Erkeklerden, bayanlara tavsiyeler(miş).

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
-O babet midir nedir ondan giymeyin.

-Ortalıkta boya küpü gibi dolaşmayın.

-Bacaklarınız güzel değilse etek giymeyin, bunun farkında olan bayan hiç yoktur.

-Göğüslerinizin ortasından çanta askısını geçirmeyin.

-Dırdıra son vermesini bilin.

-Kız erkek ilişkileri 4 bilinmeyenli denklem değildir. Gayet de kolay çözülebilir şeylerdir. İşi daha fazla kompleksleştirip adamı hasta etmeyin!

-Facebook'ta fotoğrafların altına " burcucum çok güzel çıkmışsın " yazmayın.

-Bebek gibi konuşmayın.

-Kulağınıza kocaman kocaman halka küpeler takmayın.

-Pantolonu asla çizmenin içine sokmayın. İç donun çoraba sokulmasıyla aynı mantıktır.

-Sigara içmeyin. Erkeklere göre daha bi itici geliyor.

-Adam akıllı araba kullanmasını öğrenin, trafikte erkekleri çileden çıkarmayın.

-Erkek değil mi hepiniz aynısınız genellemesini bırakın artık, hiçbirimiz aynı değiliz.

-Hoşlandığınız çocuğa hemen açılın, duygularınızı daha fazla saklamayın. İlk adımı ondan beklemeyin.

-Nazla kaprisi ayırın. Naz kadını çekici kılarken, en ufak bir kapris kadını boğma isteği uyandırır.

-Sarı saç, kahverengi surat kombinasyonuyla dolaşmayın.

-Mühendislik fakültesini yazın.

-Saçınızı kahkül kestirin.

-Yakışıklı olmayıp sempatik olan erkeklerle de çıkın.

-Regl olduysanız söyleyin. Karşınızdaki size ona göre davranacaktır, tahammülü ona göre artacaktır.

-P*ç erkeklerin peşine düştüğünüz zamanlarda bir ara soluklanında etrafınıza bakının, ne bileyim sizi izleyen bir çift göz dikkatinizi çekebilir.

-Ugg denen o şeyi giymeyin. Bu bir tavsiye değil yalvarış.

-Sakın küfür etmeyin.

-Her ayrılığın ardından haftalarca ağlamayın.

-Bir erkeğe ilgi duyuyorsanız zekice cümleler kurun.

-Şu soğuk kış günlerinde ince çorap üstüne şort ya da mini etek giymeyin. Sizin yerinize biz hasta oluyoruz.

-Lafı dolandırmayın. Bir kere de, ne diyorsanız o olsun. Evetlerinizin aslında hayır anlamına geldiğini anlamak zorunda kalmayalım.

Alıntıdır.

Son düzenleme:

haha erkeklere katılıyorum ozellıkle sarı sac kahve ten ıgrenclıgınde ugg babet ve cırkın bacaklıların bunu farketmesını dılıyorm

haha erkeklere katılıyorum ozellıkle sarı sac kahve ten ıgrenclıgınde ugg babet ve cırkın bacaklıların bunu farketmesını dılıyorm

Katılıyorum canım sana, bir bayan olarak ugg denen o şeyi inan bende hiç sevmiyorum, koca ayak gibi, ne o öyle yaa,adamlar biliyor işi işte.

ugg ları bende hiç sevmiyorum
boya küpü gibi gezmek zaten itici bi görünüm oluşturuyo
mmm ince çorap mini etek alta bot 3lüsü benim de hoşlanmadığım bi görüntü
güzel tavsiyeler

herkesin zevki farklıdır bence genelleme yapılamaz mesela benim nişanlımda bayılır ugg botlara dışarı çıkarken bizzat rica eder onları giy diye zaten kendi hediye etti...

herkesin zevki farklıdır bence genelleme yapılamaz mesela benim nişanlımda bayılır ugg botlara dışarı çıkarken bizzat rica eder onları giy diye zaten kendi hediye etti...

zevk meselesi tabi
herkesin aynı olsa aynı fabrikadan çıkmış gibi dolanırız farklılık olsun ki farkındalıklar fark edilsin tekerleme gibi oldu ama anladınız siz

Katılıyorum canım sana, bir bayan olarak ugg denen o şeyi inan bende hiç sevmiyorum, koca ayak gibi, ne o öyle yaa,adamlar biliyor işi işte.
ya 2 unlu gıydı sımdı cakmaları cıktı herkesın ayagında. tamm kadın mankendır ne gıyse yakısr ama yanı ulkemızde goruyorm ıcımden bnde sovuyorm yanı:=)
ayrıca sort monı etek yakısana yakısr ama bızım kadnlarımız kusurlarını kabul etmıyo kısacık boyuyla bacakları odun gbı gdıo tayt gyıo etek gyıo.. yada dapdat elbıse pantalon olmuyo yanı. cırkın yerlerı gozumuze sokmaktan vazgecın ey kadınlar...

-Yapmayın
-Demeyin
-Söylemeyin

Arada nefes alalım mı
Ona izin varmı

hahhahaha bebek gibi konuşmayın.şu tiki tiplere kim gıcık olmaz ki
ha bir de iç donun çoraba sokulması mantığı da güzelmiş...

Son düzenleme:
Pantolonu asla çizmenin içine sokmayın. İç donun çoraba sokulmasıyla aynı mantıktır.

superrr..

bunlara koptum ya
kesinlikle bu konularda beyefendilerle aynı fikirdeyim

babetın nesı cıldrtırkı bı erkegı
mesela ben gıydıgım zaman desenlı corapla gıyerım =) sevgılımde gıyme derdı cunku yakısıyor ve o carapla guzel oluyorum seksı=)

corapsızda gıysen oyle bence cıplak ayacıklarımız gozukuyor ya o acıdan dıdım =)

o pantoln çizme muhabbetine katılmıyorum eğer doğru jean ve doğru çizmeyle yapılırsa gayette hoş duruo ayrıca ugg da yakışana ve kombnleyene yine yakışıo yani pırt erkek beyni işte babetde gayet rahat ve şık olanlarıda var diğerleri mantıklı özellikle o kış günü şort olayı

streç pantolon diye birşeyden biihaber olan ve kendileri çamaşırları görünmeden rahat edemeyen erkekler mi sıralamış bunları? babet giymeyi de çok severim ayrıca. hepsinin yeri başka insan kendine yakışanı bilsin yeter. yoksa bende katılıyorum en olmıcak kişiler tayt giymiyo mu şaka gibi
en basiti ;
bende bıktım pantolonları düştü düşecek gibi giyip her daim onların çamaşırlarını görmekden.
küfür eden erkekler çekici oluyo diye biri bişey demiş gibi saçma sapan şeylere küfür etmelerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…