Erkeklerden nefret ediyorumm

Aslında evet ama o işin içinde diye sormak istemiştim.Teşekkür ederim

Çünkü hesap fake ismimi cismimi bilmiyor gidip kime diyecek adını bile bilmediğim bir kız biseksmiş kankaaa mı diyecek?
Siz çok garip birisiniz. Diğer üyelerin söylediği gibi ciddi anlamda bir tedaviye ihtiyacınız var. Hem sizin hem de çevrenizdekilerin iyiliği için.

Asla yürümedim etmedim durup dururken salak salak kendi getirdi bu konuya.Dün de yazdım motorunun modelini sormak için anlamadım ki ruh hastası şizofren.

Yürümüşsün işte ya Ehliyetin sorulcak nesi var gidiyorsun kayit oluyorsun iste kayit olmadan ne sircaksan orada sorabilirsin. Motorun modelini de fotograftan anlayabilirsin.

,

yooook. Hiç öyle değil. Yemeyin bizi. Adama yürümek için bunu kullandınız ama adam yemedi. Siz de işittiklerinizi sindirmek için konu açtınız. İşte olay bu kadar
Ahahaha hayal dünyanız ne genişmiş öyle iftiraya atmaya utanmıyor musunuz?

,

yooook. Hiç öyle değil. Yemeyin bizi. Adama yürümek için bunu kullandınız ama adam yemedi. Siz de işittiklerinizi sindirmek için konu açtınız. İşte olay bu kadar
Adam hep kasklı yüzünü bile görmedim neyine yürüyeceğim sizi de engelliyorum.İftiracılar

Yürümüşsün işte ya Ehliyetin sorulcak nesi var gidiyorsun kayit oluyorsun iste kayit olmadan ne sircaksan orada sorabilirsin. Motorun modelini de fotograftan anlayabilirsin.
Yürümüşsüm de ayıp mı etmişim?

Çünkü öyle bir şey yok.Allah yukarıda yürümedim kendisinin yüzünü dahi görmedim.

Tanimadiginiz bi insana kolayca ulasacaginiz bilgileri sorma amaci neydi peki. Google sorsaniz soyler, motosiklet ilginiz varsa dunya kadar bilgiye bogulacaginiz motosiklet forumlari var hala aktif, forum degilse gruplar var. Ben baska bir amac göremedim.
Bu arada ben eşimle motosiklet sayesinde tanismistim ama boyle sacma seyler sorman guzum yani 11 sene önce bile boyle bir yürüme şekli cok sacmaydi.

Şöyle diyeyim motorun üstüne instagramı yazması ilgimi çekti çocuğa da bakmak istedim yalan yok.Ama tipini paylaşmamış zaten mahallede de hep arkadan görüyordum.Onun kudurukluğu dün kendisi yürüdü ben muhabbeti kestim yok edebiyat lisede en sevdiğim dersti felan dedi dün kendi yüz alamadı,bugün ben verince kudurdu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…