Erkeklerdeki ilgisizlik için nasıl davranmalı?

Ben şanslıyım çünkü böyle sevgilimi sepetledim, hem de daha yeni. Sepetlemek tabiri hiç hoş olmadı evet ama adamına göre bundan sonra diyorum artık. Taktik maktik yok, seven insan ilgilenmenin yolunu bulur herdaim. İlgiliyi de azaltsam, kessem bi süre sonra yine aynıydı, dedim ki "hayranlıkla sevdiği biri olaydım kesinlikle böyle davranmazdı, ben niye ilgileniyorum? Sevdiğim için, o niye ilgisiz? Çünkü sevmiyor". Hala da aynı fikirdeyim.
Ama evli olsaydım pat diye bitiremezdin tabi ilişkiyi. Birde evlilikte nedenler farklı olabilir, sevmemekle ilgisi dahi olmayabilir.
Ama bekarlarımıza bir nasihatim; sevgiliyken ilgisiz biriyle evlenmeyin asla çünkü evlenince daha beter olur yüzdeyüz!
Gerçekten size çok hak verdim.

Aslinda sevgiliyken cok iyi rol yapmiyosa belli oluyo ama asiksan gormek zor oluyo.hani kor oluyosun resmen.mantigi devre disi birakmamak gerek..

Evet arkadaşlar.. Bu durum karşısında nasıl davraniyorsunuz?
Ben sessiz kalmayı tercih ediyorum, çünkü baskı ve zorlama ile hayatımdaki insanı kendime baglayamam diye düşünüyorum. Ama son zamanlarda bu fazlasıyla canımı sıkmaya başladı. Sizle dertleşmeye ihtiyacım var hanımlar....
Ama sessiz kalırsan da bu duruma alışır zorla da olsa yap derim ben yont onu :))

Sessiz kalmak daha iyi gibi geliyor bana.
Aynı dertten müzdarip olduğum Zamanlar oldu ve gördüm ki üstlerine gittikçe şikayet ettikçe geri kaçıyorlar.

Kişiden kişiye değişio belli ki
Ben sessiz durarak demedim olmadı
Günlerce küs olduk
Sora konuşarak denedim yine olmadı
En sonunda ikisinin ortası bi çözüm buldum merak eden alıntı yapsın anlatıyım çinkü yazıyorum emekler boşa gidiyo

Ya tamam insan çalışıyo olur yoğun olur ama sevdiğine iki dakika hiç mi zaman ayıramaz bi arayıp sesini duymak ya da iki mesaj atamaz mı??
Bence isteyen her türlü yapar bunları gerisi bahane

Kişiden kişiye değişio belli ki
Ben sessiz durarak demedim olmadı
Günlerce küs olduk
Sora konuşarak denedim yine olmadı
En sonunda ikisinin ortası bi çözüm buldum merak eden alıntı yapsın anlatıyım çinkü yazıyorum emekler boşa gidiyo
Merak ettm dogrusu :)

Merak ettm dogrusu :)
Bu sefer ikisinin ortası vi durum sergiledim
Gerçi kazanmamış da oldum ama kaybetmemiş de
Bak şimdi çok basit
Kendim buldum
Tamam barışıcaz aşkım ama gönlümü alıcaksın çabuk al (çocuksu bi ses tonuyla) ama kendine güvenerek :eek:
O da dicek tamam alıyorum
Sen de diceksin ki
Her zaman alıcam aşkım de
O da dicektir muhtemelen
Ve bu olaydan sora alışıyor daha çok ilgiye :KK49:

Ben şunu bilirim asla aşırı ilgi ve üstüne düşmeyin sonra siz kovalarsınız o kaçar :)
Ben de arada eşime sitem ederim mesela niye mesaj atmadın vs derim sonra ben de atmam bu sefer kendisi sitem eder :)

Yani taktik her zaman işe yarar çok ta ilgisiz gibi durma ama üstüne düşme cool olmak yani mesele ;)

Yan yana iken bizden mutlusu yok. Sevgili iken de böyleydi. Evlendikten sonra hâlâ gün içinde merak ediyorum arayıp sorması yok. Yoğun olsa da olmasa da böyle. Hadi bu hafta böyle. Diğer zmnlarda da çok ilgi göstermiyor maalesef ...
Kıskançlığı da yok o zaman? Kendine ve size o derece güvenmesi de garip, sahiplenen erkek merak eder

Gündüz yoğun çalışıyor, bu hafta abartmiyorum sürekli 22.00 da eve geldi, o saate kadar insan bir arar napiyorsun ne durumdasın diye sorar değil mi ama...
Bazen benm bile aklıma gelmez aramk bazen de sıkılnca yazarm niye aramysn diye ki bazen o da vicdan yapar bunu saolsun ama bunlar çözüm değil bence çözüm özellkle ev hanımları için uğraşlar bulmak sıkılmamamiz icin. Tabi bi sadece olayn bi tarafi kendimi ornek alark yazmis oldum. Onun disinda mesela tv baslica muhabbet dusmani bence. Zaten is guc zor basbasa kaliniyo onda da tv acilinca hic muhabbet olmuyor:)

Back
X