• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde erkek bebek takıntısı

Oğlum olsun diye heveslenen babalar benim gözüme batmıyor tabiiki de, neticede ben kızım olsun diye hayal kurarım, neden, hani kzım olsun, giydireyim süsleyeyim, paylaşımlarımız daha fazla olur vs vs. Yoksa evlat evlattır yani.Erkeklerin de hayali işte beraber maça gideriz, onu öğretirim bunu öğretirim. Basit düşünceler bunlar.

Ama kız çocukları evlat yerine koymayan, el olup gidecek gözüyle bakan,mirasından mahrum bırakan zihniyetten tiksiniyorum, hele bunu bir de anneler savurunuyorsa daha da korkunç oluyor.:47:

Var böyle erkek çocuk delisi insanlar. Abartmıyorum ilahi bi varlık gibi görenlerde var. Dertleri soyumuz kurumasın falan filan...

Hatta yaşadığım ilçede bi adam var. Erkek tutturana kadar çocuk yapmışlar. Tamı tamına 9 kızı olmuş. Adam kanser ve karısı yine hamile...

benim eski nişanlım karslıydı
onun kardeşinin ilk çocuğu kızdı neyse kayınvaldem sürekli eltime ilki
kız gene doğur diye baskı yaptı kız hamile kaldı
kadın buda kızsa erkek olana kadar doğurcak başka çare yok derdi.
hep şaşkınlıkla izledim onları :ssz:
inşallah erkek doğurur bilmiyorum sonra 3 ,4 çocuğa gider sonu...:52::27::27:

aslında hiç çocuğu olmayan erkekler önce böyle bi takıntı yaparlar erkek olsun diye..
sonra bir erkek bir kızı oluncada resmen kızlarına aşık olurlar..
çok şahit oldum bu duruma ben:31:

amannn banane erkek doğurtturucak olan kendisi o düşünsün :1::1: yapamıyosa o yapamıyor demekki :9::9::9:

Benim eşim de hep ilk çocuk erkek olsun derdi.
Ben de tam tersi kız olmasını isterdim.
Neden ilk çocuk erkek diyince de sonrakiler kız olursa korusun kollasın diyeymiş :)

İlk hamileliğimde oğlumuz olacağını duyunca eşim havalara uçtu,
bana da vayssssss erkek annesi diye takılırdı dururdu.
Sanki çok önemli ya :)
Neyse 2. hamileliğim sürprizdi, bir de kızımız olur inşallah demeye başladı.
Allah da gönlümüze göre verdi bir de kızımız oldu.

Amaaaaa velakinnnnnnnn kız çocuğu bambaşkaymış der durur. :)

süpersin :60: :60:

Kızlar,kuzenimle çevremizdeki erkekleri incelemiştik tatlıyı çok seven erkeklerin hep kızı var.. bu dikkatimizi çekti.. Babam tatlıya bayılır evde eksik olmaz 3kızız.. teyzemin çocukları hepsi tatlı canavarı hepsinin kızı var.. benim kp tatlıyla arası pek yok 2oğlu var.. :1:

var mıdır böyle bir şey.. :1:

Alakası var mı bilmiyorum ama eşim tatlıyı hiç sevmez,
sürekli tuzlu yer, ben de tam tersi tatlı hastasıyım :)

Elbette sağlıklı olmasını isterim öncelikli olarak fakat.
hep aklımda kız çocuk düşüncesi vardır.
anne-kız bir örnek giyineceksin bazen. saçlarını falan yapacaksın mini mini etekler giydireceksiinnn
ay aman Allahım tek başınada yapılmıyoki şu çocuk yapsamda sevsem:1:

benimkinin de erkek çocuk isteği var ama korkusundan bana söyleyemiyor-du :37:

konu da erkek erkeğe paylaşım, yani beraber araba bakmak ki deli gibi araba meraklısıdır, formula1 izlemek, maça gitmek vs vs vs..
bir de 'kız olursa senin gibi kokoş olur laf söz geçiremem kıskançlıktan kudururum' der, ama şu sosyal paylaşım sitesindeki süslenmiş kız fotoğraflarını gördükçe kız çocuğa heveslendi...
bir de kız çocuk babasına aşık olur diye anlattım, şu ara kararsız yani :16:

evlendikte çocuğumuz kaldı ya :9:

Benim sevgilim, hep bir kız kardeşi olsun istemiş...
Ama ne yazık ki tek çocuk.
Kardeş filan yapmamış annesi babası :)
O yüzden hep bir kızı olmasını istiyor, erkek çocuklarına karşı merağı yok.
Arada bir hayal kurarız böyle; hep ''kızımız'' diye bahseder durur :)

Benim eşim kız delisidir. İkizimiz olsun biri kız diğeri erkek olsun diyorum. Yok ikisi de kız olsunmuş. Hatta dördüz beşiz daha iyiymiş :1:

Şu mesajları gördükten sonra "kadınlarda kız bebek takıntısı" topiği açasım geldi.

:))

merhaba benimde cinsiyetlerini ögrenmeme 2 hafta kladı heyacan yapıyorum..eşimde ALLAH hayırlısı neyse onu versin diyor evlattır sonuçta..
ilk çoçuklarıız ikizler yani tek yumurta ya iki kız ya iki erkek çok heyecanlıyım..ALLAHtan eşimin takıntısı yok herşeye razı canım ya evlat olsunda..

ben daha çok kız bebek hayal ederdim
ne de olsa kız anneye daha iyi arkadaş
beraber sohbet edersin genç kız olur alışverişe gidersin
kıyafetini ayakkabılarını paylaşırsın
eşim de doğal olarak erkek istiyor
o da futbol sever
oğlu olsun onla futbol oynasın maçlara gitsin
ablamın eşi ise 3 erkek kardeş kız çok istiyordu
ablamın ilk kızı oldu ama tam bir erkek fatma :) ablam dalga geçer erkek olacaktı ama herhalde çok kız istedik diye son anda değişti diye :)

ben ise maalesef 2 düşük yaşadım
öyle bir ana geldik kız erkek hiç fark etmiyor yeter ki bir bebek olsun istiyorsun.
hayal bile kuramıyorsun zaten ileriye dönük.

Hamile kaldığımda ben erkek eşim kız istiyordu.Cinsiyetini öğrendiğimizde erkekti.Doğdu sağlıklı olsun yeter dedi.Şimdi oğlumuzu çok seviyor.Ama 2.bebeği düşüneceğimiz zaman oda kız olsun istiyoruz allah nasip ederse....

Ben çok olsun istiyorum ya kız da olsun erkek te ama sanki gönlümden ilk çocuk erkek olsun geçiyor ya bari nişanlım kız isteseydi günah yazmasın Allahım evlenmişiz hamile kalmışız sanki cinsiyetini düşünüyouz :9:

Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da ne olurssa olsun.
Cennet kokulu melekler onlar.
Allah isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
ben daha çok kız bebek hayal ederdim
ne de olsa kız anneye daha iyi arkadaş
beraber sohbet edersin genç kız olur alışverişe gidersin
kıyafetini ayakkabılarını paylaşırsın
eşim de doğal olarak erkek istiyor
o da futbol sever
oğlu olsun onla futbol oynasın maçlara gitsin
ablamın eşi ise 3 erkek kardeş kız çok istiyordu
ablamın ilk kızı oldu ama tam bir erkek fatma :) ablam dalga geçer erkek olacaktı ama herhalde çok kız istedik diye son anda değişti diye :)

ben ise maalesef 2 düşük yaşadım
öyle bir ana geldik kız erkek hiç fark etmiyor yeter ki bir bebek olsun istiyorsun.
hayal bile kuramıyorsun zaten ileriye dönük.

Canım benim Allah tez vakit te nasib eder inşallah gönlünüzü ferah tuttun olur ebette.

Son düzenleme:
ilk kizim oldugunda yada hamile kaldigimda
sordular kizmi erkekmi diye
kiz dedigimde
"olsun gelecek sefer erkek olur" diyenler bile oldu!

bende gelecek seferde insallah kiz olur! diye cemkirmistim
ne oldu 2 kizim var simdi cokta mutluyuz

ucuncusude kiz olsun saglikli olacaksa
esimde oyle dusunuyor ama ailesi ve cevrede bir kac kendini bilmez
boyle dusunmuyor maalesef
ustelik avrupanin gobeginde !

bu arada erkek cocuk takintisi olan baba adaylari
kizlari olunca bu fikirlerinden
vazgeciyorlar cunku kiz cocuklarini
daha baska seviyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Back