- 1 Haziran 2012
- 7.270
- 25.257
- 798
- Konu Sahibi ReginaPhalange38
-
Ya madem istemiyordu neden bana o kadar cok ilgi gosterdi? Buna anlam veremiyorum. Insan sevmedigi biriyle neden bu kadar bu kadar ilgilensin? ömrümde duymadigim sevgi sözcükleri, jestler, upuzun mesajlar.. Inandim gercekten. Birden degisti davranislari. Bende seviyor hala sandim ve o yüzden engelle madem gitmek istiyosun dedim. Ilk sevemiyorum dedigi anda keyfin bilir seni engelliyorum diyemedim. Sevemiyorum derken ciddiyetini anlamadim basta. Ta ki o rus lafi gecene kadar. Orda anca aklim basima geldi. Duygularimla oynadi iste ya.. Gecti gitti..
Tüm erkekler böyledir genellemesi yapmak doğru değil tabii ki
Fakat böyle olan erkeklerde az değil
3 aylık bir ilişki için fazla anlam yüklemişsiniz gerçekten.
İlerde hayatınıza eminim farklı kişiler girecektir, kendinizi bu kadar kaptırmayın derim
diyecek fazla söz bulamıyorum, kendi yaşadıklarımdan sonra.. emin ol ki kendinden soğutmak için falan değil, kişiliksiz pisliğin biri olduğu için öyle davrandı. neden başta sevgi doluyken sonradan değişti ben söyleyeyim, senden alacağını alamamıştır da ondan. seni çok iyi anlıyorum. kalbindeki hayalkırıklığını. ama şu anda 30 lu yaşın başı erkeklerin içinde düzgün karakterli birini bulmak o kadar zor ki. o yaşlarda diye tahmin ediyorum?
İlişkiyi bitirmek isteyen üç aylık bir sevgiliye neden bu kadar ısrar?
Kocanız bile olsa doğru bir hareket değil, kendinizi neden böyle atıyorsunuz adamın ayaklarının altına
Aldatılmış falan değilsiniz, adam kafasında bitirmiş ve yoluna bakmış
Üsteleyerek siz bu işi bu hale sokmuşsunuz
Bundan sonra yapmayın bu hataları nolur, siz değerlisiniz insansınız, kadınsınız, sizi istemeyen birilerine yalvarmayın
Sizin mantığınıza göre kimse boşanmamalı,sonuçta madem boşanacaklardı neden evlendiler ?
Biraz olaya dışarıdan bakın.İlgi göstermiştir ama zamanla anlaşamadığınızı fark etmiş soğumuştur.Bunlar hep doğal şeyler,bu onu kötü biri yapmıyor ya da karaktersiz.Siz artık birlikte de değilsiniz istediğiyle birlikte olabilir,bu da aldatma olmaz.
bu engelleme muhabbeti yeni dönemin işleri
iki insandan biri konuşmak istemiyorsa söyler diyeri de mecbur tamam der konuşmazlar ve bu medeni bir davranıştır.
benle iletişim kurmasın diye engellemeke karşı tarafı aslında önemsedigi anlamını taşır bence, ''engelleyimde görsün, farketsin'' demek gibi bişey
bir ilişkiden çıkıp sıgınacak liman ararken hazır ilgiyide görmüşken eyvallah demişsiniz ama sonuçları güzel olmamış.
rus çagıracam falan diyen adam reklam yapan adamdır, çagıracaksa zaten çagırır sizede söylemez, siz deli olun yazmaya aramaya devam edin olay olsun renk olsun düşüncesi var adamda.
tüm erkeklerden nefret etmek için 1 2 referansla yola çıkılmaz, hayat uzun iyi insanlar kaliteli insanlar var ama seçici olmak lazım. her insan sizin yaşadığınız durumu yaşayabilir hayata küsmeye gerek yok 2 gün sonra ''çarpıldım aşık oldum'' diye konu açarsanız hani tüm erkeklerden nefret ediyodun deriz bak
Bu güzel cevabiniz icin size tesekkur ediyorummm beni güldürdünüzEger o dogru insanla birgün karsilasirda o dediginiz türden konu acarsam, gelip hani butun erkeklerden nefret ediyorduuunnn diyebilirsiniz izin veriyorum Rabbim o bahsettiginiz iyi ve kaliteli insanlarla karsilastirsin hepimizi.. Kadinlarin istedigi tek sey karsisindaki insandan kiymet görmek ya.. Bunu da beceremiyorlar malesef :)
onceden yapmis belliki karaktersiz terbiyesizin teki..Bende öyle düsünüyorum. Yapmasada yapmis kadar oldu. Gururumu da güvenimi de herseyi yerle bir etti. Onun üzerine zaten bende de bitti hersey.
rica ederimkadınların genel özelligide kıymet vermeyen erkeklere kıymet verip, etrafında pervane olan erkeklere deger vermemesi. bunun şunu yok bunun gözü kara diye iyi insanları bile baştan silebiliyor kadınlarımız.
herşey gönlünüzce olsun. yarın sabaha güzel başlayıp geçmişi o şahsı falan unutarak başlayın
aminAy cokk tesekkür ederimmaynen o sekilde olacak zaten :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
bazi kadinlarin gözu kor iste..Net bi şekilde bitsin birdaha görüşmeyim diye açık açık söylemiş neler yaptığını üzülmediğini. Bi arkadaşıma böyle bişey demişti sevgilisi ayrılınca ohoo sen hala ağla ben 3.ye geçtim falan demişti. Bide üstüne başka türlü anlamıyorsun bari böyle anla deyip zekasız falan demişti aşağılamıştı o geldi aklıma.
Arkadaşım canımı yakmak için söylüyor desede dedikleri doğru çıktı. Adam gerçektende gerçeği acı bi şekilde görsün diye öyle demiş.
bu arada siz kaç yasindasiniz??Yapmam zaten. Benim cahilligim oldu bu, gururum incindi ama en azindan dersimi aldim. Tekrar böyle bi hataya düsmem. Hayatima ben bu yasima kadar bir kisi aldim. Ikinciside bu sahisti. Oda baslamadan bitti sayilir. Kimse icin kendinden ödünc vermiceksin. Bunu anladim. Cünkü onu gün geliyor sana karsi kullaniyorlar malesef..
onceden yapmis belliki karaktersiz terbiyesizin teki..
senin gozun gec acilmis ama cok sukur kurtulmussun..
oyle tek gecelik halt yiyenlerden Allah uzak tutsun herkezi..
yani bunu bile bile lades demissin sen bastan..
bazi insanlar hatasindan doner ama coguda alismis kudurmustan beter atasozunu dogruluyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?