- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
intikam diyor ama erkeklerin canina minnetAbartma ya. Iki konustun diye herkes arkandan aglamiyor emin ol. Yurdum erkeklerinin bir cogu yoklukta malum. Nefes alsa yeter kaybetmek istemez ama arkandan yas tutan yoktur yani.
Bir gece sevisip gittin diye tur rehberi kendini kirlenmis ve kullanilmis hissetmiyor. Sana asik oldugunu da sanmiyorum. Yasadginiz cinselligin devami gelsin istiyordur en fazla.
Sevindim valla bunu duyduğuma ,kendimi zengin iş adamının playboy oğlu gibi hissediyordum
Haklısın bu konuda nokta atışı yaptınSikinti yok. Sen kendi hayatina bak. Oyle tek gecelik yatip kalkip birden adamin kör kutuk asik olmasi, ardindan aglamak filan filmlerde olur.Sen kendin duygusalsin, saklamaya calissanda. Bu yuzden herkesin uzuldugunu, etkilendigini saniyorsun.
başkalarına zarar vermeye çalışırken en çok kendinize zarar verirsinizCanım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.
kötülüğüne demedim.sadece biriyle bir araya gelebilmiş ve birlikte olmus.sosyal medyada cok sayıda kişiyle konuşmuş bir araya gelse onlarlada birlikte olcak psikolojisi iyi degil çünkü.erkeklerden intikam almak ne.adamlar kendi yollarını çiziyorlar ama konu sahibi bütün erkeklere giderse sonu o olacak Allah korusun.bende sevdim ayrıldım sonra terkedildim ama teselliyi hicbir zaman bir erkeğin kollarında aramadım.herkes aynı şekilde yapar ama konu sahibi sağlıklı düşünemiyorYa konu sahibine bu kadar ağır laf etmeyin. 1 erkekle yattım ve üzüldüm demiş. Hayat kadını benzetmesi yakışmıyor
Onu veriyorum zaten ailem çevrem yakınlarım ne kadar güçlüsün diyorlar, ama neler yaşadığımı bir ben biliyorum. Kimseye belli de etmiyorum etmem de zaten. Birine birşey anlatmaya hiç gücüm kalmadıUmursamiyorum diyorsunuz ama bilincdisi bu konuya takildiginizi dusunuyorum. Cunku hic umurunuzda olmasa, buraya konu acmak icin bile efor harcamazdiniz belkide. Konunun uzmani degilim ama boyle dusundum. :)
En buyuk intikam; en hizli sekilde toparlanip, eski esinizin, sizin onun sevgisine ve kendisine muhtac olmadiginizi gormesidir bence.
İlkeli bir insan oldugun surece bunlara ihtiyacin olmaz. Issizlik biraz da. Sosyal medyada orda burda harcadigin zamani baska seylere ver. Egitim gibi ... kaldi ki sen umursamanda ne yaptigini takildigin veya konustugun biri kim bilir senin icin ne dusunuyor ,nasil seni tasvir ediyor? Yuzune soylense yine umursamayacak misin? Kabul edebilecek misin?Benim hayat benim dunyam laflari ergenlige ozgu diye dusunuyorum. Sonucta seni dogurandan tut seni seven herkese karsi sorumlulugun ve en once kendine karsi bir durusun olmali.Hayatta belki en onemlisi onur ve seref icin yasamaktir diye dusunuyorum.Bunun icin gerekeni yaparsan pisman olmazsin.Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.
Onu veriyorum zaten ailem çevrem yakınlarım ne kadar güçlüsün diyorlar, ama neler yaşadığımı bir ben biliyorum. Kimseye belli de etmiyorum etmem de zaten. Birine birşey anlatmaya hiç gücüm kalmadı
Bir dağın içini anca bir başka dağ bilirmiş demişler doğru söylemişlerSizi cok iyi anliyorum, benzer seyleri yasayan biri olarak..
Alıyordum bıraktım tekrar başlayacağımYardım almayı düşünür müsün? Bence normal bir psikolojide değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?