Erkeklere güvenmeyin. Benim gibi olmayın🤲🏻

lailalailaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
33
18
3
35
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce olan birşeyi yazmak istiyorum ve lütfen okuyun..
Ders alsın bazı arkadaşlar ,kimseye güvenipte , sevgi sözcüklerine ve evlilik laflarına hatta aienizle tanışma olayına girse dahi güvenmeyin .. Kimseyle birlikte olmadım diyen erkeklerede inanmayın .
Kendinizden vazgeçmeyin ve kendinizi asla teslim etmeyin yalvarırım .
Ben tüm bumlara inanmış ve kendini teslim ettikten 1 gün snra terk edilmiş bir kişiyim.
Ve hpv virüsü bulaştrlmış olabilir o kişi bana ..
yaptığınız bir hata sizin hayatınızı karartıyor ve geleceğinizi etkiliyor.vicdani boyut sizi kahrediyor.
çaresiz kalıyosunuz , psikolojiniz alt üst oluyor.
Kiminiz kötü yorum yapacak biliyorum ama lütfen Kendinize saklayın kötü yorumları.
Lütfen kızlar kimseye inanıp, güvenmeyin .. Sizden değerli kimse yok unutmayın .
Allahım böyle kötü insanlardan herkesi koruusn
dilerim kimse benim durumuma düşmez.

Allahım affeder inşallah beni ve tövbelerimi kabul eder inşallah
Allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştrsın sizide inşallah benide ,cümlemizi.
İnsanlar çok kötü bunu acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldum

Üzülmeyin olan olmuş artık, bundan sonra daha dikkatli olursunuz hayatta.İmtihan için bu dünyadayız elbette hatalarımız olacak yeterki af dilemeyi bilelim.

Allah affetsin tövbe edin allab affedicidir. Önemli olan günahı tekrarlamamak,ders çıkarmak.

Yaaa canım benim üzme kendini.. imtihan dünyası bu dünya.. Rabbim tövbeleri kabul buyurandır bağışlasn seni de bizleri de inşaALLAH..

Üzüldüm senin adına keşke yapmasaydın. Cinselliği demiyorum genel olarak herşeyi kolay güvenmeseydin.. en çok virüse üzüldüm. Peki bunu bulaştırdığı nerden düşündün söyledimi sana? Umarım öyle bişey olmamıştır kalp yorgunluğunu tamir edersin.. kadınlar güçlüdür zamanla atlatırlar herşeyi

Benimde size tavsiyem eşiniz değilse o kişi birliktelik yaşayacağın insanla korunarak beraber ol c.ndom vs. Hic biseyin garantisi yok cinsel yolla bulasabilecek bir cok hastalik var. Önlemini al doktora gidin icinzde suphe var malum. Insallah hastalik kapmamisnzdir. Bundan sonrq hayatiniza girecek insanlara karsi temkinli olun..

Ben o kdar çok “ KEŞKE” diyorum ki anlatamam pişmanlığımı.
Özel bölgemde siğile benzeyen kabarttılar oluştu ve araştırınca hpv olduğunu anladım.
Hayır , o şahıs bana demedi ve ben aradım 2 defa sordum. Hastalığın var mı diye bana ise kimseyle olmadım ilk senle oldum yok dedi. Bugün tekrar sordum aradım doktora gideceğim yarın varsa söyle ona göre bilim dedim.
Bıktım senden yok diyorum beni arama artık canımı sıkıyorsun kıızm dedi. Engelledim.
Yarın doktora gideceğim ve yaşadığım sorunların ne olduğunu öğreneceğim.
ağzımda da bişetler var 2 gün önce farkettim hpv olduğunu düşünüyorum onunda ( ama oral ) yapmadım nasıl oldu bilmiyorum.
Hayatımı mahvettim ve işlediğim günahın bedelini çok ağır ödüyorum

Zamanla acısı dinecektir,her insan bizim.icin bir tecrübe,lütfen bundan sonra kolay kolay güvenme, bak ben eşimle boşanma sürecim devam ediyor, eşim olmasına rağmen, ben nasıl güvenmisim bu adama diyorum şimdi, neden daha çok tanımamışım diyorum,ama kendime güzel dersler çıkardım bende,herşey güzel olacak ,üzülme,inşallah bundan sonra seni gerçekten seven değer veren biri çıkar ❤

Kesinlikle çok haklısınız , hatta kimse evlenmeden böyle birşey yapmasın.
İnşallah yarın gittiğimde anlayacağım durumu umarım korktuğum gibi değildir hiçbirşey ama hiç umudum yok

Umarım hakkınızda güzel olur herşey üzülmeyin artık düşmezsiniz böyle hatalara neresinden dönsen kar,hata yapmayan insan yoktur

En büyük hatamız inanıp , güvenmek .
Boşanma sürecin umarım istediğiniz gibi geçer ve hiçbir sorun yaşamazsın .
İnşallah herşey çok güzel olur ve senide gönülden sevip , değer verecek birisi girer hayatına .
Kimse üzülmesin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…