- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Bence bir an evvel başla.Senin eski konularını biliyorum.Kendi kişiliğine uygun davranmıyorsun bence.Bu sistem bir yerde çöker , ilerde kendini daha kötü hissetme diye yazdım.Sev sevil seviş tabii ki ama daha doyumlu ilişkiler sana daha iyi gelebilir.Alıyordum bıraktım tekrar başlayacağım
Aynen hiç bana göre değil böyle şeyler bi boşlukta gibiyimBence bir an evvel başla.Senin eski konularını biliyorum.Kendi kişiliğine uygun davranmıyorsun bence.Bu sistem bir yerde çöker , ilerde kendini daha kötü hissetme diye yazdım.Sev sevil seviş tabii ki ama daha doyumlu ilişkiler sana daha iyi gelebilir.
Zamanla gececegini dusunuyorum. Bu surecte adimlarini dikkatli at yipranmamaya calis. Istedigin kadar gez dolas tabi ki ama ayaklarin yere bassin yeni travmalara musaade etme.Aynen hiç bana göre değil böyle şeyler bi boşlukta gibiyim
Oldu bence bi kişilik değişimi ya hissediyorum fazla cesurum herşeye karşı yamaç paraşütü bile yaptım yani kendime hayret ettimZamanla gececegini dusunuyorum. Bu surecte adimlarini dikkatli at yipranmamaya calis. Istedigin kadar gez dolas tabi ki ama ayaklarin yere bassin yeni travmalara musaade etme.
Ayrilik ölüm hastalik gibi olaylar sonrasi kisilik degisimi oluyorsa psikiyatrik yardim gerekir diye dusunuyorum.
Kız sen nişanlı değil misinBi de adamları nereden buluyorsun bana da lazım olcal bayamdan sonra
Bayramdan sonra artık olmayacağım hangi siyelerden buluyon bana da yazsanaKız sen nişanlı değil misin
Niye ne oldu sen vazgeçmezsin bence ondan, aman ben bulmuyorum onlar beni buluyor ki eli ayağı düzgünse konuşuyorum işte öyle bir iki bişey nasıl özel mesaj atılır burdan bilemedim sana söyleyeceğim de site isimleriBayramdan sonra artık olmayacağım hangi siyelerden buluyon bana da yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?