Erkeklerden nefret ediyorumm

Mesela oda arkadaşımın birisi ilgimi çekiyor hoşuma gidiyor ama diyemem tabi sapık derler.
yaşınız kaç, aşırı dürtüsel davranıyorsunuz insanlarla sohbet ederken de böyle dürtüsel konuşuyorsanız yanlış anlaşılıyor olma ihtimaliniz yüksek. ayrıca size bir soru sordunuz diye "bana aşıksın" diyen bir insana karşı bu kadar savunmaya girişmeniz gereksiz. en basiti yüzüne yüzüne tövbe istiğfar çekip başka hiçbir şey demeden cıkcıklayarak dönüp gitseniz çok daha etkili bir reddiye olurdu muhtemelen. Sizi bir şeylerle itham eden insanlar her zaman olabilir, böyle her şeyi aşırı ciddiye alırsanız sadece siz üzülürsünüz.

Ya ben sık sık Ceycey'in fake hesap olduğunu düşünüyorum...
Çünkü yazdıkları inanılmaz, incelenmesi gereken konular

Zaten zoruma giden nokta bu fake hesaptan reels izlemek için kullandığım ondan yazdım diye yaptı bence.
Ondan hoşlandığını düşünmesi normal. Hiç tanımadığı bir hesap durduk yere motor ehliyeti nasıl alırım diye mesaj atıyor. Koskoca instagramda neden bana sordu demek ki beğendi diye düşünür. Üstelik adam google’ı mı yahu? Google’a motor ehliyeti nasıl alırım yazsan zaten öğrenirdin. Cidden muhabbet başlatmak için yazmışsın gibi duruyor. Belki niyetin bu değildi ama cidden öyle duruyor.

Ehliyetten çıkıp biseksüelliğe varmak çok garip.
Ülkede normal karşılanmadığı için kimseyle paylaşmadığınız "biseksüel olduğunuz bilgisini" kavga ettiğiniz ve aynı mahallede yaşadığınız motorcu çocukla mı paylaştınız?
Ya kaos dolu bir hayatınız var ya da kaos dolu bir zihniniz.

Şu an okuyunca farkettim doğru aslında,fake olma sebebimi ona da açıkladım ama anlamadı.

Çünkü hesap fake ismimi cismimi bilmiyor gidip kime diyecek adını bile bilmediğim bir kız biseksmiş kankaaa mı diyecek?

Bence bu devirde insanlarla muhatap olmak yerine teknolojinin bize sunduğu nimetlerden yararlanmak daha doğru bir seçenek. YouTube'da binlerce video bulabilirsiniz motor sahibi olanlar da videolar çekiyor. Motorcular benim bildiğim birbirleriyle her türlü çok paylaşımcı yaşıyorlar, Instagram hesaplarını YouTube kanallarını takip ederseniz çok daha verimli bilgiye erişebilirsiniz. Mahalle kekolarıyla uğraşmanıza değmez.

Şu an okuyunca farkettim doğru aslında,fake olma sebebimi ona da açıkladım ama anlamadı.
Fake olsan da olmasan da durduk yere muhabbetin olmayan karşı cins bir insan sosyal medya hesabına mesaj atıp sana internette cevabını bir tıkla bulabileceği bir soru sorarsa böyle düşünebilirsin. Muhabbet açmak için sorulmuş gibi duruyor aynı. Sana böyle bir mesaj gelse sen de öyle düşünürdün. Ben şimdi yazdım mesela google’a “motor ehliyeti nasıl alırım” diye. Baya da ayrıntılı bir şekilde çıktı. Hani neden internetten bakmak varken beni tercih etti diye düşünür insan.

Doğru diyorsunuz teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…