Erkeklerden nefret ediyorumm

Teşekkür ederim çevremi mezun olmadan değiştiremem maalesef ki

Bugünüm ne güzel geçmişti güzel güzel alışveriş yapmıştım kulağımı deldirmiştim kahvemi içmiştim içine sçtı gelip

Aynı mahalledeyiz birkaç kez gördüm.Motorunu hep beğeniyordum,ama çocukta gözüm yoktu motorunda vardı satın almayı düşünüyordum.Celallenme sebebim artık zoruma gidiyor dayanamıyorum.
Çocukta değil motorunda gözün varmış. Motoru satın alamadın diye mi bu sinir?

Çocukta değil motorunda gözün varmış. Motoru satın alamadın diye mi bu sinir?
Hayır hayır sinir olduğum çocuğun ona aşıkmışım gibi lanse etmesi olayı.Diyorum ki ona motorunu seviyorum aynen kanka öyledir bana aşıksın diyor

Madem biseksüelsin neden konuların hep erkekler üzerine bakalım ne zaman patlıyacasın sen?
Sanırım okumadınız tr de iyi bakılmadığı için bu duruma kızlardan hoşlansam da diyemiyorum ayrıca biseksüelin sözlük anlamı her iki cinsten hoşlanan da demek :)

Madem biseksüelsin neden konuların hep erkekler üzerine bakalım ne zaman patlıyacasın sen?
Mecburen erkeklerden ne kadar nefret etsem de medet umuyorum.Ayrıca benle uğraşma sebebinizi anlamadım erkek olduğumu mu düşünüyorsunuz gelin özelden atayım resmimi.

Bugünüm ne güzel geçmişti güzel güzel alışveriş yapmıştım kulağımı deldirmiştim kahvemi içmiştim içine sçtı gelip
Ne güzel kendine vakit ayırmışsın. Boşver ağzının tadını bozma, keyfini kaçırmasına izin verme. Gününü güzel bir şekilde sonlandır. Yanında varsa bir papatya çayı demle. Meditasyon falan yap, sakinleştirici müzikler dinle. Olay o kadar çok saçma ki, gereksiz uzatılmış. Ne gerek var bu kadar tantanaya. Yazık günah,bak böyle saçların erkenden beyazlar sinir stresten.

Evet haklısınız teşekkür ederim çok

Mecburen erkeklerden ne kadar nefret etsem de medet umuyorum.Ayrıca benle uğraşma sebebinizi anlamadım erkek olduğumu mu düşünüyorsunuz gelin özelden atayım resmimi.
Seninle niye uğraşayım sen kimsin ki? Her gün ayrı aksiyon alacak konu bidahaki konun ne olacak aslında ben transım mı?
Ufak tefek misin? Sinirin bana birşeyi hatırlatiyorda :)

İyide kadın olarakda tuhaf tipler var bazen bizde kontrol edemiyoruz ben bile sonradan ne gerek vardı diyorum kendime .Bazen insanlarla aynı frekans olmayınca sohbet tutmuyor bazen amacını aşıp savunmaya geçip sacmalayan insanlara denk geliyoruz.Bende diyorum kendime bu cümle çok bu insana mümkün değil anlamayacak öylede oluyor .Seviyeyi çok da düşürmemek lazım çoğu kez aynen öyle deyip içinden yürüyüp gitmek mesajdada tek nokta koymadan silip geçmek gerek bırak cevap vermeyi Çünkü iş hakaret olayına geldimi kim daha güzel iddasi gibi uzattikca uzar oradan zaten iyi bişey çıkmaz iki taraf içinde .Bak mesela eski sevgili mesaj yazmış ne diyeyim hicbirsey deme istemem yan cebime koy yapma kapında sürünüyor sanma ez geç .Çünkü o seni ezer yüzde 90 böyle bu işlerin sonu Ki sizin eski sevgilide değil konu buradaki erkek lafını sözünü bilmez kız ve erkek ilişkisini küfürle hakaretle yürütmeye çalışan gereksiz bir tip .Kimse onu insan sayıp konusmuyordur siz fazla konuşmuşsunuz ve tek erkek örneği buysa nefrete neden olan yok artık.Bu oğlan için kimseden nefret etmeyin

Seninle niye uğraşayım sen kimsin ki? Her gün ayrı aksiyon alacak konu bidahaki konun ne olacak aslında ben transım mı?
Ufak tefek misin? Sinirin bana birşeyi hatırlatiyorda :)
Pardon üslubunuzu düzeltin?Ufak tefek misin ne demek?Ben sizinle güzel konuşuyorum karşınızda akranınız yok.

Teşekkür ederim öfkeme hakim olamadım bir anlık sinirle.

Konuyu eskik anlattığınıza eminim ama kanıtlayamam. Olayı bir de motordan dinlemek lazım.
Kadın: motor ehliyetin var mı?
Erkek: ooo motor dedi, sen bana aşıksın.
Kadın: hoşt ben bi seksüelim
Erkek: kızlar bana hayran, kudur. Muhabbet böyle ise ya iki çocuk evcilik oynuyor ya da olaylar paralel ama IQ seviyesinin tek haneli olduğu evrende geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…