• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkeklerde vajinusmus

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pinarkdl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
6
0
1
Merhabalar 1 yıldır evliyim kocamda ilişkiye girme korkusu var ilk zamanlarda bende vardı bikaç ay sonra bu korku azaldı bende . Bu sorunu yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz lütfen çözümünüz varsa bu konu erkeklerde olunca nasıl bir çözümü olabilir?

Son düzenleme:
Açıkçası kadınlarda ilişkiye girme korkusunun vajinusmus olduğunu biliyorum da.Erkeklerde de bu korku olunca ne şekilde adlandırıldıgını bilemedim bu yüzden böyle bir konu yazdım .Dolayısıyla yanlış anlaşıldım🙏Yalnızca ilişkiye girme korkusu var ve nasıl atlatılır bilemiyorum.Başta bende vardı

belki penisinde bir sıkıntı vardır begenmiyordur özgüveni düsüktür bundan kaynaklı kacıyor olabilir gibi geldi bana

belki penisinde bir sıkıntı vardır begenmiyordur özgüveni düsüktür bundan kaynaklı kacıyor olabilir gibi geldi bana
Daha önce böyle bir sorunu yoktu.ilk bende olunca bir süre ilişkiye giremedik çok korkuyordum. Erkekte bu sıkıntı nasıl geçer bilmiyorum

Daha önce böyle bir sorunu yoktu.ilk bende olunca bir süre ilişkiye giremedik çok korkuyordum. Erkekte bu sıkıntı nasıl geçer bilmiyorum
bende ilk kez duyuyorum acıkcası doktora gidin bence 1 yıl cok uzun bir sure

Merhabalar 1 yıldır evliyim kocamda ilişkiye girme korkusu var ilk zamanlarda bende vardı bikaç ay sonra bu korku azaldı bende . Bu sorunu yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz lütfen çözümünüz varsa bu konu erkeklerde olunca nasıl bir çözümü olabilir?
Erkeklerde iktidarsızlık var ya vajinismus değildir o

Ya da erkek erkeğe meyillidir laf söz olmasin ya da yanlışa sapmayim diye bir kadınla evlenmiş olabilir 🤷ama bunu cok ihtimal gormuyorum

Back
X