- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Koca bi çıkmazda gibi hissediyorum kendimiGecici surecler bunlar, siz biraz daha sakin, mantikli olmaya calisin.
Aynen ruhumun çok yorulduğunu hissediyorumEski eşinden almak istediğin intikamı başka erkeklerden alarak o duyguyu bastırıyosun gibi geldi.
Bu yaptıkların kendine haksızlık erkeklere değil. Kendi ruhunu yoruyosun. Daha dinlendirici şeyler yapıp kendini sevmeyi denesen
Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.
İnanır mısınız ağlayamıyorum bile kalbim buz gibi hissediyorum. Teşekkür ederim tavsiyeler için sanırım tüm sosyal medya hesaplarını kapatacağımKendinizi bu kadar itip kakmayın bence. Neler yaşadınız, neler hissettiniz kimse bilemez. Herkes yasını farklı şekilde tutuyor. Bu da bir süreç. Geçecek.
Sadece nacizane tavsiyem, intikam alacağım derken başkalarının kalbini kırmayın, sonra bir de onun vicdan azabı ve hesaplaşması başlayacak ve yas süreciniz daha da uzayacak. Kızgınsanız ( doğal olarak) yalnız kalın, içinizden söylenin, evde çığlıklar atın, yastıkları dövün, oturup ağzınıza geleni sayfalarca yazın, sonra neden öyle hissettiğinizi yazın, bağıra çağıra ağlayın, ta ki içinizde bir şey kalmayana kadar ve bilin ki hepsi gayet normal, geçecek. korktuğunuz şey nedir, gerçekleşse ne olur, düşünün, olmuş kabul edin ve kabullenin. bir kere geliyorsunuz dünyaya, kendinize zehretmeyin.
Kendimden de alıyorum yanlış eş seçtiğim için, neymiş görüşmüşüm evlenmek zorundaymışım filan onunla yaşadığım çoğu şeyler basit çoğu ilişkide yaşanan yüzeysel şeylerdi bile ona rağmen evlenmek zorunda hissettim ,kendime kızgınımİntikamı kendinizden alıyor gibisiniz
-lar lık değil tek kişiydi o da ne düşünüyor ilgilenmiyorumBaskasıyla tek gecelik iliski yasayınca erkeklerden intikam mı almıs oluyosunuz?
Belki onlarda tek gecelik iliski yasayıp bıraktım oh kızlardan intikam aldım diyordur :)
Boyle intikam aldığınızı zannediyorsanız, intikamın boyle alınamayacagını anlayana kadar devamı gelecek gibi . İntikam anlayısınız da cok farklı bu arada, hayret ettim :)-lar lık değil tek kişiydi o da ne düşünüyor ilgilenmiyorum
İnanır mısınız ağlayamıyorum bile kalbim buz gibi hissediyorum. Teşekkür ederim tavsiyeler için sanırım tüm sosyal medya hesaplarını kapatacağım
Ne güzel yazmışsınız atlatmışsınız bazen iyiyim benim bi sıkıntım yok diyorum ama iyi olmadığımı biliyorum inşallah o günlere bir an evvel ben de kavuşurum teşekkür ederim yorumlarınız içinRica ederim. Maalesef o buz eridiğinde ağlamalar da başlayacak. Ben evliliğimin son yılında girmiştim bile yas sürecine. Boşanma süreci ve sonrasında kendime ne hissediyorsam ifade etme izni verdim. Hepsi normal dedim, sağlıklı dedim. İnsanı hasta eden ifade edilemeyen duygulardır. Benimki içime çığlıklar atmak, saatlerce ağlamaktı. Neden korkuyorsam üzerine gittim. Yalnızlıktan mı? Yapayalnız kaldım. O mahkeme salonu mu? Tek başıma gittim. Sevilmemek mi? Tamam dedim, varsın beni kimse sevmesin. Anne olamamak mı? Arkadaşlarımın doğumlarında bulundum, bebeklerini gördüm. eski eşin tekrar birini bulması mı? Gözüme soka soka evlendi yeniden, hiç vakit kaybetmeden ... Herkes farklı yaşıyor o süreci. Benimki de böyleydi.
Kendinize biraz izin verin. İnanın hepsi normal ve gerekli. Ne olmuş yani diyin kendinize. Siz ne ilksiniz ne de son. Yaşanacak ve bitecek... sonra yeni bir dönem başlayacak. Daha hafif, eğlenceli, özgür bir dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?