• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden nefret ediyorum...

Bence yok yayımlama yapma etme diyorsun ondan böyle tehdit ediyor.
Sonuçta denize girerken seni herkes öyle görüyor?
hayır hiç öyle yayınlama falan demedim.zaten cevap vermiyorum. Böyle birşey yaparım demedi açıkça zaten. farklı isim ile hesap açık birde yakın çevremi eklediği için öyle tahmin ediyorum.Birde bana mail atıp duruyor.Bu resimleri gönderip ..

Bu zipxip in olayi ne ya simdi de burca mi takmis sorup sorup kayboluyor degisik :KK47:
Savciliga verin net , ama fotograflar bikinili degil gibime geldi o yuzden uxuldum sizin adiniza , ne olursa olsun sikayet edin derim ben , siz korkup daralacaginiza o korksun ezik

Keşke sevgili genç kızlarımız bu gibi örnekleri okuyup, sonradan pişman olacakları fotoğraflar çekilmese...
O zaman dünya ne kadar güzel olurdu.... :KK51:

Bence korkutmak için blöf yapıyor, zaten amacınada ulaşmış canım seni baya tedirgin etmiş. Hiçbirşey yapamaz bence...

hic muhattap olma.
Kisa ve oz: yetti, eger devam edersen seni savciliga vericem. de.
Daha hic bisy yazma. Yoksa civimaya baslar.
Soz hakki olmadan, yaz ve engelle.

Cinsel içerikli birşey olmasa bu kadar çekinmezdiniz
yapacağınız tek şey savcılığa başvurmak

3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???
Savcılık yolu görülüyor :KK57:

Cesareti varsa paylassın , büyük bir suç şikayet edersiniz gerini kendisi düşünür. Zaten şikayet ettğinizde sistemden 24 saat içinde kaldırılıyor diye biliyorum . Korkmayın ayrıca mail atsın okumayın ne olucak ki ? benim de basıma gelmişti ama hiç kale almadım sonunda pes etti korkulacak bir şey yok . Korkup cevap verirseniz daha ileri gidicektir . Canınızı sıkar sadece izin vermeyin.

Back
X