Hahhaahahajajsja benimde gitmem an meselesi ahlaksızlıktan degil dksskksksksksks
Ben ceyceyin yatak odasını okucam diye kanlı ay tutulmasini kacirdimmm bendemi gitsem acabaHahhaahahajajsja benimde gitmem an meselesi ahlaksızlıktan degil dksskksksksksks
Komik mi bu?Cey çey
Gitme lutfenn
Aksksldfe bugün ilk kez denicemHahhaahahajajsja benimde gitmem an meselesi ahlaksızlıktan degil dksskksksksksks
İnşallah çok teşekkür ederim benden 2 yaş büyük akrabamız birkaç gün önce evlendi mesela gördükçe daha üzülüyorum.Birde ben nişanlıyken aldatıldım
Bacım daha Cuma günü evlenemediğin için üzüldüğünü yazmışsın. Duyguların ve kararların hep böyle gel gitli midir?Tiksiniyorum ben resmen umarım Allah beni hiç evlendirmez nefret ediyorum cinnet geçiriyorum onları görünce pislikler.Tek dertleri seks,yemek,para ne duyguları var ne insan gibi yaşamayı bilirler sevgiden saygıdan yoksunlar egoistler benciller kötü kalpliler ruh hastaları.
Durman kabahat dkskskdkdkBen ceyceyin yatak odasını okucam diye kanlı ay tutulmasini kacirdimmm bendemi gitsem acaba
Hangisini sevismeyi mi? Mastürbasyon mu?Aksksldfe bugün ilk kez denicem
Sonuna kadar güzel yorumdu sonunu ekleyince eline ne geçti vooov mu oldun?Devlet hastanesinde bedava sağlık hizmeti var baban memur sonuçta. Git psikiyatri servisinden randevu al. O zaten seni anlar psikoloğa da yönlendirir. Uzunca bir tedavi sürecinden sonra normal hayata döneceğini düşünüyorum. Sanırım iyileşebilirsin ama biraz zaman alır. Sabırlı ol. Tedavi ol. Böyle saçma bir psikoloji ve kafayla bu hayat geçmez. Yakınlarına Allah sabır versin. Niçin çocuk yapmamalıyız konulu kamu spotu gibi başlıkların var. Seni tanıyan kendini kısırlaştırır bence..
İnşallah aminMastürbasyon mu?
MastürbasyonuHangisini sevismeyi mi? Mastürbasyon mu?
OleyMastürbasyonu
Genellikle evetBacım daha Cuma günü evlenemediğin için üzüldüğünü yazmışsın. Duyguların ve kararların hep böyle gel gitli midir?
Nasıl yapacağımı bilmiyorum sorun orda tövbe tövbe sayemde toplu ban yicez cinselliğe açsam yargılar mısınız
Aç aç aç açNasıl yapacağımı bilmiyorum sorun orda tövbe tövbe sayemde toplu ban yicez cinselliğe açsam yargılar mısınız
Güzelim açma en sonunda bende patlarım. Patlamaya yakın geziyorum zaten sksksjwkwkwkwkekeksekeNasıl yapacağımı bilmiyorum sorun orda tövbe tövbe sayemde toplu ban yicez cinselliğe açsam yargılar mısınız
Yok ciddiyim öğrenmek istiyorum bilmiyorum nasıl olduğunuGüzelim açma en sonunda bende patlarım. Patlamaya yakın geziyorum zaten sksksjwkwkwkwkekekseke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?