Erkeklerden nefret ediyorumm

Yani yapı olarak boylu poslu musum ufak tefek minyon musun ne var bu uslubunda anlanamdim
Ona demiyorum sen kimsin ki?Yazmışsınız ya ona dedim ortada sen kimsinli konuşacak bir durum yok.Evet minyonum da başka bir üye değilim bu laf oraya gidecek gibi geliyor.

Erkekleri sadece tanıdığın çevren ile değerlendirme derim Ne güzel insanlar vardır herkes kötü değil emin ol sadece biz yanlış frekans ile yanlış kişileri bile bile çekeriz kendimize

Eksik anlatmadım.Çocukla aynı mahalledeniz motorunu inceliyorum her gün üstüne hesabını yazmış motorun.Ben de gidip selam motorun modeli ne yazdım önce kendisi yürüdü işte öğretmenmişsin ne güzel felan ben de sağol dedim konu kapandı,ertesi gün ben bu akşam yine yazdım önce sabah yolda gördüm baktım motora.Bu kişi de yazınca yazdı ki ehliyet bahane işte bana aşıksın her gün motora bakıyorsun bilmem ne demeye getirdi

Ona demiyorum sen kimsin ki?Yazmışsınız ya ona dedim ortada sen kimsinlikli konuşacak bir durum yok.Evet minyonum da başka bir üye değilim bu laf oraya gidecek gibi geliyor.
Yok başka bir üye için demedim sende ufak tefek minyon siniri var sen kimsin ki seninle uğraşayım merak edeyim diyorum bunda bir aşağılama yok ama swnin düsününce herşeyi değişik yerinden anlaman normal

Karşı değilim.Evlenene kadar karşıyım bana olan kininizi anlamadım?Çok ciddiyim gelin atayım resmimi.
Ben senin ailenden baskı gördüğün için cinselliği, mastürbasyonu ayıp olarak gördüğünü düşünüyorum. Bu yüzden belki kimlik karmaşası yaşıyor olabilirsin. Ben de senin yaşlarındayken biseksüel olup olmadığımı düşünürdüm , kadınlara olan hislerimi anlamaya çalışırdım mesela.
Zaten zoruma giden nokta bu fake hesaptan reels izlemek için kullandığım ondan yazdım diye yaptı bence.
Diğer inst hesabını dondurmuşsun. Bence fake hesabı da dondur bir süre.

Ha birde bu kişi bana Türkçe öğren dedi ahsjajdksk ben ingilizce klavye kullanıyorum diyince yalan 1 dedi

Yok başka bir üye için demedim sende ufak tefek minyon siniri var sen kimsin ki seninle uğraşayım merak edeyim diyorum bunda bir aşağılama yok ama swnin düsününce herşeyi değişik yerinden anlaman normal
Bilmiyorum pardon bana aşağılama gibi geldi o zaman kusura bakmayın.

Teşekkür ederim ama vaktimi nasıl geçireceğim ki.Ve evet kimlik karmaşası yaşıyorum of psikolojik destek almam lazım

motor ehliyetinden biseksüele nasıl çevirdiniz muhabbeti. senin de gönlün var gibi gibi

motor ehliyetinden biseksüele nasıl çevirdiniz muhabbeti. senin de gönlün var gibi gibi
Hayır ya yemin ederim ben bu salağın her sabah motoruna bakardım.Bu da ona baktığımı sandı bence çocuktaki egoyu görseniz kaf dağında sanki cumhurbaşkanı kafayı yedirtir.

1-Çocuğun motoru satılık mı ki durduk yere motorunu soruyorsunuz?
2-Size ne çocuğun motor ehliyetinden?
3-Hem biseksüelsiniz hem evlenmek mi istiyorsunuz?
4-Evet oda arkadaşınız biseksüel olmadığı halde içten içe beğeniyorsanız sapıklık oluyor çünkü kız hiçbir şeyden habersiz sizin yanınızda giyinip soyunuyor.
5-Fake hesaptan millete salça olup sonra terslenince niye şaşırıyorsunuz?

Çok beyin yakan bir tipsiniz ya

Ben çocuğun motor ehliyetini sormadım nerenizle okudunuz konuyu?Ben nasıl alabilirim prosedür ne diye sordum?
-Aynen tescilli sapığım gece de halleniyorum kıza okuduğunu anlayıp gel
-Salça olmadım?Ağzını topla istersen motorun modelini sordum o da satayım dedi.Acil cümlede anlam çalışmalısın.

Teşekkür ederim ama vaktimi nasıl geçireceğim ki.Ve evet kimlik karmaşası yaşıyorum of psikolojik destek almam lazım
Şuan okul yurdunda mısın? Ailenle misin? Okuldaki kulüplere falan katıl mutlaka. Kütüphaneye git ,ilgi alanın olan kitaplardan seç oku. Kız arkadaşların varsa onlarla vakit geçir. Film izle, okuduğun bölümle ilgili yeni kaynaklar araştır, eğitim hayatına odaklanmaya çalış.

Ailemleyim yurda cumartesi geçiyorum teşekkür ederim yapacağım/yapmaya çalışacağım

Teşekkür ederim öfkeme hakim olamadım bir anlık sinirle.
Olmaya çalış kendin için başkası için değil ben bile çalışıyorum hala ve bazen fire verebiliyorum fakat yerinden oynatilmaz tepkilere sahip olursan kendi dengen hiç bozulmaz dene bunu herşeyde sevgide nefrette alay edilirken her konuda sakin sakin sakin kalabildigin sürece iyi hissedersin elbette bu herşeye gül geç değil sadece enerjini harcamanak ..Oldu madem deyip yürüyüp geçmek unutmak üzerinde düşünmemek

Git terapiye ilaç filan yazdır üşütük terbiyesiz seni

Terapilik benimki ya terapi almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…