- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Bence bakımla süper sexi vücutla hiç alakası yok.
Tatlı dil güler yüz. Hepsi bu. Yani hiçbirşeyden memnun olmayan, dırdırcı, sürekli eleştiren, bir kulp takan bir kadın süper sexi olsa ne yazar, böyle kadınlar neden daha çirkinle aldatılıyor dersiniz ben gördüklerime dayanarak cevabını buldum. Çirkin kadının kaprisi yok, kendini beğenmişliği yok, mütevazi, erkeği de hep pohpoluyor, gururunu okşuyor bu yüzden güzel kadın bu çirkin kadınla aldatılıyor işte. Tabi birde işin cinsel tatmini de var...
Ve bu hususta kadınlara tavsiyemiz şu olacaktır:
sevgili hanımefendiler artık kendinize, üstünüze, başınıza bir çeki düzen vermenin vakti gelmişte geçiyor diyor ve sizi kocanıza karşı alımlı, cazibeli, çekici olmaya davet ediyoruz.
bunu yapmakla çok sevap almış olacaksınız çünkü kem kocanızı günahlardan koparacak hem ailenizi yuvanızı kurtaracak hem de kocanıza karşı süslenmiş olduğunuzdan ve ona tebessüm ettiğinizden peygamberimizin deyişiyle sadaka sevabına nail olacaksınız.
değerli hanımefendi kardeşlerim sonuçta evlilik peygamberimizin deyimiyle günahlardan koruyucu bir kalkandır zinadan ve gözü haramdan korur o halde neden evlilik yaptığınızın bilincinde olunuz, aksi takdirde bunda sizin de sorumluluğunuzun olduğunu unutmayınız.
Alıntıdır
o zaman ben kohusayken kocam gidip zina mı yapacak?hak mı oluyor bu durumda?
benim dinim günahları bireysel yapmışsa demek ki herkesin akıl baliğ olmasından kaynaklı otokontrolü bulunmasından.
bu yazıya katılmıyorum.
amerikanvari başlamış hadisler eklenmiş, devam edilmiş.
senin kültürünle onunkiler aynı mı? hayır
ayrıca bu yazıya göre ben sınav dönemlerimde aldatılabilirim. çünkü filli boya sponsor olsa ancak düzelecek halde oluyorum.
kendime bakamıyorum ki eşime bakayım.
şu an evli değilim ama varsayımlarla konuşuyorum.
erkek erkek olup kendini bildikten sonra zaten bunlar olmaz, gerek kalmaz. başkasına sorumluluk yüklemekte atmakta olmaz.
velhasıl yani öyle zamanlar oluyor ki insan kendiyle ilgilenemiyor kaldı ki eş.
seni hedef alarak yazmamın sebebi tamamen yazıyı senin alınılayıp buraya taşıman umarım yanlış anlamasın ve kırılmazsın.
hayır kırılmadım tabii ki
bu yazıyı alıntı yapmamın sebebi, evinde huzursuzluk yaşayan bayanlara belki küçük bir faydası olabileceğidir
aksine erkeklerin dikkat etmesi gereken çok şay var bana göre
ama buraya erkeklere ithafen bir yazı yazmak boş olur herhalde
hepimiz biliyoruz ki erkek adam gibi davranmadıktan sonra hiçbir şey mükemmel olmaz
ama belki bu yazıdaki küçük bir tavsiyeyi uygulayan bir bayan güzel bir şeye vesile olur
bunların hepsi saçmalık ne demek aman yuvanızı koruyun erkeklerin hepsi evde grand tuvalet mi dolaşıyor ne demek bu?
dışarıda alımlı güzel kadınlar varsa yakışıklı fit erkekler de var bizim de gözümüz kayar bizim canımız yok mu? benim de için gidiyor bazen öyle erkekler görüyorum ki.
bunlar aldatan erkekleri haklı çıkartmak adına uydurulmuş şeyler. elbette kadın bakımlı olacak ama erkek de yapacak sadece kadına yüklenmesini saçma buluyorum. adam salsın kıçını başını sonra kadından aman pijama giyme desin yok öyle yağma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?