Erkeklerde Kaynana / Baldız Korkusu ? Komşu aynı dertten..

Aileye Yakın Oturmak Faydalı mıdır ?

• Evet Faydalı, Çocuğuma bakarlar sıkıldıkça gider motive oluruz

OY: 3 9,1%
  • Hayır Faydalı değil, tüm işlerimize burunlarını sokarlar

OY: 17 51,5%
  • Kararsızım her ikiside olabilir, en iyisi uzak olmak iki tarafada

OY: 13 39,4%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .

elifcik3435

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
46
11
3
39
(Anket açmayı denedim oldu sanırım.. ve merak ettim gerçekten bu aileye yakınlık konusunu...)

Kızlar dikkatimi çeken bir şeyi paylaşmak istiyorum. Komşumuz geldi geçen gün. Kızını isteyen varmış ama oğlan tarafı uzak bir semtte ev tutmak istiyormuş. Anladıkları kadarıyla kızın ailesine yakın olmasını istemiyorlarmış. Hatta kendilerine de biraz uzak olsun diye düşünmüşler.

Acaba bu ailenin korkusu mu damadın mı.. hani tüm işlerime karışırlar v.b gibi.. bu korku nedir yahu erkeklerdeki ve biz bayanlardaki... Resmen görüştüğüm kişinin ailesi aynı bakış açısıyla aileme gelse bizimkiler sorun etmez sanırsam...

(Yiğen konusunu kapattım arttık ne halleri varsa görsün sevgilisiyle :))

1.şıkka bayağı güldüm
Burada okuduklarıma göre sıkılıp gidince motive olmuyorlar, daha çok sinir sahibi oluyorlar.
Bence de iki tarafa da uzak durmak en mantıklısı

Bu kişiye göre değişir. Benim ailem de eşimin ailesi de karısmazlar bize. Ben aynı ilde oturmayı isterdim şahsen ama hiç olmadi. Olacak gibi görünmüyor da...

Uzak olmak daha iyi şahsen ben uzağım ve sorun yaşamıyorum böylece herkrd kendı hayatını yaşıyor yüz göz olmak daha kolay sorun çıkarıyor etrafımda hep öyle gördüm hep bi olaylar ...en azından kimse kimseye karışamıyor uzakta .

okulda din hocasi demisti. peygamber as efendimiz demis ki: yeni evlenenler iki tarafada en az 30 km uzakta oturmali, arada hasret olmali. kim kimin ne yaptigini bilmemeli. kv lerde en az 60 km uzakta evlenenlerde ortada iste...

hoca o an salladi mi belki kendi agizi yandigi icin bilmiyorum ama cok hosuma gitmisti nedense

Kendi aileme araç ile en fazla 10 dk.
Yürüme mesafesi değil ama.

Eşimin ailesine araç ile 20 dk filan.

Daha yakınını istemezdim sanırım.
Kendi aileme olan yakınlığımdan inanılmaz memnunum mesela.
Başım sıkışsa anında yardımcım olurlar.
Çocuklarıma bakar annem acil işim olunca.
Ne bilim gider yemeğimizi yeriz,geliriz filan.
Ama öyle işimize,gittiğimize geldiğimize karışmazlar.
İlişkimizi seviyorum,eşim de.

Eşimin anne babasına daha yakın olmayı hiç istemezdim.
Aramızdaki ilişki daha yakınını kaldırmaz.
Fazla yüz göz olmayı seven tipler de değiller zaten.

Bence ailelerle olan ilişkilere bağlı.
Yine de aynı ev,aynı apartman aynı mahalle istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…