Erkeklerden nefret ediyorumm

Hayır ya yemin ederim ben bu salağın her sabah motoruna bakardım.Bu da ona baktığımı sandı bence çocuktaki egoyu görseniz kaf dağında sanki cumhurbaşkanı kafayı yedirtir.
yine de muhabbet nasıl oraya geldi, motoru soraraı cevaplar tatmin etmezse ya da hoşlanmadığın yöne evrilirse peki der çeker gidersin. uzatmanın anlamı yok ki

Üsluba bak leş.Koskoca kadınsın hiç utanmadın mı şunları yazarken.
Mune

Terapilik benimki ya terapi almam lazım
Ben sizi böyle kabul ettim bazı şeyleri yaşadıklarımıza yaşiniza ve heyecanınıza vermek lazım .Ona görevde yorum yapıyorum .Belkide konuşmaya ihtiyacı var elbet gün gelir gelişecek diye bakıyorum.Yanlis anlamayın hepimiz gelisiriz .

yine de muhabbet nasıl oraya geldi, motoru soraraı cevaplar tatmin etmezse ya da hoşlanmadığın yöne evrilirse peki der çeker gidersin. uzatmanın anlamı yok ki
Bilmiyorum bir erkek bana ters laf etse ağzına sçsım geliyor insanlar sınıyor beni cinnet geçiriceğim sonra suçlu ceycey oluyor.

Uzatmadan durabilecek birine mi benziyor

Neden muhattap olup lafı uzatmasına izin veriyorsun? He aynen de geç. Senin değerini seni tanımayan insanlar mı belirliycek hep? Ailen bile bunu belirleyemez. Şimdi beni iyi dinle, insanların sana söyledikleri sözler ve davranışları seninle ilgili değil onlarla ilgilidir, onların hayata bakışı, yaşadıkları şeyler ve onlarda iz bırakan insanlar, kendilerine ve etraflarındaki insanlara verdikleri değer, bütün mesele bu. Bunların hiçbiri senin sorunun değil ve seni ilgilendirmiyor. Durumdan memnun değilsen önce kendini sonra da ortamını ve çevrendeki insanları değiştir. Şunu da unutma sen sadece kendi hislerinden sorumlusun, onların sana hissettirdiklerinden değil, bu hisler seni bağlamaz ve her gelip geçenin ruhunda ve kalbinde kalıcı yaralar açmalarına izin verirsen hayatının devamında çok zorlanırsın. Önünde yaşayacağın hem çok güzel günler hem de çok daha ağır sınavlar var. Kendini, psikolojini bu tarz olaylardan ve insanlardan korumayı öğrenene, ders alıp sakin kalmayı başarabilene kadar da kısır döngü halinde karşına çıkmaya devam edecekler. Seçim senin. Hangisi olmak istiyorsun? Başkalarının onun hayatı üzerinde hak sahibi olduğu bir Ceycey mi yoksa hiçbir şeyden etkilenmeyip düşse bile aynı hızda ayağa kalkan çelik gibi bir sinire, psikolojiye ve sükunete sahip bir Ceycey mi?

Hiçbir şeyden etkilenmeyen tabii ki.Yazdıklarınız çok hoşuma gitti teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…