Eşimle iş ve okul durumlarımızdan dolayı 2 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık her akşam 2-3 saat telefonda konuşurduk, 2 haftada bir de gelir beni görürdü. 3. yılımızda aynı şehirde yaşamaya başladık, 1-2 ay içerisinde nişanlandık sene sonunda da evlendik. Bu 3 yıllık süreç bile bize inanılmaz uzun geldi, siz 14 yılı nasıl geçirebildiniz? Yukarıda bahsedilmiş zaten ama tekrar edeyim sizin tek sorununuz ilgisizlik değil, karşınızda 14 yıl boyunca sizi oyalayan biri hatta bir aile var gibi görünüyor (Evlilik için tabiki şartlar çok önemli ama siz zaten maddiyat önemli değil diyorsunuz). Ben evlenmek isteyen hiçbir erkeğin anaokulunda olmadığı sürece 14 yıl bekleyeceğini sanmıyorum. Sizin hevesiniz olabilir ama sevgilinizin pek kalmamış gibi duruyor. Emin olun en uyumlu çiftler bile evlenince sorunlar yaşıyor, siz zaten sorunlu olan bir ilişkiyi evlilikle taçlandırmaya çalışıyorsunuz. KK evlendikten sonra eşim değişti/ilgisi azaldı konulu başlıklarla dolu, bunların tesadüf olduğunu mu zannediyorsunuz? İnanın ben size ve geçen yıllarınıza üzüldüm, bu hatadan dönmenizi çok içten bir şekilde tavsiye ediyorum. Kendi değerinizin farkına varın, sizin değerinizi bilen adam sadece yanınızdayken üzerinize titremez, ki zaten bunu herkes yapar. Önemli olan yanınızda olmadığında da yanınızda hissettirmesidir.