- 20 Ocak 2010
- 47.018
- 173.970
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Güzellik çirkinlikle alakası yok böyle şeylerin kendine güvenle alakalı eşime ilk açıldığımda hep red etti ama evliyiz
ayrıca o baya çıtır bir adamdı bende şişman bir kadın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyinizi beğenmiyorsunuz mesela?Merhaba arkadaşlar sadece içimi size dökmek istedim zira bunları anlatacak bir arkadaşım falan yok. Bu, burda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Ben kime açıldıysam direkt red cevabı aldım. İlki eski sevgiliyi ileri sürdü ikincisi ise sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Ben içimde tutamıyorum böyle şeyleri ve söylüyorum hata mı yapıyorum sizce? Bir de ben kendimi sevmiyorum ve beğenmiyorum bununla ilgili psikolojik yardım aldım ama fayda etmedi. Bu nedenden ötürü erkekler benden uzaklaşıyor olabilir mi? Çok fazla uzun yazmamaya çalıştım bu durum illa ki karşı tarafa yansıyor. Bir de iki kez red cevabı alınca çok fena üzüldüm. Tabi kabul edecek diye bir şey yok bu konuda asla karşı tarafı suçlamıyorum ama ne bileyim güzel olsaydım bu cevabı da almazdım diye düşünüyorum.
Erkeklerden gelen mesajları doğru anlayıp anlamadığım konusunda emin değilim. Bir erkek ilgi gösterirse, mesaj sıklığını arttırırsa, sürekli beni tanımaya yönelik sorular sorarsa bana ilgisi olduğunu düşünüyorum. Ama erkekler bazı zamanlar başka şeyler içinde bu davranışları gösteriyorlar. İstediğini elde ettiklerinde ve kadını kendilerine bağlayınca uzaklaşıyorlar. Ama şu da var benim hayatıma giren erkekler genelde benim gibi özgüvensiz oluyorlar bana söylemiyorlar ama ben anlıyorum. Sadece bir tanesi öyle değildi.Aslinda erkegi cezbeden kadindaki isve ve eda derim..
Bence Dogru sevgiyi bulamiyorsun.Sevgini de dogru kisilere aktaramiyorsun
Misal sen sevildigini nasil hissediyorsun? Bunu birine soylemek degil,eger birisi seni seviyorsa bunu anlayabiliyor musun?
Bence sozel olarak belirtsende senin aktarmis olmus oldugun sevgiyi anlamiyorlar..
Bu nedenle sevginin de bir kodu var..Hata sende olmayabilir..Belki de adamlar senin verdigin sevgiyi anlyacak kadar iyi degildi.
Bilemeyiz..
Hiçbir yerimi. İnsanlar sorunun sadece kiloda olduğunu düşünüyorlar ama öyle değil. Kaşlarım, dişlerim, burnum yüzümün nerdeyse her yerinde ben var. Ve yüzüm sivilce lekeleriyle dolu ve sivilceler var hala. Kaşlarım seyrek dişlerim yamuk bir tanesi kırık ve üç tane dolgu var. Burnumda septum piercing takılan bölgede (adını bilmiyorum) yamukluk var.Neyinizi beğenmiyorsunuz mesela?
Ben erkeklerin artık sadece dış görünüme önem verdiğini düşünüyorum. Çok dış görünüş odaklı gidiyorlar. Belki de benim önyargılarımdan böyle düşünüyorumdur.İlginizi belli edin ama direkt açılmayın derim en modern takılan yurdum erkeği bile triplere giriyor, cepte görüyor kendince. Güzellikten ziyade aura, özgüven önemli bazen çok güzel kızlar görürsünüz ama silik bir tiptir mesela yine para etmez.
Takıntı yaptığımı düşünüyorumyanlis anlamanizi istemem ama ben erkeklerin de cok asiri basit olduklarini yani herkesle iliski yasayacaklarini zannetmiyorum. siz birini disaridan gorup begendiyseniz muhtemelen o herkesce begenilen biridir, aranizda bir etkilesim de yoksa sizi reddetmesi normal olan. eger cok asiri guzel olsaydiniz yani ne bileyim bildigimiz unluler gibi vs asirinin asirisi alimli olsaydiniz okey belki sizi kabul ederlerdi ama bu da samimi olmazdi. saglikli bir iliski baslamazdi.
bence siz insanlari tanimaya calisin ilk once, tanistiktan sonra zaten kafanizin uydugu birileri olur.
bir de forumda size her konunuzda guzel oldugunuz soyleniyor, zaten guzelsiniz yahu sorup durmayin :) ilk once guzel oldugunuza ikna olun yani.
Sizinki nasıl bir ilişkiye dönüştü? :) Mutluluklar dilerim. Bende de var kilo vermeye çalışıyorum.Güzellik çirkinlikle alakası yok böyle şeylerin kendine güvenle alakalı eşime ilk açıldığımda hep red etti ama evliyizayrıca o baya çıtır bir adamdı bende şişman bir kadın
![]()
Siz güzelliğe taktığınız için öyle düşünüyorsunuz. Ben beğenilirim mesela ama doğru dürüst ilişki yaşayacak düzgün erkekler azınlıkta. Toksik iliskilerden şikayetçi herkes. Sorumluluktan kaçıyorlar artık zaten sizlik değil bence konu. Ama siz bu konuyu kendi içinizde halletmelisiniz.Ben erkeklerin artık sadece dış görünüme önem verdiğini düşünüyorum. Çok dış görünüş odaklı gidiyorlar. Belki de benim önyargılarımdan böyle düşünüyorumdur.
Artık kendimi kapattım içime. Dediğiniz gibi önce ben iyileşmeliyim ki daha düzgün düşünebileyim.Siz güzelliğe taktığınız için öyle düşünüyorsunuz. Ben beğenilirim mesela ama doğru dürüst ilişki yaşayacak düzgün erkekler azınlıkta. Toksik iliskilerden şikayetçi herkes. Sorumluluktan kaçıyorlar artık zaten sizlik değil bence konu. Ama siz bu konuyu kendi içinizde halletmelisiniz.
Ona bir şey olmasın modunda olan kişi annesi olmalı. Senin yapmaman gereken bu bence. İyiniyetini anlıyorum ama erkekle olan ilişkide bu çok yanlış, kabul etseydi de senin için yanlış olacaktı. Bunun üstüne biraz düşün ve başka bir psikolog ile tekrar denemeni tavsiye ederim.Evet benim :) böyle konularda genelde konu açan merak ediliyor. Ben fazla sevgş gösterdiğimi düşünüyorum ona bir şey olmasın modundayım sürekli. Mutluluklar dilerim bu arada :)
Anlıyorum. Fotoğraf takı siz misiniz?Hiçbir yerimi. İnsanlar sorunun sadece kiloda olduğunu düşünüyorlar ama öyle değil. Kaşlarım, dişlerim, burnum yüzümün nerdeyse her yerinde ben var. Ve yüzüm sivilce lekeleriyle dolu ve sivilceler var hala. Kaşlarım seyrek dişlerim yamuk bir tanesi kırık ve üç tane dolgu var. Burnumda septum piercing takılan bölgede (adını bilmiyorum) yamukluk var.
Mutluluklar dilerim. Herkes farklı düşünüyor galiba.Başlığa cevap olarak yazmak istedim.
Erkek arkadaşıma ben açıldım. Kendisi benden 2cm kısadır hatta ama çok çalışkan ve anlayışlı biri… Üniversitesinin starbucksında arkadaş ortamında gördüm. Çok etkilendim, akşamında instadan ekledim. Konuşup sevgili olduk. Ben onu çok istemiştim, o da beni tanıdıkça çok istedi. 5 yıldır bir ilişkimiz devam ediyor. Kendisiyle de bunu konuşuruz çok; hatta açıka kendisi demişti ki senin cesurluğun gözümdeki en iyi kaliten.
Kısacası bir hata olarak görmüyorum. Kendi açımdan ben iyi ki yapmışım derim
Evet benim.Anlıyorum. Fotoğraf takı siz misiniz?
Ben resmen aman sana bir şey olmasın bana olsun gibi bir düşünce ile ilişkilerimi yönetiyorum. Bazı insanlar bunu övgü almak için yaptığımı düşünüyorlar ama gerçek çok farklı. Aksine ben bana teselli verdiklerini falan düşünüyorum. Bu durumdan çıkmayı sanırım ben kendim istemiyorum. Kafama bazı şeyleri kodlamışım.Ona bir şey olmasın modunda olan kişi annesi olmalı. Senin yapmaman gereken bu bence. İyiniyetini anlıyorum ama erkekle olan ilişkide bu çok yanlış, kabul etseydi de senin için yanlış olacaktı. Bunun üstüne biraz düşün ve başka bir psikolog ile tekrar denemeni tavsiye ederim.
Ben sadece fotoğrafıniza göre sizi yorumlamak istiyorum haddim olmayarak?Evet benim.