Evde birileri olunca zor olurMerhabalar
Bir sene oldu doğum yapalı. Kocamla uzaklaştık. Evle ilgilenmiyor, oğlumuzla benim zorumla 10 dakika filan ilgileniyor. İş dışında bütün gün elinde telefon yatıyor. O kadar hayatımda olmamaya alıştırdı ki artık böyle ne kadar gidecek bilmiyorum . Hayatımıza dahil etmeye çalışıyorum olmuyor. Çalıştığım için annem ondan da mı diyorum yalnız kaldığımızda da bir şey değişmiyor. Bir gece uykusuz kalmadı bir senedir. Babam daha çok babalık yapmıştır oğluma. Değişir mi ? Geçici midir? Var mıdır başına gelen ?
Bebekten önce böyle değildi , yine çok bi şey yapmazdı ama o zaman gözüme baymıyordu. Annem ben de sadece. Bakıcı tutabilirim ama oğlum daha bir yaşında bakıcıya bırakmak istemiyorum annem bakmak isterken zaten kredi borcu yüzünden döndüm işe, bitince çıkarabilirim orda da mobbing görüyorum .Sanıyorum ki anne babanız da sizin evinizde. Bakın eğer böyleyse eşiniz asla düzelmez. Çünkü anne babanızın varlığı ona konfor sağlıyor şu anda.
İşten eve geliyor. Iyi kötü yemek var, evin temizliği düzeni sağlanmış. Icerse çayı da demleniyor. Bu konfor bana sağlansa ben de yatarım keyif yaparım. Erkekler zaten bayılırlar kadınlar etrafta fır dönerken manda gibi yatmaya.
Eget anne babanız sizdeyse ve gidebilecek durumlari varsa bir bakıcı bulun. Anne babanız kendi düzenlerine dönsün yaşlı insanlara da eziyet etmeyin.
Ama anne babanız yoksa esinizi karşınıza alıp kavga etmeden konuşun bi bakalım. Aklını başına toplasın. Çok umudum olduğundan değil de, bu yolu da denemiş olmak için.
Değişir mi demişsiniz, inanin ben hiç değişeceğini sanmıyorum. Hepimiz doğum yaptık, hepimizin eşi böyle olsaydı evliliği iyi giden kimse kalmazdı
Bebekten önce nasıldı peki?
Annem de bebeğimize bakmak için babamı bırakıp konfor alanından çıktı kadın. Benim de konfor alanım yok bir yıldır sadece benim değil bu çocuk. Ve gerçekten anlayış gösteriyorum yaa . Ben de anlayış istiyorum artık. Yakınlaşmayı da geçtim çocukla ilgilenmemesi canımı sıkıyor ki daha önce bahsetmiştim rahatsızlığımdan bu konudaAnneniz sizinle kalıyor anladığım kadarıyla
Nasıl bir yakınlık bekliyorsunuz ki o zaman
Adamın konfor alanında bir yabancı var
Birde bu gözle bakın olaylara
Çocuğunuzu. Düzenini asla bozmayın. Ama Burda yazdığınız gibi kocanızla başbaşa bir gün çıkın dışarıya her şeyi konuşun.Bebekten önce böyle değildi , yine çok bi şey yapmazdı ama o zaman gözüme baymıyordu. Annem ben de sadece. Bakıcı tutabilirim ama oğlum daha bir yaşında bakıcıya bırakmak istemiyorum annem bakmak isterken zaten kredi borcu yüzünden döndüm işe, bitince çıkarabilirim orda da mobbing görüyorum .
Bebek isteyen oydu zaten. Bebeği doğduğundan beri ona veriyorum ilgilensin diye. İlk zamanlar daha ilgiliydi. Sürekli yanımızdaydı ilgilenmese bile ama ilk aylar dokunmaya korkuyordu . Uzun süredir ilgilenmiyor . Konu annem olsa , annem bi odada , kendisi bi odada yaşıyor. Onun olduğu odaya götürüyorum kucağımda çocuk seviyor kucağımdan almadan. Sonra diyor ki bu çocuk sana sarıldığı gibi bana sarılmıyor. Görümcem de kendi annesi gidince eşi ile kızı arasında bağ güçlendi dedi ama şunadan bir yaşındaki bebeği bakıcıya veremem annem bakmak isterken ki anneme daha zor bence. Eşim rahatsız olmasın diye sürekli dikkat ediyor kadın bi şeylereBebek istiyor muydu eşiniz? Doğumdan itibaren size hep anneniz babanız mı yardımcı oldu? Eğer böyle yaptıysanız ikinizlede bağı zedenlenmiştir. 10dk nedir yani babalar ilk aylar omzundan indirmiyor bebekleri, babalık duygusu denen bi duyguda var en başından süreçten uzak tuttuysanız bu yüzden olmuş olabilir
Anneniz sizinle mi yaşıyor?
Ne bekliyorsunuz annenizin yanında size kur mu yapsın?Annem de bebeğimize bakmak için babamı bırakıp konfor alanından çıktı kadın. Benim de konfor alanım yok bir yıldır sadece benim değil bu çocuk. Ve gerçekten anlayış gösteriyorum yaa . Ben de anlayış istiyorum artık. Yakınlaşmayı da geçtim çocukla ilgilenmemesi canımı sıkıyor ki daha önce bahsetmiştim rahatsızlığımdan bu konuda
kur yapmasin da kendi sperminden cikan cocuga bakmaya da usenmesinNe bekliyorsunuz annenizin yanında size kur mu yapsın?
Erkek zihniyeti evde iki kadın varken kalkıpta bu istediklerinizin hiçbirini yapmaz.
O zaman boşanın mesela ama ona da gelmezsiniz
Adam bakmasın dediğimi hatırlamıyorumkur yapmasin da kendi sperminden cikan cocuga bakmaya da usenmesin
adam omrunde toplam 2 saat kucagina almamis, on dk tasisa belim agridi diye karısına veren bir baba.
baba dediysek iste agiz aliskanligi
boyle baba mi olur?
Ya da işten çıkıp annemi eve göndereyim ama ona da o gelemiyor. Çünkü maaşı ile hem kredi ödeyip hem geçinemeyiz. İşte de yükselmek için bir gayreti yok. Ayağıma güller , romantik akşam yemekleri beklemiyorum zaten de çok yoruldum oğlanı ver sen bi kahve iç demesini bekliyorum. Yani bilmiyorum kaynanam oğlunu kocası sanıyor arada kızıyordum o da benim gibi kocadan bi şey görmeyip oğlundan medet ummuş hep. Böyle giderse ben de öyle olcam herhalde . Boşansam da boşanmasam da.Ne bekliyorsunuz annenizin yanında size kur mu yapsın?
Erkek zihniyeti evde iki kadın varken kalkıpta bu istediklerinizin hiçbirini yapmaz.
O zaman boşanın mesela ama ona da gelmezsiniz
Üzülerek söylüyorum bahsini ettiğimiz şeyler geçici değil. Bebeğine birilerinin zoruyla yaklaşmak ne demek yahu. En sağlıklı kararı eminim oturup etraflıca düşündüğünüzde alacaksınızMerhabalar
Bir sene oldu doğum yapalı. Kocamla uzaklaştık. Evle ilgilenmiyor, oğlumuzla benim zorumla 10 dakika filan ilgileniyor. İş dışında bütün gün elinde telefon yatıyor. O kadar hayatımda olmamaya alıştırdı ki artık böyle ne kadar gidecek bilmiyorum . Hayatımıza dahil etmeye çalışıyorum olmuyor. Çalıştığım için annem ondan da mı diyorum yalnız kaldığımızda da bir şey değişmiyor. Bir gece uykusuz kalmadı bir senedir. Babam daha çok babalık yapmıştır oğluma. Değişir mi ? Geçici midir? Var mıdır başına gelen ?
Boşan demiyorum tabiki ama onu da sürece dahil etYa da işten çıkıp annemi eve göndereyim ama ona da o gelemiyor. Çünkü maaşı ile hem kredi ödeyip hem geçinemeyiz. İşte de yükselmek için bir gayreti yok. Ayağıma güller , romantik akşam yemekleri beklemiyorum zaten de çok yoruldum oğlanı ver sen bi kahve iç demesini bekliyorum. Yani bilmiyorum kaynanam oğlunu kocası sanıyor arada kızıyordum o da benim gibi kocadan bi şey görmeyip oğlundan medet ummuş hep. Böyle giderse ben de öyle olcam herhalde . Boşansam da boşanmasam da.
bence adamin hamurunda yokmus erkeklikAdam bakmasın dediğimi hatırlamıyorum
Kayınvalidenin evde olması adamı rahata itmiş
Bunu görmek için üst akla ihtiyaç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?