• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde erkek bebek takıntısı

sizdenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
252
1
26
Diğer
Evlilik bebek düşünenler hiç sevgilinizden nişanlınızdan eşinizden yok kız olmaz erkek olsun duyan var mı? Ben duydum ve bir tuhaf oldum sizinle paylaşmak istedim. Bu konu da yorumlarınızı bekliyorum. Sizce böyle bir takıntı soz konusu olabilirmi yoksa ben mi abartıyorum?

Son düzenleme:
Kadınların da kız bebek hayali bu yüzden olsa gerek :31:

Mesela ben, Rabbim bilir tabi yanlış bişey söylemek istemem ama ne yalan söyleyeyim bir kızım olsun daha çok ister yüreğim..

Yoo hiç o konuda takıntılı bir erkek görmedim etrafımda
Hatta kız çocuk takıntısı olanları gördüm
Evlilik düşündüğüm sevgilimde de yoktu böyle bir şey
Bende de yok
Hatta ben erkek bebek sahibi olmayı daha eğlenceli bulmuşumdur

bu aileden kaynaklanıyor bence onların derdi oğullarının oğlu olsun soyları yürüsün sanki tükenecekler :47: ben hiç çocuk istemiyorum nişanlım istiyor erkek olsa daha ii olur diyor kızıyorum bende tabi :47::27: ki hiçde geri düşünen bir insan değildir :51:

ben de eşimde gönlümüzden kız geçiriyoruz ama sağlıklı olsun diyoruz öncelikle, ayrıca takıntı yapsa ne olur yapmasa ne olur cinsiyeti erkek belirler takacaksa kendine taksın

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ne yalan söylim ben kötü oldum bir anda. Etrafımızda kız çocuğu olan da var erkek çocuğu olan da. Benim erkek ve ya kız olsun diye bir takıntım yok ama ondan böyle bir şey duymayı beklemezdim ne bilim işte taktım ben de buna.

benim eşimde kız çocuk takıntısı var.önceki hamileliğimde kız olacağı için çok heyecanlı hevesliydi şimdi erkek olacak,şimdi de heyacanlı ama önceki gibi değil,erkek olacağı için o eski heyecanı duyamıyorum diyor sinir oluyorum.

İnsanların eşinin istediğini falan çok duydumda bunun yanında eltisinin, görümcesinin , ve bir takım meraklı akrabalarında erkek çocuk beklediğini görünce çok garip oldum.

benim eşimin de aksine kız bebek takıntısı vardı ikizlerime hamileyken birinin kız birinin erkek olduğunu öğrendiğimizde sevinçten zıpladı. ama mesela abimin de deli bir biçimde erkek çocuk takıntısı vardı illa erkek olsun isterdi olmadı hepsi kız oldu çocuklarının.aslında çok erkekte var sanırım bu erkek çocuk takıntısı ama bebekleri kız olunca doğunca da kızlar babalarını parmaklarında oynatıyor bakma sen şimdi erkek istiyorum der kızı doğunca da mutluluktan çıldırır erkekler kadınlar gibi değiller bebekleri doğunca baba olduklarının bilincine varıyorlar üzülme. ohoo kızınız büyüsün bakın bakalım kimselere veriyor mu kimseleri layık görüyor mu kızına :)

ben de eşimde gönlümüzden kız geçiriyoruz ama sağlıklı olsun diyoruz öncelikle, ayrıca takıntı yapsa ne olur yapmasa ne olur cinsiyeti erkek belirler takacaksa kendine taksın

süpersin :60: :60:

Kızlar,kuzenimle çevremizdeki erkekleri incelemiştik tatlıyı çok seven erkeklerin hep kızı var.. bu dikkatimizi çekti.. Babam tatlıya bayılır evde eksik olmaz 3kızız.. teyzemin çocukları hepsi tatlı canavarı hepsinin kızı var.. benim kp tatlıyla arası pek yok 2oğlu var.. :1:

var mıdır böyle bir şey.. :1:

süpersin :60: :60:

Kızlar,kuzenimle çevremizdeki erkekleri incelemiştik tatlıyı çok seven erkeklerin hep kızı var.. bu dikkatimizi çekti.. Babam tatlıya bayılır evde eksik olmaz 3kızız.. teyzemin çocukları hepsi tatlı canavarı hepsinin kızı var.. benim kp tatlıyla arası pek yok 2oğlu var.. :1:

var mıdır böyle bir şey.. :1:

:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: koptum koptum

Benim eşimde var erkek takıntısı fakat geçen gün kararını değiştirdi(kızları olan arkadaşları kız başka oluyor deyince)İnlşallah 1 ay a kadar belli olacak..

Benım erkek arkadaşım da kızı olsun çok istiyor ben erkek çocuk olsun istiyorum ilk oda kız takıntılı normal bi çift değiliz sanırım :)))

.................................................................................

Son düzenleme:
Back
X