• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden nefret ediyorum...

papatya2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
10
0
1
41
3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???

hiçbir telefonuna ve mailine cevap vermedim bugüne kadar.
Nerdeyse 6 oldu.hala bıkmadı rahatsız ediyor.

3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???

cinsellik içeren resimler mi?
yapabileceğin tek şey mailleri kanıt gösterip savcılığa başvurmak, şantaj yapılıyor diye
şantajı çok ciddiye alıyorlar
facebook, hiçbir şey yapmaz, ancak mahkeme veya savcılık kararıyla hareket eder

Bikini fotoğraflarınızı gönderse ne olacak ki.
Zaten genele açık bir yerde giyiyorsunuz.
Böyle bişeye cesaret edemez çünkü başına gelecekleri az çok tahmin eder.

sadece bikinili ise bir şey olmaz cinsel içerikli olmasın da. Ama benim iş arkadaşımın benim bikinili resimlerimi görmesini ve erkek arkadaşımla olan konuların dışarı sızıp millete 1 yıllık dedikodu çıkmasını istemem tabi.
Çevrende hatırı sayılır biri yok mu bununla adam akıllı konuşup aklını başına toplatacak.

Back
X