- 18 Ağustos 2015
- 339
- 337
- 103
- Konu Sahibi ReginaPhalange38
-
Aldatılma neresinde pardon? çocuk sevmemiş bir şekilde ve ayrılmak istemiş. ayrıldıktan sonra ister para ile ilişki yaşar ister sevgili olur biri ile...
Ayrılmak istediğini söyleyen ve sizi sevemediğini belirten birine devam edelim diyerek neden grurunuzu bu kadar ayaklar altına alıyorsunuz? üstelik 3 aylık bir ilişki için! bu sizin kendinize saygınızı gösterir.
Önce kendinizi sevin ve kendinize güvenin. sonra karşınıza güvenilecek biri çıkar...
icinde bana yalanmi soledi rus cagrcam derken diye hiiiic suphe olmasin. dogruysa da yalansa da yapmis kadar olmus o sozuyle artik. gecmis olsun diyorum sana sadece:)
Boşver bu yüzsüz için kafa yormaya değmez.Kendini farklı göstermeye çalışıyor senin özgüvenini kırmaya seni üzmeye çalışıyor aklınca kompleks yapman için böyle konuşuyor.
Aldatılma neresinde pardon? çocuk sevmemiş bir şekilde ve ayrılmak istemiş. ayrıldıktan sonra ister para ile ilişki yaşar ister sevgili olur biri ile...
Ayrılmak istediğini söyleyen ve sizi sevemediğini belirten birine devam edelim diyerek neden grurunuzu bu kadar ayaklar altına alıyorsunuz? üstelik 3 aylık bir ilişki için! bu sizin kendinize saygınızı gösterir.
Önce kendinizi sevin ve kendinize güvenin. sonra karşınıza güvenilecek biri çıkar...
Sevmiyorsan engelle heryerden sana ulasamayim kismi bana biraz tuhaf geldi.
Severse engellemez sevmezse engeller diye birsey yokki.. hem neden ondan bekliyorsunuz ki siz engelleyin.
Anladigim kadariyla siz inanmissiniz bu adama, guvenmissiniz, size deger verdi zannetmissiniz. Gercekle yuzlesmek aci olmus. Klasiktir ancak gercektir zamanla gecer sozu. Aslinda hayrolmus sizin icin. Yine zamanla farkedersiniz bunuda.
Umarim ileride yuzunuzu gulduren gonlunuze nese veren insanlar cikar karsiniza.
Çocuk sevmemiş ayrılmış ister rus çağırır ister başka biri.Kendinizi küçük duruma düşürmeyin sevemiyorum da demiş açık açık.Yakasından düşün diye rusu karıştırdı muhtemelen siz de soğumuşsunuz ne güzel o sağ siz selamet işte
Sizi engellememesi kimseyi bulamayınca size dönmek içindir. Ona bu fırsatı vermeyin ve bir tecrübe olarak kabul edin.
Evet inandim gercekten. Güvendim ona. Deger veriyordu da zaten yalan degilki. Sonra birden ne olduysa bilmiyorum iste ilgisizlesti. Ve sevemiyorum vs dedi. O kadar asiri ilgisine ve guzel sözlerine karsilik birden sevemiyorum deyince inanmadim basta.. O yüzden madem gercekten sevmiyosun engelle ve git dedim. Yapmadi. Bende ona ümitlendim. Ta ki o cümleyi söyleyene kadar tabi. Orda bende bitti hersey.. Yine de insan üzülüyor iste. Iyi niyetimden faydalanmis olmasi zoruma gitti.
Sizi sevmediğini söylemiş bu saaten sonra ister rus çağırsın ister İrlandalı cokta sey yapmaya gerek yok.. Taviz vermeyin su insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?