Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce böyle bir sorunu yoktu.ilk bende olunca bir süre ilişkiye giremedik çok korkuyordum. Erkekte bu sıkıntı nasıl geçer bilmiyorumbelki penisinde bir sıkıntı vardır begenmiyordur özgüveni düsüktür bundan kaynaklı kacıyor olabilir gibi geldi bana
Sertleşmiyorve bişey hissetmediğini söylüyor ama daha önce böyle bir sorunu yoktune diyor mesela? Korkutorum mu diyor? Canı yanmasından mı korkuyor ne?
bende ilk kez duyuyorum acıkcası doktora gidin bence 1 yıl cok uzun bir sureDaha önce böyle bir sorunu yoktu.ilk bende olunca bir süre ilişkiye giremedik çok korkuyordum. Erkekte bu sıkıntı nasıl geçer bilmiyorum
Daha öncesnde sertleşip dakikalarxa sert kalabiliyor muydu? Bişey hissetmiyorum ne demek? Başka problemleriniz mi var? Nasıl tatmin oluyor ? Hiç mi boşalmıyor?Sertleşmiyorve bişey hissetmediğini söylüyor ama daha önce böyle bir sorunu yoktu
Önerdiğiniz bir doktor var mı istanbulda bu konuyla ilgilibende ilk kez duyuyorum acıkcası doktora gidin bence 1 yıl cok uzun bir sure
Evet öncesinde sertleşme vardı daikalarca. Fakat başlarda ben istemeyince onda da isteksizlik olduDaha öncesnde sertleşip dakikalarxa sert kalabiliyor muydu? Bişey hissetmiyorum ne demek? Başka problemleriniz mi var? Nasıl tatmin oluyor ? Hiç mi boşalmıyor?
maalesef ankarada yasıyorumÖnerdiğiniz bir doktor var mı istanbulda bu konuyla ilgili
Erkeklerde iktidarsızlık var ya vajinismus değildir oMerhabalar 1 yıldır evliyim kocamda ilişkiye girme korkusu var ilk zamanlarda bende vardı bikaç ay sonra bu korku azaldı bende . Bu sorunu yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz lütfen çözümünüz varsa bu konu erkeklerde olunca nasıl bir çözümü olabilir?