Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erkeklerde saç ekimi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
erkek arkadaşımın saçları döküldü. saç ekimi hakkında bilginiz var mı arkadaşlar. dökülen saçların yerine yenisi gelir mi. erkekler için bildiğiniz yöntemler varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Dökülen saç yerine gelir mi?gelmezmi bilemiyorum ama,son günlerin olay ismi Toppik arkadaşınıza fazlsıyla moral verecek,TEK BİLDİĞİM BU.Nereden bildiğimi sorarsanız,geçenlerde internette gezinirken rast geldiğim ve daha önce neden farketmedim diye hayıflandığım Cosmo Sağlık-Kozmetik,Makyaj,Bakım ve Sağlık Ürünleri adlı siteden biliyorum.Hem moral,hem de anında sonuç verecek bir ürün.Bu harika olayı kendi gözlerinizle izlemek isterseniz,alacağınız bir Toppik ürününü arkadaşınızın saçına ekeceksiniz.kulanımı bu kadar basit.Ürün adeta akıllı gibi.Toppik saçın doğal proteini olan keratin içerir.Bu yüzden hemen saça yerleşecek ve arkadaşınız dolgun saçlara kavuşacak.Otuz saniye gibi kısa sürede uygulanır ve hemen söyleyeyim,cep boyları da mevcut.Arkadaşınız saçınızı yıkamadığı sürece çıkmaz ve mahcup etmez.Doğrusu,güvenilir bir arkadaş.Peki özellikleri bu kadar mı?Hayır tAraştırmaların ''yüzyılın icadı''diye nitelediği bu saç dostu harika ürünü verdiğim linklerden görebilir ve burada bahsedemediğim özelliklerini uzun uzun okuyabilirsiniz.İnanın bana, cosmo sağlık tarafından satılan bu ürün,arkadaşınıza çok iyi gelecek,siz de onu memnun gördükçe mutlu olacaksınız.İnanın bana arkadaşınız sizi bir kat daha sevecek.Ürünü daha yakından incelemenizi arzu ettiğim için link verdim:

http://www.cosmosaglik.com/toppik

http://www.cosmosaglik.com/toppik-25-gr-sac-tozu

Hoşçakalın:)

Dökülen saç yerine gelir mi?gelmezmi bilemiyorum ama,son günlerin olay ismi Toppik arkadaşınıza fazlsıyla moral verecek,TEK BİLDİĞİM BU.Nereden bildiğimi sorarsanız,geçenlerde internette gezinirken rast geldiğim ve daha önce neden farketmedim diye hayıflandığım Cosmo Sağlık-Kozmetik,Makyaj,Bakım ve Sağlık Ürünleri adlı siteden biliyorum.Hem moral,hem de anında sonuç verecek bir ürün.Bu harika olayı kendi gözlerinizle izlemek isterseniz,alacağınız bir Toppik ürününü arkadaşınızın saçına ekeceksiniz.kulanımı bu kadar basit.Ürün adeta akıllı gibi.Toppik saçın doğal proteini olan keratin içerir.Bu yüzden hemen saça yerleşecek ve arkadaşınız dolgun saçlara kavuşacak.Otuz saniye gibi kısa sürede uygulanır ve hemen söyleyeyim,cep boyları da mevcut.Arkadaşınız saçınızı yıkamadığı sürece çıkmaz ve mahcup etmez.Doğrusu,güvenilir bir arkadaş.Peki özellikleri bu kadar mı?Hayır tAraştırmaların ''yüzyılın icadı''diye nitelediği bu saç dostu harika ürünü verdiğim linklerden görebilir ve burada bahsedemediğim özelliklerini uzun uzun okuyabilirsiniz.İnanın bana, cosmo sağlık tarafından satılan bu ürün,arkadaşınıza çok iyi gelecek,siz de onu memnun gördükçe mutlu olacaksınız.İnanın bana arkadaşınız sizi bir kat daha sevecek.Ürünü daha yakından incelemenizi arzu ettiğim için link verdim:

Toppik | TOPPIK25GR | TOPPIK10,3GR

Toppik 25 Gr Saç Tozu - 2,5 Aylık Kullanım

Hoşçakalın:)

Saç dökülmesinin tipi çok önemli... Stresten ya da beslenme şeklinden dökülebiliyor ama bazen... birde genetik ve erkek tipi dedikleri dökülmeler var işte onların çözümü neredeyse yok... Doktora gidip bir analiz yaptırmanızda yarar var. Saç ektirmek çözüm sağlar ama hemen ekilemeyebilir, dökülmenin belirli bir noktaya ulaşması lazım...

bu blog kısmında bir çok bilgi var ve bana uzun uzun okumak zor geldiği için ben direkt sohbetten sordum online konuşma kısmına... www.yetkinbayer.com/blog

tekrardan geçmiş olsun. Umarım hızlıca çözüm bulursunuz çünkü uzadıkça yıpratıcı bir süreç oluyor ben kendi nişanlımdan biliyorum... bi de o ektirmemekte ısrarcı, erkek adam saç mı ektirirmiş bla bla... saçma sapan şeyler... 5 senedir kullanmadığı şampuan ilaç kalmadı bi işe yaradığı da yok... yavaş yavaş vazgeçiyor inadından bakalım.

Back
X