Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi erkek olarak cok mu merak ediyorsunmerhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.
Ben de ayni kişi diye dusunuyorum :) adama koymus burda soylenilenler :)O değil de, ne yaptınız? Karar verdiniz mi? Boşayacak mısınız yengeyi?
haklısınız yanlış yere açmışım. pek anlamam bilgisayardanBakalim oltaya kimler gelecek diye acilmis sozde bir "dert" konusu.
Gercek bir dertse eger bir erkegin derdidir :)
Çünkü erkeklerin söyledikleri 3 sözden 2si kesin yalan kalan 1i de doğruluğu ispatlanıncaya dek yalandır
Vallahi doğarken bile iyisine denk gelmemişim ne yapabilirim ki.. beni doğurtan erkek doktor bile neredeyse beni öldürüyormuş yanlışlıklabaşlığı ne güzel açıklıyorsunuz öyle. erkeklere böyle bakan kadınlarsınız üzülürsünüz tabi. iyi gelin benim gibi. sizi de iyisi bulur. ne demişler. ne ekersen onu biçersin.
Hem yeni hem erkekYeni üye hoşgeldin![]()
Kim demiş nefret ediyoruz diye hoşgeldin diyerek karşılıyoruz dimi amaHem yeni hem erkek![]()
bir kadin kadinin tarafindan bakar kadin dayanismasi olunca hissediyoruz malesef. Benc3 sen arkana bakmadan kac birazdan banlar gelirdirek erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Sen bı kadın olsan 10 tane kadının içinde bile salak kezban diyemezdin o saçlarıni bı güzel ellerine dolayip evire çevire. ......bir erkek olmadığım kalmıştı. sayenizde dibine kadar erkek oldum. utanmasam millete laf atıcam yani.
bu sayfadan anladığım şeyler şunlar
1)ağzı olan konuşuyor. bekara karı boşaması kolay mantığı. kendi yapamadığı şeyleri yap diyorlar.
2)herkes kıskanıyor kendinden iyi olanı. burada soru soruyorum. direk erkeksin diyorsunuz. bu kadar anlayışsız olmayın. tamam merhamet yok. direk ben haklıyım düşüncesi var sizde ama. aklınız da mı yok hiç?
Yaş kaç?bugünkü konuları okusaydınız anlardınız. bir arkadaş rest çekmiş. ya ben ya işin diye. erkek işini seçince erkeğe bir ton laf gelmiş. erkekler hep böyle. başkasına bakıp gelir. hepsi aynı. canı sıkılınca döner diye.
bana böylesi hiç gelmedi. acaba siz mi bu kadar yeteneksizsiniz?
Cinsiyetini söylemiyor bari yaşını öğrenelim ;Yaş kaç?
Cinsiyetini söylemiyor bari yaşını öğrenelim ;
Benim oğlumun da ergenliğe girmesine az kaldı ins o böyle olmaz yaaaergen belli