Erkeklere güvenmiyorum artik!!!

ReginaPhalange38

Ne demiş şair? Hiç bir şey olmazsa sabah olur.
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
339
337
103
Merhaba hanimlar

3 aydir görüstügüm biri vardi. Basta bana karsi o kadar ilgili, o kadar sevgi doluydu ki kim olsa bu duruma kayitsiz kalamazdi diye düsünüyorum. Bende de öyle oldu haliyle. Ama simdi soracak olursaniz sirf onun yüzünden hic bir erkege zerre kadar güvenim kalmadi. Kendisinin biraz fazla bayanlarla tek gecelik iliskileri olmus. Bunu bana en basinda söylemisti. Ama tevbe ettigini ve 2 senedir de bu tevbesini hic bozmadigini söylemisti. Inandim.. Güvendim.. Sen tevbeni ettiysen o Allahla senin aranda bi meseledir artik bana söz düsmez dedim. Gecmisiyle yargilamak istemedim onu ve bunun konusunu dahi acmadim.

Hersey cok güzel giderken son zamanlarda birden baya ilgisizlesti. Mesajlarima ara ara cevap vermeye basladi. Telefonlarimi acmamaya basladi. Ama isi cok yogun oldugu icin anlayisla karsiladim. Onun müsait oldugu vakitlerde aramasini bekledim. Lakin bu durum gittikce artmaya baslayinca üzülmeye basladim ve bi sorunmu var diye sordugumda, beni artik sevmedigini, sevmeye calistigini ama sevemedigini, benim daha iyi birilerine layik oldugumu vs dedi. Tabi cok kirildim bu duruma, cünkü beni gercekten sevdigine inandirmisti.. Kim olsa inanirdi.

Sonra ben bu durumu pek kabullenemedigimden biraz üsteledim. Cünkü sevmedigine inanmak istemedim sanirim. Eger gercekten sevmiyorsan engelle heryerden sana ulasamayim dedim. Bunu yapmadi. Bende engellemedigi ümitlendim.. Yazik etme, azda olsa seviyorsan deneyelim devam edelim, neden hemen ayriliyosun dedim. Daha neler neler dedim. Ikna olmadi, ama engellemedi de. En sonunda ayrilmaya mecburum dedi. Ve yarin zaten kafa dagitmak icin rus cagiricam dedi...

Bunu dedikten sonra bende hersey bitti. Igreniyorum ondan. Midem bulaniyor düsündükce.. Beni kendinden uzaklastirmak icin mi dedi, gercekten bunu yapacagi icin mi dedi bilmiyorum. Tek bildigim ne kadar karaktersiz ve igrenc biri oldugu!

Madem böyle yapacakti neden bana ilgisi varmis gibi davrandi? Neden seviyormus gibi yapti? Nefret ediyorum bütün erkeklerden. Zaten cok zor baglaniyorum. 7 yillik birlikteligimden sonra ilk defa biriyle bu sekilde görüstüm ve icim isinmisti.. Sonuc? Kocaman bi hayal kirikligi.

Hanimlar buraya icimi dökmek istedim cünkü kendimi cok kötü hissediyorum. Buda bi nevi aldatilma bana göre. Cok incindim. Sanirim Allah'in sevdigi kuluymusum ki cok erkenden gercek yüzünü gösterdi bana. Ama güven meselesini ne yapcam hic bilmiyorum... Sanki bütün erkekler ayni igrencligi yapmis veya yapma potansiyelindeymis gibi

Aldatılma neresinde pardon? çocuk sevmemiş bir şekilde ve ayrılmak istemiş. ayrıldıktan sonra ister para ile ilişki yaşar ister sevgili olur biri ile...

Ayrılmak istediğini söyleyen ve sizi sevemediğini belirten birine devam edelim diyerek neden grurunuzu bu kadar ayaklar altına alıyorsunuz? üstelik 3 aylık bir ilişki için! bu sizin kendinize saygınızı gösterir.

Önce kendinizi sevin ve kendinize güvenin. sonra karşınıza güvenilecek biri çıkar...

Boşver bu yüzsüz için kafa yormaya değmez.Kendini farklı göstermeye çalışıyor senin özgüvenini kırmaya seni üzmeye çalışıyor aklınca kompleks yapman için böyle konuşuyor.

Sevmiyorsan engelle heryerden sana ulasamayim kismi bana biraz tuhaf geldi.
Severse engellemez sevmezse engeller diye birsey yokki.. hem neden ondan bekliyorsunuz ki siz engelleyin.

Anladigim kadariyla siz inanmissiniz bu adama, guvenmissiniz, size deger verdi zannetmissiniz. Gercekle yuzlesmek aci olmus. Klasiktir ancak gercektir zamanla gecer sozu. Aslinda hayrolmus sizin icin. Yine zamanla farkedersiniz bunuda.

Umarim ileride yuzunuzu gulduren gonlunuze nese veren insanlar cikar karsiniza.

Cünkü deger vermistim. Ama haklisiniz. Degmezmis, ve bunu o cümleyi söylediginde anca anlayabildim.. Biraz safim sanirim bilmiyorum. Gec anladim ve gururum tabiki de incindi... Yoksa buraya konu acmazdim zaten

Çocuk sevmemiş ayrılmış ister rus çağırır ister başka biri.Kendinizi küçük duruma düşürmeyin sevemiyorum da demiş açık açık.Yakasından düşün diye rusu karıştırdı muhtemelen siz de soğumuşsunuz ne güzel o sağ siz selamet işte

icinde bana yalanmi soledi rus cagrcam derken diye hiiiic suphe olmasin. dogruysa da yalansa da yapmis kadar olmus o sozuyle artik. gecmis olsun diyorum sana sadece:)

Bende öyle düsünüyorum. Yapmasada yapmis kadar oldu. Gururumu da güvenimi de herseyi yerle bir etti. Onun üzerine zaten bende de bitti hersey.

Boşver bu yüzsüz için kafa yormaya değmez.Kendini farklı göstermeye çalışıyor senin özgüvenini kırmaya seni üzmeye çalışıyor aklınca kompleks yapman için böyle konuşuyor.

Beni üzen sadece bana seviyormus gibi davranmasi. Bu sebeple de zaten deger verdim ona. Yoksa ben tek basima gayet mutlu mesut yasiyordum kimseyi takmadan. Ta ki o hayatima girene kadar.. Neyseki cok sükür bitti gitti.

Biraz ağır konuşmadınız mı? belli ki kendisini çok değerli hissettirmiş, kim çok sevse peşinden az da olsa gider ve arkadaşımızda öyle yapmış. Bence hata daha çok karşı tarafta belkide tanıyıp kendine göre olmadığını düşündü ama kimsenin kalbi böyle kırılacak kadar basit değildir bence

Aldatmamışki ayrıca adam gibi doğruyu söylemiş. Tek gecelik ilişki yaşamasını istemiyorsun ama artık siz çıkmıyorsunuzki. Bi güven sorunu görmüyorum çünkü güvenmek istediğin kişi zaten senin değil.

Evet inandim gercekten. Güvendim ona. Deger veriyordu da zaten yalan degilki. Sonra birden ne olduysa bilmiyorum iste ilgisizlesti. Ve sevemiyorum vs dedi. O kadar asiri ilgisine ve guzel sözlerine karsilik birden sevemiyorum deyince inanmadim basta.. O yüzden madem gercekten sevmiyosun engelle ve git dedim. Yapmadi. Bende ona ümitlendim. Ta ki o cümleyi söyleyene kadar tabi. Orda bende bitti hersey.. Yine de insan üzülüyor iste. Iyi niyetimden faydalanmis olmasi zoruma gitti.

Haklisiniz aynen öyle. Tesekkur ediyorum.

Sizi engellememesi kimseyi bulamayınca size dönmek içindir. Ona bu fırsatı vermeyin ve bir tecrübe olarak kabul edin.

Tabi ki firsat vermem bu saatten sonra. Ben coktan engelledim bile. Istese dahi dönemez. Ama gururumu incitti ya. Beni üzen o. Ne gerek vardi seviyormus gibi yapmaya.. Ne gecti eline? Ne hali varsa görsün ya kurtuldum.

Basta size deger verdigine bu kadar emin olmayin. Deger vermis gibi de yapmis olabilir. Siz kiymet verdiginiz icin farketmemis olabilirsiniz. sahsen bende erkeklere hic guvenmiyorum.

Sizi sevmediğini söylemiş bu saaten sonra ister rus çağırsın ister İrlandalı cokta sey yapmaya gerek yok.. Taviz vermeyin su insanlara

Haklisiniz. Ama bir erkegin duygularinla oynamadigini nereden bileceksin ki? Nasil güveneceksin? Güveniyosun sonra iste böyle bosa cikariyorlar güvenini. Bir cümleyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…