• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden niye bu kadar nefret ediyorsunuz?

sersuy96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
13
8
1
33
merhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.

Durumuna gore degisir bu bende her zaman erkek hatali demem.nasil bezdiren biktiran mutsuz eden kafa sisiren erkekler varsa ayni sekilde kadinlarda var pek tabi

Erkek oldugunuz icin olabilir mi acaba?
bakın işte böyle oluyor. erkek savunulmuyor hiç bu grupta. erkek olduğumu nereden çıkardınız? ne gibi kanıtınız var? böyle bu yorumu nasıl yazabiliyorsunuz?

merhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.

bu var biraz burada evet..
aynı gün açılan aynı minvalde iki farklı konuda da erkekler suçlandı..
halbuki ilk konuda erkeğin yaptığını ikinci konuda kadın yapmıştı..
yorumları okurken bu kadarda olmaz dedim..

direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün

Sadece erkekler değil ayrıca hep kaynanalar da suçlu :KK66:
Sen bi erkekten iyi bir darbe yememişsin ondan acıyorsundur muhtemelen, tabi erkek değilsen :KK66:
aslında kız arkadaşlarım daha çok darbe vurdu. hepsi arkamdan konuştu hepsi sattı kazandığım okulu kıskanıp il dışına şey yapmaya gitti diyen bile oldu. çok erkeklerle samimi değildim. sevgilim var çok da mutluyuz şuanlık şükür

bu var biraz burada evet..
aynı gün açılan aynı minvalde iki farklı konuda da erkekler suçlandı..
halbuki ilk konuda erkeğin yaptığını ikinci konuda kadın yapmıştı..
yorumları okurken bu kadarda olmaz dedim..
teşekkür ederim. üstelik bir anda erkek oldum. ülkede objektif olmak zor. erkeklere acıyorum valla. aynı durumlarda hep erkekler suçlu oluyor. nedne diyorum sen erkeksin diyorlar. muhteşemsiniz valla kk üyeleri.

Genellemelerin hepsi yanlıştır
Şu yazdığım da yanlış olabilir hatta :)
Aralarında odunları var diye hepsi kötü değil haksız değil tabi
Ama burada kadınlar anlatıyor tek taraflı
Ve kimse ben çok haksızım demez
Kendi bakış acısından anlatıyor herkes

Mesela eşime biraz surat astım ya da biraz sitem ettim laflarını ben x100 olarak değerlendiriyorum
Kadınlar da az değil çünkü bazıları eşlerinin sabrını sonuna kadar zorluyor eminim :) birbirimizi kandırmayalım ;)

Ama erkekler de genelde aile ve eş arası dengeyi kuramıyolar
Çoğunlukla hatanın çoğu onlarda

direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Erkeklerden nefret ettigini soyleyen yok burda, evliyim esimi cok seviyorum..erkekleri dislanmis gibi gosteren sensin.. salak lafinida kendine sakla hakaret etmek senin ne haddine..

Bak şimdi burası dert bölümü bu sebeple buraya konu açan dert olduğu için açıyor ve sevgilisinden eşinden yakınıyor doğal olarak biz de kadın haklıysa adama sövüyoruz, bu kadar basit.
Şimdi kadın çıkıyor diyor ki "kocam beni dövüyor" ne diyelim ah ellerine sağlık mı diyelim?
Başka bölümler de vardır muhakkak dert olmayan, oraları okuyun ;)

Kadın mısınız erkek misiniz bilmiyorum ama şu yazdıklarınızdan sonra çok boş bir insan olduğunuzu düşündüm

Bak şimdi burası dert bölümü bu sebeple buraya konu açan dert olduğu için açıyor ve sevgilisinden eşinden yakınıyor doğal olarak biz de kadın haklıysa adama sövüyoruz, bu kadar basit.
Şimdi kadın çıkıyor diyor ki "kocam beni dövüyor" ne diyelim ah ellerine sağlık mı diyelim?
Başka bölümler de vardır muhakkak dert olmayan, oraları okuyun :KK66:
bugünkü konuları okusaydınız anlardınız. bir arkadaş rest çekmiş. ya ben ya işin diye. erkek işini seçince erkeğe bir ton laf gelmiş. erkekler hep böyle. başkasına bakıp gelir. hepsi aynı. canı sıkılınca döner diye.
bana böylesi hiç gelmedi. acaba siz mi bu kadar yeteneksizsiniz?

Bence öyle bir durum yok. Burada sıkıntılarını ve eşlerinden yana problemlerini anlatanlara ona göre cevap yazılıyor. %90 eşi ya hakaret ediyor, ya şiddet uyguluyor ya da aldatıyor. "a ne güzel aldatmış" mı demeli? Cevaplar tabi ki o yönde oluyor. Aşk hikayelerim diye bir bölüm var orayı okuyup kendinize gelin o halde, sevgililerini eşlerini çok güzel anlatıyorlar. Ayrıca erkeklerden de adam gibi adam olan çok delikanlı, karakterli bir ton adam var. Her zaman tabi ki erkekler suçlu değil..

bugünkü konuları okusaydınız anlardınız. bir arkadaş rest çekmiş. ya ben ya işin diye. erkek işini seçince erkeğe bir ton laf gelmiş. erkekler hep böyle. başkasına bakıp gelir. hepsi aynı. canı sıkılınca döner diye.
bana böylesi hiç gelmedi. acaba siz mi bu kadar yeteneksizsiniz?
Anlamadım? Arkadaşım önce bi kendini ifade et ondan sonra konuşalım. Ya da boşver Zaten sıkıldım, daha fazla uğraşamıycam.

Back
X