- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Şu yazdığın seviyeni mantığını öyle güzel gösteriyor kidirek erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Türk kızları neden çok salak diye soran bir Türk kızı. Ne kadar çirkin ve sığ bir üslup. Etrafında ki erkek arkadaşların mı söylüyor böyle kezbanlığı bırakın falan :) merak ettim ayrıca yetenekli derken ne demek istediniz? Heralde daha 20 yaşında falansınız? Neyse kadınların paylaşımda bulunduğu özellikle bazen kimseye anlatamadıkları sorunlarını anlattıkları bdv bölümünde neden hep kadınlar haklıymış diye soruyorsunuz bide derdi olanları yeteneksizlikle suçluyorsunuzdirek erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Ben daha ilginç birşey sorayım mi? Erkekler bu kadar güvenilmez,duygusuz ve tehlikeli varlıklarsa neden hala sevgili oluyorlar? Neden evlendiler? Ne yardan ne de serdenmerhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.
Valla kadın dayanışması dicem ama burdakiler birbirlerini yerden yere vurdukları için diyemiyorum :)) sorunuz yerinde olmuş aslnda :)
merhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.