Erkeklerden, bayanlara tavsiyeler(miş).

naz la kaprisi ayırınn :D hehe aynn
sigara içmeyınnn
küfürlü konuşmayınn
boya küpü gıbı sokaklarda dolaşmayın

AYNI FIKIRDEYIZZ ;))))

Bi dergide erkeklerin hoşlanmadığı ama kadınların giydikleri şeylerin listesi vardı. Ugg, şalvar pantolon gibi mantıklı şeylerin yanında bootie'leri gördüm. Ben bootilere bayılırım, istedikleri kadar nefret etsinler yine de giyerim :19:

Bi dergide erkeklerin hoşlanmadığı ama kadınların giydikleri şeylerin listesi vardı. Ugg, şalvar pantolon gibi mantıklı şeylerin yanında bootie'leri gördüm. Ben bootilere bayılırım, istedikleri kadar nefret etsinler yine de giyerim :19:
boy 170 altıysa ve bedende 36 34 deılse bncede berbat duruo

olaya bak oysa benim sevgilim halka küpeye bayılır
babet giysem beğenir
makyajıda yeri geldiğinde çok beğenir :D

bu uyarılar nedir yani ya bence birazda erkekler dönüp kendine baksın kendilerini akıllı zanneden erkekler aslında aptallıklarının farkında olup kabul etme zahmetine girmezler. çünkü her her zamanki gibi bununda kolayına kaçarlar ne yazık yazık ki şunu unutmayın ERKEKLER TANRI HEP ÖNCE BİZİ YARATTI DİYE ÖVÜNÜRLER BU GAYET NORMALDİR ÇÜNKÜ HER SANATÇI ESERİNİ YARATMADAN ÖNCE BİR MÜSVETTESİNİ YAPAR.Galiba biraz feministim ama kendimi seviyorum böyle.

-O babet midir nedir ondan giymeyin.

-Ortalıkta boya küpü gibi dolaşmayın.

-Bacaklarınız güzel değilse etek giymeyin, bunun farkında olan bayan hiç yoktur.

-Göğüslerinizin ortasından çanta askısını geçirmeyin.

-Dırdıra son vermesini bilin.

-Kız erkek ilişkileri 4 bilinmeyenli denklem değildir. Gayet de kolay çözülebilir şeylerdir. İşi daha fazla kompleksleştirip adamı hasta etmeyin!

-Facebook'ta fotoğrafların altına " burcucum çok güzel çıkmışsın " yazmayın.

-Bebek gibi konuşmayın.

-Kulağınıza kocaman kocaman halka küpeler takmayın.

-Pantolonu asla çizmenin içine sokmayın. İç donun çoraba sokulmasıyla aynı mantıktır.

-Sigara içmeyin. Erkeklere göre daha bi itici geliyor.

-Adam akıllı araba kullanmasını öğrenin, trafikte erkekleri çileden çıkarmayın.

-Erkek değil mi hepiniz aynısınız genellemesini bırakın artık, hiçbirimiz aynı değiliz.

-Hoşlandığınız çocuğa hemen açılın, duygularınızı daha fazla saklamayın. İlk adımı ondan beklemeyin.

-Nazla kaprisi ayırın. Naz kadını çekici kılarken, en ufak bir kapris kadını boğma isteği uyandırır.

-Sarı saç, kahverengi surat kombinasyonuyla dolaşmayın.

-Mühendislik fakültesini yazın.

-Saçınızı kahkül kestirin.

-Yakışıklı olmayıp sempatik olan erkeklerle de çıkın.

-Regl olduysanız söyleyin. Karşınızdaki size ona göre davranacaktır, tahammülü ona göre artacaktır.

-P*ç erkeklerin peşine düştüğünüz zamanlarda bir ara soluklanında etrafınıza bakının, ne bileyim sizi izleyen bir çift göz dikkatinizi çekebilir.

-Ugg denen o şeyi giymeyin. Bu bir tavsiye değil yalvarış.

-Sakın küfür etmeyin.

-Her ayrılığın ardından haftalarca ağlamayın.

-Bir erkeğe ilgi duyuyorsanız zekice cümleler kurun.

-Şu soğuk kış günlerinde ince çorap üstüne şort ya da mini etek giymeyin. Sizin yerinize biz hasta oluyoruz.

-Lafı dolandırmayın. Bir kere de, ne diyorsanız o olsun. Evetlerinizin aslında hayır anlamına geldiğini anlamak zorunda kalmayalım.

Alıntıdır.

yüzde 90 katiliyorum...:ssz:

-Bacaklarınız güzel değilse etek giymeyin, bunun farkında olan bayan hiç yoktur.

-Kız erkek ilişkileri 4 bilinmeyenli denklem değildir. Gayet de kolay çözülebilir şeylerdir. İşi daha fazla kompleksleştirip adamı hasta etmeyin!

-Bebek gibi konuşmayın.

-Pantolonu asla çizmenin içine sokmayın. İç donun çoraba sokulmasıyla aynı mantıktır.

-Erkek değil mi hepiniz aynısınız genellemesini bırakın artık, hiçbirimiz aynı değiliz.

-Hoşlandığınız çocuğa hemen açılın, duygularınızı daha fazla saklamayın. İlk adımı ondan beklemeyin.

-Nazla kaprisi ayırın. Naz kadını çekici kılarken, en ufak bir kapris kadını boğma isteği uyandırır.

-Regl olduysanız söyleyin. Karşınızdaki size ona göre davranacaktır, tahammülü ona göre artacaktır.

-P*ç erkeklerin peşine düştüğünüz zamanlarda bir ara soluklanında etrafınıza bakının, ne bileyim sizi izleyen bir çift göz dikkatinizi çekebilir.

-Sakın küfür etmeyin.

-Şu soğuk kış günlerinde ince çorap üstüne şort ya da mini etek giymeyin. Sizin yerinize biz hasta oluyoruz.

-Lafı dolandırmayın. Bir kere de, ne diyorsanız o olsun. Evetlerinizin aslında hayır anlamına geldiğini anlamak zorunda kalmayalım.

Alıntıdır.
Süpermis ya :52::52::52:
benim esımde pantolonu çızme ıçıne sokmama çok gıcık, kapıdan her çıkısımızda aşagıya dogru bı süzüo benı:1::1::1: ama ben çok sevıorum napıyım:21::21:

O babet midir nedir ondan giymeyin. (Ben de babetleri hiç sevmem.)

-Ortalıkta boya küpü gibi dolaşmayın. (Kesinlikle katılıyorum.)

-Bacaklarınız güzel değilse etek giymeyin, bunun farkında olan bayan hiç yoktur. (Kapkalın bacaklarına mini etek, tayt giyen bayanlar biraz kendilerine baksalar keşke, bu da doğru.)

-Göğüslerinizin ortasından çanta askısını geçirmeyin. (Bunu hiç düşünmemiştim. :D)

-Dırdıra son vermesini bilin. (İşte bunu sonlandırması en zoru sanırım :D)

-Kız erkek ilişkileri 4 bilinmeyenli denklem değildir. Gayet de kolay çözülebilir şeylerdir. İşi daha fazla kompleksleştirip adamı hasta etmeyin! (Kanka ayağına götürmek de bunun arasına dahil edilirse gayet de denklemdir bence!!)

-Facebook'ta fotoğrafların altına " burcucum çok güzel çıkmışsın " yazmayın. (hahah Kesinlikle doğru.)

-Bebek gibi konuşmayın. (Katılıyorum)

-Kulağınıza kocaman kocaman halka küpeler takmayın. (Ben halkla küpe severim ve boynu uzun ve ince olanlara da yakışıyor bence, mantıklı yanını göremedim.)

-Pantolonu asla çizmenin içine sokmayın. İç donun çoraba sokulmasıyla aynı mantıktır. (Bu da çok yaptığım bir şeydir ve ayağım rahat oluyor bence :33: )

-Sigara içmeyin. Erkeklere göre daha bi itici geliyor. (Hele yolda ellerini kollarını sallaya sallaya tüttürmeleri iğrenç)

-Adam akıllı araba kullanmasını öğrenin, trafikte erkekleri çileden çıkarmayın. (Bu da doğrudur :D)

-Erkek değil mi hepiniz aynısınız genellemesini bırakın artık, hiçbirimiz aynı değiliz. (Yaradılışları farklı olsa da karakterleri aynı değil çok doğru)

-Hoşlandığınız çocuğa hemen açılın, duygularınızı daha fazla saklamayın. İlk adımı ondan beklemeyin.(İşte bunu hiç yapamam çok beklerler :D)

-Nazla kaprisi ayırın. Naz kadını çekici kılarken, en ufak bir kapris kadını boğma isteği uyandırır. (Kesinlikleeeee)

-Sarı saç, kahverengi surat kombinasyonuyla dolaşmayın. ( 2x katılıyorum :D)

-Mühendislik fakültesini yazın. (Buna çok güldüm:D)

-Saçınızı kahkül kestirin. (Ben 17 yıldır kahküllüyüm ve bıktım artık acep tekrar mı kestirsem acaba?)

-Yakışıklı olmayıp sempatik olan erkeklerle de çıkın. (Zaten öyle yapan bir çok kız var)

-Regl olduysanız söyleyin. Karşınızdaki size ona göre davranacaktır, tahammülü ona göre artacaktır. (Bu doğal bir şey söylemekte yarar ver çok doğru :32: )

-P*ç erkeklerin peşine düştüğünüz zamanlarda bir ara soluklanında etrafınıza bakının, ne bileyim sizi izleyen bir çift göz dikkatinizi çekebilir. (Bazı kızlar için ders niteliğinde!)

-Ugg denen o şeyi giymeyin. Bu bir tavsiye değil yalvarış. (Ay kesinlikleeeee ben de yalvarıyorum.)

-Sakın küfür etmeyin. (Çok doğruuuu)

-Her ayrılığın ardından haftalarca ağlamayın. (Ağlamayın kendinizi düşürmeyin.)

-Bir erkeğe ilgi duyuyorsanız zekice cümleler kurun. (Her zaman etkili olur çok doğru.)

-Şu soğuk kış günlerinde ince çorap üstüne şort ya da mini etek giymeyin. Sizin yerinize biz hasta oluyoruz. (Hele ten rengi çorapla hiç giymeyin, kıçınız donacak, bu da doğru.)

pantolonu çizmenin içine sokmaya bayılırım.... zaten çamurlu yağışlı havada başka ne yapılabilir ki.....

çapraz çantaya bayılırm....

diğerlerinin yüzde doksanı doğru olabilir.. hele de sigara ve küfür konusu :9::9::9:

-Bebek gibi konuşmayın.

-Sakın küfür etmeyin.

Alıntıdır.

çok doğru tespitler bence ...:ssz:
hele de bacakları çarpık olduğu halde ısrarla mini etek giyenlere ,küfür etmeyi marifet sanıp hatta çekici olduğunu bile düşünen erkeksi tavırlı kadınlara,face te piyasa yapmaya çalışarak kendini basitleştiren kadınlara ben de aşırı sinir oluyorum ..
hatta her sabah bi tane incecik ,bacaklarının da her biri başka yöne bakan ama ısrarla mini etek giyen bir bayanla karşılaşıyoruz servis beklerken ..
bir de edalı yürüyorki bacaklarım güzel sanıyor sanırım ,insanlar birşey giymeden önce hiç mi aynaya bakmıyor acaba ,kendilerini çirkinleştirip defolarını ortaya koyuyorlar ..
:51:

-Bebek gibi konuşmayın.

-Sakın küfür etmeyin.

Alıntıdır.

hayatımızın yönünü değiştirin bide bunları isteyinnn :)
ben her zamn diorum erkek milletininn kökü kurur inşallah :))
dünyada biz kadınlara kalırrrr
şaka bi yana tabikiii:)

başka bi istek arzuları varmı acaba? :)

hahahaha :D -Yakışıklı olmayıp sempatik olan erkeklerle de çıkın. yazık ya sanırım bu yakışıklı değil ama sempatik ama doğru söylemiş :D tabi zevkler tartışılmaz ne alaka mesela pantolonuzu botunuzun içine sokmayın bence bazılarında güzel duruyor gerçi ben de hiç yapmadım.. valla bayanlardanda erkeklere gerekecek o kadar çok tavsiye var kii ...

Lafı dolandırmayın en güzel tavsiye.
Kendim de dolandırmam çoğunlukla ve karşımdakinden de öylesini beklerim.
Net konuşmak lazım.

Back
X