• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde Doğum sonrası uzaklaşma

Annem de bebeğimize bakmak için babamı bırakıp konfor alanından çıktı kadın. Benim de konfor alanım yok bir yıldır sadece benim değil bu çocuk. Ve gerçekten anlayış gösteriyorum yaa . Ben de anlayış istiyorum artık. Yakınlaşmayı da geçtim çocukla ilgilenmemesi canımı sıkıyor ki daha önce bahsetmiştim rahatsızlığımdan bu konuda
Çocuk konusu enine boyuna karar verilerek mi oldu yoksa gelişine mi?

Ya da işten çıkıp annemi eve göndereyim ama ona da o gelemiyor. Çünkü maaşı ile hem kredi ödeyip hem geçinemeyiz. İşte de yükselmek için bir gayreti yok. Ayağıma güller , romantik akşam yemekleri beklemiyorum zaten de çok yoruldum oğlanı ver sen bi kahve iç demesini bekliyorum. Yani bilmiyorum kaynanam oğlunu kocası sanıyor arada kızıyordum o da benim gibi kocadan bi şey görmeyip oğlundan medet ummuş hep. Böyle giderse ben de öyle olcam herhalde . Boşansam da boşanmasam da.
Çok iyi düşünerek karar vermemişsin sanki bu evliliğe.

Evlenmeden öncede eminim öyleydi bencil,kendini düşünen.Çocuğuda sevdiğinden değil sizi eve bağlamak birde çocuk yapabiliyor diye elaleme göstermek" erkeklğinin kanıtı" Ne Bebek umrunda ne siz Düzeni bozulmasın kv çocuğa baksın ,eşi çalışsın borç ödesin o da işten gelince yayılıp yatsın....Üzgünüm bu canavar sizin eseriniz ,gerçeği görmezden gelip bir yalana inanıp bu adamla yola devam etmekle kalmayıp birde çocuk yapmışsınız.Bu adam düzelmez işine gelmezse daha da çirkefleşir ona göre davranın.....

Bebek isteyen oydu zaten. Bebeği doğduğundan beri ona veriyorum ilgilensin diye. İlk zamanlar daha ilgiliydi. Sürekli yanımızdaydı ilgilenmese bile ama ilk aylar dokunmaya korkuyordu . Uzun süredir ilgilenmiyor . Konu annem olsa , annem bi odada , kendisi bi odada yaşıyor. Onun olduğu odaya götürüyorum kucağımda çocuk seviyor kucağımdan almadan. Sonra diyor ki bu çocuk sana sarıldığı gibi bana sarılmıyor. Görümcem de kendi annesi gidince eşi ile kızı arasında bağ güçlendi dedi ama şunadan bir yaşındaki bebeği bakıcıya veremem annem bakmak isterken ki anneme daha zor bence. Eşim rahatsız olmasın diye sürekli dikkat ediyor kadın bi şeylere
Karım çocuğuyla oyalansın da yakamdan düşsün mantığıyla mı istemiş çocuğu

Çocuk konusu enine boyuna karar verilerek mi oldu yoksa gelişine mi?
Gelişine olmadı , 2 yıl çabaladık olsun diye. Tüp bebek tedavisini araştırırken öğrendim hamile kaldığımı. Benim de ilk aylar hayal ettiğim gibi gitmedi. Kolik bir bebekti , meme reddi yaşadım , işten sürekli aradılar , sütüm yoktu çok , ağlayıp duruyordum. O zamanlar daha çok yanımdaydı sanki. Uzaklaştıracak bi şey de yapmadım. Eve erken gidiyorum geleceğine yakın camda bekliyoruz oğlumla. Geldiğinde seviniyor çocuk bir dakka seviyor atıyor kendini yatağa. Dedim de çocukla ilgilenmezsen bağ geliştiremezsiniz aranızda diye. Kendimden de uzaklaştırmadım aksine saçıma başıma giyimime de dikkat ediyorum kendimi de iyi hissetmek için.

Gelişine olmadı , 2 yıl çabaladık olsun diye. Tüp bebek tedavisini araştırırken öğrendim hamile kaldığımı. Benim de ilk aylar hayal ettiğim gibi gitmedi. Kolik bir bebekti , meme reddi yaşadım , işten sürekli aradılar , sütüm yoktu çok , ağlayıp duruyordum. O zamanlar daha çok yanımdaydı sanki. Uzaklaştıracak bi şey de yapmadım. Eve erken gidiyorum geleceğine yakın camda bekliyoruz oğlumla. Geldiğinde seviniyor çocuk bir dakka seviyor atıyor kendini yatağa. Dedim de çocukla ilgilenmezsen bağ geliştiremezsiniz aranızda diye. Kendimden de uzaklaştırmadım aksine saçıma başıma giyimime de dikkat ediyorum kendimi de iyi hissetmek için.
Sizin bakımlı, bakımsız olmanızın bir anlamı yok.Kendinize değil koca diye aldığınız adama dönüp bakın

O zaman fazla rahata alışmış.zaten çok içinden gelmiyorsa fırsat bulunca iyice salmıştır.anneni zor olsa göndermelisin diyeceğim ama maddi durumlar da sıkıntı diyorsun.biz de ne diyeceğimiz bilemedik.

O zaman fazla rahata alışmış.zaten çok içinden gelmiyorsa fırsat bulunca iyice salmıştır.anneni zor olsa göndermelisin diyeceğim ama maddi durumlar da sıkıntı diyorsun.biz de ne diyeceğimiz bilemedik.
Ben de dertleşmek için yazıp duruyorum. Günün sonunda kendi göbeğimi kendim keseceğim. Ya bu şekilde devam edecek ya da bitireceğim. Korkaklık mı salaklıklık mı saflık mı bilmiyorum ama senelerdir hep anlayış gösterdim anlamaya çalıştım birilerini. Artık sabrım mı kalmadı ne oldu bilmiyorum anlayış göremediğim insanları istemiyorum artık etrafımda

Ben de dertleşmek için yazıp duruyorum. Günün sonunda kendi göbeğimi kendim keseceğim. Ya bu şekilde devam edecek ya da bitireceğim. Korkaklık mı salaklıklık mı saflık mı bilmiyorum ama senelerdir hep anlayış gösterdim anlamaya çalıştım birilerini. Artık sabrım mı kalmadı ne oldu bilmiyorum anlayış göremediğim insanları istemiyorum artık etrafımda
Yani sana sevgisi olduğunu hissediyorsan biraz daha mücadele et ama sevgi sorunu da varsa ayrılmayı düşünebilirsin.o kadarını da sen bileceksin artık.gönül işi bu sonuçta.

Şimdiye kadar konu hep sizdiniz çünkü. Değer görmeyişinizi ya da hissettiğiniz sevgisizliği bir şekilde sineye çektiniz, belki de çevremizden çoğumuz bunu gördüğümüz için normali buydu.
Ama artık konu çocuğunuz. İnsan anne olunca kendisine reva gördüğü çocuğu için söz konusu bile olmuyormuş. Nerden bildiğimi sormayın🥲

Merhabalar
Bir sene oldu doğum yapalı. Kocamla uzaklaştık. Evle ilgilenmiyor, oğlumuzla benim zorumla 10 dakika filan ilgileniyor. İş dışında bütün gün elinde telefon yatıyor. O kadar hayatımda olmamaya alıştırdı ki artık böyle ne kadar gidecek bilmiyorum . Hayatımıza dahil etmeye çalışıyorum olmuyor. Çalıştığım için annem ondan da mı diyorum yalnız kaldığımızda da bir şey değişmiyor. Bir gece uykusuz kalmadı bir senedir. Babam daha çok babalık yapmıştır oğluma. Değişir mi ? Geçici midir? Var mıdır başına gelen ?
Ben de buna benzer bir başlıkta konu açmıştım.Birincide değil ama ikincide bizim de 1 sene kadar uzaklık oldu.Sonra forumdaki bayanların önerisiyle yakın ve sakin davranmaya çalıştım isteklerimi sakin söyledim.1 aydır tavırlarıma dikkat ediyorum.Çok şükür eski haline döndü.Siz de deneyin.Yine olmazsa ayrılık düşünürsünüz

Anneniz sizinle kalıyor anladığım kadarıyla
Nasıl bir yakınlık bekliyorsunuz ki o zaman
Adamın konfor alanında bir yabancı var
Birde bu gözle bakın olaylara

Adam çocuğu ile de ilgilenmiyor siz şaka mısınız!!!
Bazı kadınların erkeklerin şımarık, sorumsuz hareketlerini mantıklı zeminlere oturmaya çalışmasını asla anlamıyorum.
Hadi kadını geçtim kayın validenin eve gelmesi bir babanın çocukla ilgilenmemesine engel değil, engel oluyor da o adama normal değil yada sevmiyordur bu kadar net.

Back
X