanımefendiliğidir.

Bende sokakta ulu orta yerde yada ailelerin tanidiklarin yaninda gayet hanimefendi ve ciddiyimdir...ama evimizde yalnizken durduk yere oper sarilir her yerine dokunur bir iki bastan cikarici soz soylerim..pek hosuna gider esimin..cocuklar ne zaman uyuyacak yav der durur sonrasinda :)))

Ben de yalnızken sarılır, öperim, aşkım, canım derim ama, insan içinde hiç yapamam

Bir de karakterle ilgili, yalnız da olsak, şuh bakışlar, cilveli kırıtışlar, seksi pozlar veremem:44:

Komik olurum, eğreti durur üstümde

Cilve dediginiz sey biraz da erkege göre sekillenen bir sey. Cilve deyince akliniza ne geliyor? Mesela kimi erkegin cilveden anladigi bakimli, seksi olup erkegin olmadik yerlerde aklinin basindan alinmasiyken, kimisi icin cilve bir tatli bakis, iki tatli sözdür. Kimisi cocuk gibi kadinlardan hoslanir. Kimisi de cilve denen seyden nefret eder.

Hatta burada bir konu vardi, kadin cilveliydi ama adam "yilisik yilisik davranma bana" tarzi cümleler kuruyordu kadincagiza. Mesela yatak odasi konusunda bile, orasi ciftlerin özel alani ama bazi erkekler ic camasiri magazalarindan alinmis seksi kiyafetlerden nefret ederken, kimisi de esini almasi icin tesvik eder.

Bu yüzden bence kafaniza takmayin.

Eger odunum derken, soguk oldugunuzu ifade etmeye calisiyorsaniz, sevdiginiz zaman degisirsiniz. Sevdiginiz insanin yaninda tabiri caizse "sap" gibi durabileceginizi sanmiyorum.

Son düzenleme:
cilve taktiği yoktur. olsa okulunu açarlar zaten.. kursları falan olur emin ol..
şimdi şu cilve işe yarıyor desek birinci erkek erkeğe benzemez, herkesin mizacı farklıdır. ona seksi gelen buna komik gelebilir.
ikincisi bazı insanlar cilve için kasılınca çok yapmacık oluyor kardeşinin elbisesini giymiş çocuklar gibi..
bence doğalında içinden geldiği gibi yaşa.

karakter ve mizaç :) ben kapımın dışında iken eşimin elini tutar neşeli neşeli gezerim ama öpüşme anlamında kimse görmezse belki :)
ama kapımız kapandığında:) yaaa bende cilveliyim biraz :) bilmem içimden geldiği gibi davranıyorum aslında. yanağından fıstık alıyor:) bazende kalçalarına bir tokat yapıştırıyorum:)

çok eski bir topik vardı. googdan taratırsan yine başlığı bulursun.
"kocalara işveli cilveli dayak " gibi bir şeydi..
orayı bir oku çok çılgın cilveler bulacağına emin olabilrisin..
hayal dünyası sınır tanımıyor

huhuuuuu kızlar supersınız:) belkıde sevınce degsrımm ama brazda kadınsı olmk gerekıyor sanırıımm

hahaa tamam bı bakııımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…