• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde erkek bebek takıntısı

siparişle olmuyor bu işler.hayırlısı...

benim kızım var ve iyiki var.babasıylada şu anda aşk yaşıyorlar resmen:) babalar kızlarına kızlarda babaya daha düşkün oluyor.

Evet erkekler genelde soylarını devamı için ve yanlarına arkadaş olmaları için erkek evlat isterler. Aslında amaçları kendileri gibi birini yetiştirmek nasıl kadınlar kendileri gibi bir kız yetiştirmek istiyorlarsa onlarda öyle... Üzülme canım :)

Kızlar size komik gelecek ama eşimin bir kaç defa derken duydum şok oldum benim çoçuklar kız erkek tekrar kız sıralı eşimde kesinlikle erkek kız çoçuk takıntısı yok ama daha geçende dedi kızımla oğlum bazen çok iyiler çoğunluklada kavga ederler eşim demezmi ey Allahım peşpeşe kız Yada erkek olsalardı böyle bir kız arkasından erkek tekrar kız birbirlerini yiyorlar hep cinsiyet farklılığı ana şok oldum soruncada cevapta hazır peşpeşe kız olsalardı daha sakin oynarlardı Yada erkek olsalardı hareketli olurlardı ama şimdi oğlan pata küt kız Nazlı ortaya kavga çıkıyor aslında doğru oğlum ablasını çeke çeke oynamaya götürüyor oda kaynana kılıklı ilk şaplatıyor suratına arkadasında son ses bağırıyor tam biz kızacağız ortadan vııııııın

Back
X