• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden niye bu kadar nefret ediyorsunuz?

ÇÜNkü burası KK, EK olsaydı da hep kadınlar suçlanırdı

Kadınlar etrafındakilerin hatalarını yazıyor çoğunlukla. Hata yapan ya eşi ya kaynanası oluyor yine çoğunlukla. Bu yüzden erkekler ya da Kaynanalar suçlanıyor.
Suçlu bir kadın gelip buraya suçunu yazmıyor genel olarak tabi her konu açan için geçerli değil.

Gayet objektif konular da oluyor. Kadınlar da suçlanıyor eğer suçluysa. Ki objektif olmasa bile bırakın gerçek hayatta her anlamda ezilen kadın sanal alemde bari yücelsin, sırtına vurulsun "koçum benim aferin" diye. Hep erkeklere mi diyelim; elinin kiri, evin reisi sensin aslansın, sana 4 karı yaraşır... diye. (abartı olsun diye dedim yoksa hiçbir cinsiyete ayrımcılık yapılması taraftarı değilim)

Biraz da kadınlar haklı çıksın. Kadının kadını ezdiği memlekette bir zahmet haklı olduğu zaman burada bari söyleyelim. Haklıya haklı demek de kabahat oldu. Burada kadınlar ailelerini, anne babalarını, çocuklarını korumaya çalışıyor, erkekler güç gösterisi, gurur derdinde. Çoğu konuda ben bunu gördüm. Haksız kadın da var o ayrı.

Size bir istatistik vereyim belki kadınlara daha çok hak verirsiniz. Ülkemizde kocası yatağa bağımlı hale geldiğinde bakan kadın oranı %70 iken, karısı aynı duruma düştüğünde bakan erkek oranı %30. Aynı şekilde aldatma oranları kadınları ikiye katlıyor. Napalım şimdi bu er kişileri mi koruyalım.

direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün

Bu nasıl bir üslup böyle kezbanlasmayin da ne demek. Biz salak değiliz lütfen üslubunu za dikkat edin ayrıca burada ben çok gördüm beylerin De haklı bulunduğunu

direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Şu yazdığın seviyeni mantığını öyle güzel gösteriyor ki :işsiz:

Siz birkac konuya bakip genelleme yapiyorsunuz
Benim burda kocana , sevgiline cok acidim dedigim tonlarca konu var mesela

Erkek kadin fark etmez onemli olan insan olabilmek

Ayrica bu platformda en cok bedduayi kayinvalideler yani kadinlar aliyor

Hani neden kv lerden nefret ediyorsunuz diye bir konu acsaniz anliycam da bu konu cok sacma olmus

su hayatda femınızım kadar sacma bırsey yok
erkekcı kadınlar da var
ne olursa olsun kadın tarafını tutan da
ıkısı de yanlıs...

haklıya hakkını vermek lazım.

O değil de, ne yaptınız? Karar verdiniz mi? Boşayacak mısınız yengeyi?

Bakalim oltaya kimler gelecek diye acilmis sozde bir "dert" konusu.
Gercek bir dertse eger bir erkegin derdidir :)

Türk kızları neden çok salak diye soran bir Türk kızı. Ne kadar çirkin ve sığ bir üslup. Etrafında ki erkek arkadaşların mı söylüyor böyle kezbanlığı bırakın falan :) merak ettim ayrıca yetenekli derken ne demek istediniz? Heralde daha 20 yaşında falansınız? Neyse kadınların paylaşımda bulunduğu özellikle bazen kimseye anlatamadıkları sorunlarını anlattıkları bdv bölümünde neden hep kadınlar haklıymış diye soruyorsunuz bide derdi olanları yeteneksizlikle suçluyorsunuz

yaaa sen ekşi sözlükte "Türk kızlarının kezban olması" başlığını mı okuduunn kıyamam sana. Bu iğrenç üslubun tek açıklaması olabilir o da sen erkeksin,sözlükte ya da başka forumlarda "Türk kızı kezban,salak,hepsi bizi öldürmek istiyor,çekemiyolllaaa bizi" minvalinde şeyler okudun burda kusuyorsun :)

ama yok öyle yağma,hak eden adama hak ettiği gibi konuşuluyor burda. kaç kadına deniyor "kocanı rahat bırak sıkma adamı" diye. Daha okuduğunu anlamaktan,yorumlamaktan acizsin gelmiş türk kadınına laf ediyorsun. çapsız seni.

merhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.
Ben daha ilginç birşey sorayım mi? Erkekler bu kadar güvenilmez,duygusuz ve tehlikeli varlıklarsa neden hala sevgili oluyorlar? Neden evlendiler? Ne yardan ne de serden :KK48::KK66::KK70:

Valla kadın dayanışması dicem ama burdakiler birbirlerini yerden yere vurdukları için diyemiyorum :)) sorunuz yerinde olmuş aslnda :)

merhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.

Bence saçmalamışsın kimi kadınlara kocana acıdım kocanda peygamber sabrı var yorumları da geliyo yeri gelince sen görmek istediğini görmüşsün.

Back
X