Erkeklerden ve cinsellikten soğumaya başladım?

Internet ortamı kirlidir. Okumayacaksiniz.

Bunun dışında elbette erkeklerin hepsi öyle değil. Onlar ahlaktan yoksun yetişmiş kişiler. Ve ilk bakıldığında kendilerini belki ediyorlar zaten.

Ben şuana kadar rastlamadım . Çevrenizi buna göre kurmalisiniz.

Öyle erkeklere güzel haddini bildireceksin ki bir daha açamasınlar ağızlarını

Bir kere başıma geldi.

Otobüs tıklım tıklım, bir kolumda da kitaplar vardı.

Üniversiteye gidiyordum o zaman. Kıpırdayacak yer yok ama.

Bir amcaya değiyormuş sırtım.

"Şu tarafa geçsen de rahat etsek" dedi

"Hangi tarafa geçeyim affedersiniz yer mi var?" dedim

"Kızlığını, küçüklüğünü bil bir tane çarparım sana saygılı ol" dedi

"Lütfen bir kere dener misiniz bunun sonu nerede bitiyor görelim, polis mi mahkeme mi bakalım." dedim

Surat ifadesini görmeniz lazımdı :KK70:

İşte bunlar hep sindirme politikası, sinmeyeceksin ki böyle şok olsunlar :cool:

Helal olsun sana be kadın dediğin kendini korumalı bence. :KK9:

Yatağa atmak, düşürmek... Bunlar da benden.

Aynen bunlar da var tabii. Bu zihniyet nasıl yerleşti topluma hiçbir fikrim yok. Karşılıklı olan bir şeye sadece kendileri yapıyormuş süsü veren bir zihniyet işte.
Internet ortamı kirlidir. Okumayacaksiniz.

Bunun dışında elbette erkeklerin hepsi öyle değil. Onlar ahlaktan yoksun yetişmiş kişiler. Ve ilk bakıldığında kendilerini belki ediyorlar zaten.

Ben şuana kadar rastlamadım . Çevrenizi buna göre kurmalisiniz.

Artık bende okumayacağım. İnternet cidden kirli bir ortam onu anladım.

Bu arada cevap verenlere tekrar teşekkür ederim. Bir nebze olsun rahatladım. Böyle zihniyetleri takmamak lazım sanırım.

Hepsi karakterli olmadığı gibi hepsi karaktersiz de değil. Bu hemcinsimiz için de geçerli. İyisi de var kötüsü de hemcinslerimizden. Heh işte o karaktersizleri yetiştiren de kötü hemcinsler.
Aaa aç oğlum göster!, Aslan oğlum büyümüş de manita mı yapmış? Amaan oğlumun elinin kiri hevesini alsın gezsin tozsun. Aslan oğlum kaplan oğlum ağa paşa oğlum. Bunları duya duya büyüyen yaratıktan ne beklersin ki? Anne olunca en büyük sorumluluğumdan biri de oğlum olucaksa sana bunları düşündüren erkek cinsine benzememesi,kız olursa da güçlü olmayı ve dik durmayı öğretmek.. Haklısın böyle düşünmekte...

Erkeklerden daha iğrenç zihniyete sahip kadınlarda var.
Erkeklere bu gücü kim veriyor sanıyorsunuz?
Aldatılır susarlar, aldatırlar seviyorum derler, hatta beni aldattı onu nasıl geri kazanırım diye soran üye vardı.
Temeline bakmak lazım.
Adamlardan korkarak yaşarlarsa onlarda ezik, aciz görürler.
Hem o sözlüklerde orda burda iğrenç iğrenç yazan erkekler normal hayatta sümsüğün tekiler emin olun...

Vucudundaki tek bi cikintiyla kendini etken goren akil fukarasi erkekler var. Ama biz onlara erkek diyoruz ADAM demiyoruz!!!
Arkadaşlar merhaba, kadın olduğunuz için beni anlayacağınızı umuyorum. O kadar içimde kaldı ki üyelik açıp derdimi dökmek istiyorum size.

Öncellikle cinsellikle alakalı olan konuyu anlatayım size. Farkında mısınız bilmiyorum ama erkekler sürekli kendi aralarında bile" o kızı becerdim" diyor. Küfürlerde bile hep kadına hakaret var. Afedersiniz s.kmek, domaltmak bilmemne... Kendilerini etken kadınları edilgen olarak görüyorlar. Bir erkeğin" siz küfür edemiyorsunuz bile ama biz size küfür ediyoruz çok edilgen varlıklarsınız"yazdığını okudum. Doğamız gereği edilgenmişiz de bilmemne. Arkadaşlar çok saçma değil mi? Bu cinsel bir birleşim, bir bütün olma değil mi? Onlar bizim cinsel organımıza giriyorsa bizde onların cinsel organını kaplıyoruz. İstersek bizde hareket edebiliriz cinsellik sırasında. Yani bunun ne üstünlüğü var ben onu anlamıyorum. Eğer bu edilgenlik anlamına geliyorsa ben cidden cinsellik yaşamak istemiyorum. Bu resmen kadınlara hakarettir. Kadınları resmen aşağılık olarak görüyorlar. Umarım böyle düşünen bir erkeğe denk gelmem. Cidden iğreniyorum.

2. olarak sırf fiziksel üstünlükleri var diye kendilerini üstün görüyorlar. Kavgalarda bile görüyoruz. Biz kız ve erkek kavga edince erkek" dua et kızsın" diyip yine kadını yermeye çalışıyor. Bir erkeğin sırf güçsüz olduğumuz için" aciz yaratıklar" yazdığını bile okudum. Gerçekten soğumaya başlıyorum. Bir yardım edin fikir verin içimi rahatlatın. Yoksa evlenmek bile istemeyeceğim ilerde. Yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyorum ve bu çok kötü...

Arkadaşlar merhaba, kadın olduğunuz için beni anlayacağınızı umuyorum. O kadar içimde kaldı ki üyelik açıp derdimi dökmek istiyorum size.

Öncellikle cinsellikle alakalı olan konuyu anlatayım size. Farkında mısınız bilmiyorum ama erkekler sürekli kendi aralarında bile" o kızı becerdim" diyor. Küfürlerde bile hep kadına hakaret var. Afedersiniz s.kmek, domaltmak bilmemne... Kendilerini etken kadınları edilgen olarak görüyorlar. Bir erkeğin" siz küfür edemiyorsunuz bile ama biz size küfür ediyoruz çok edilgen varlıklarsınız"yazdığını okudum. Doğamız gereği edilgenmişiz de bilmemne. Arkadaşlar çok saçma değil mi? Bu cinsel bir birleşim, bir bütün olma değil mi? Onlar bizim cinsel organımıza giriyorsa bizde onların cinsel organını kaplıyoruz. İstersek bizde hareket edebiliriz cinsellik sırasında. Yani bunun ne üstünlüğü var ben onu anlamıyorum. Eğer bu edilgenlik anlamına geliyorsa ben cidden cinsellik yaşamak istemiyorum. Bu resmen kadınlara hakarettir. Kadınları resmen aşağılık olarak görüyorlar. Umarım böyle düşünen bir erkeğe denk gelmem. Cidden iğreniyorum.

2. olarak sırf fiziksel üstünlükleri var diye kendilerini üstün görüyorlar. Kavgalarda bile görüyoruz. Biz kız ve erkek kavga edince erkek" dua et kızsın" diyip yine kadını yermeye çalışıyor. Bir erkeğin sırf güçsüz olduğumuz için" aciz yaratıklar" yazdığını bile okudum. Gerçekten soğumaya başlıyorum. Bir yardım edin fikir verin içimi rahatlatın. Yoksa evlenmek bile istemeyeceğim ilerde. Yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyorum ve bu çok kötü...
Tum dunya kadinlari henuz bunun nedenini cozmus degil agir soru sormussun ;)

Sen kac yasindasin sanirim cevren bu kadar kufur ediyorsa ergen falan yasinda olmali yoksa benim çevrem de kimse kufur etmeye curret edemez... Tikarim onu bi yerine ... Sende yaz ozman herkesin bi kuyruk açisi var die... Tovbe yarabbimm..

Tüm erkekler böyle dil cnm ..inş allah karşına akıllı ahlaklı senin sevebilecegin birini çıkarır ..ve evet anlattığın yazdığın her kelimede haklısın ..

Erkek çocuklarınızı yetiştirme tarzınızı değiştirin sonra yavaş yavaş değişir bu düzen... (ütopya)

Bu şekilde düşünen adamlara çıktıkları yeri hatırlatmak lazım, onun hazımsızlığı bu düşüncelerEn Büyük KK

Konu iyi hoşta sadece erkekler küfür ediyor demek yeterliydi, küfür içeriklerini yazmanıza gerek yoktu, az çok tahmin ederdik zaten.

Küfürlere kızıp argoyla yanıtlamak bilemedim vallahi :KK14:

Back
X