- 18 Ağustos 2015
- 339
- 337
- 103
- Konu Sahibi ReginaPhalange38
-
Neden tüm erkeklere guveniniz kalmıyor ki? kendime guvenmiyorum secimlerime guvenmiyorum deseniz anlarım.. Erkekler ya da kadınlar birbirlerinden daha iyi değiller.. insanlara guvenimizi kazanana kadar guvenmeyip kazandıklarını da tam guvenmemeliyiz.. hep bi ihtimal daha var çünkü.. guvenmeyi seceriz.. insan da seceriz.. zaman içinde.. 3 ay nedir ki? bu kadar etkilenmemeye çalışın..
Bu kadar çabuk güvenme bundan sonra. Erkekler genel olarak aynı biiiip
Evet zaten güvenme hemen. Bilmiyorum ya düzgün insan kalmadı artık. Herkes bi çıkar bi gönül eğlendirme peşinde. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, benim tek duam bu. Kime güvensen çirkin yüzünü gösteriyo.
Güvenmemenizi gerektirecek bir durum olmamış ki.
İlk başta sizden etkilenmiş.
Sonra bir sebepten duyguları bitmiş.
Dürüstçe size söylemiş.
Siz uzatinca ve ısrar edip onu bogunca da rus muhabbeti yapmış. Yapmış ki umut duymayin.
Burda çocukta bir kusur yok. Sizde var.
Hayatı yanlış yorumlamayin
bu arada siz kaç yasindasiniz??
Dindar bir çevredesiniz diye düşünüyorum. Böyle bir kişiye nasıl denk geldiniz, nasıl tanıştınız çok ilginç geldi.
Ben hiç dindar olmayan bir çevrede büyüdüm, yaşadım. Hiç böyle sürekli tek gecelik ilişki yaşayan, "Rus çağıran" insanlara denk gelmedim.
Anladigim kadariyla sizi ona baglayan sey onun size karsi ilgisi,yani siz onun sizi sevmesini sevmissiniz.Bu da ask ve sevgiyle cok karıstırılıyor özellikle kadınlarda size olan ilgisini kestigi anda bir anda bosluga dusmussunuz.Cok bir paylasiminiz da olmamis anladigim kadariyla yani beraber gecirilen zaman iyi kötü günde birbirinizin yaninizda olmaniz vs.Sevgi böyle olusuyor uzun zamanda uzun bir iliskiden cikmissiniz ve bunun sizde yarattigi duygusal boslugu sizle ilgilenen biriyle kapatmaya calismissiniz siz de icten ice biliyodunuz bence bu adamın size uygun olmadigini cok da belliymis bence taaa bastan.İnsanlari genellemeyin karsiniza böyle biri cikti diye,her insan aynı degil birsürü karakter bir sürü hayat var insallah siz de sizin cok seveceginiz ve onun da sizi sevicegi bir ilişki yaşarsınız
Kotu birilerine denk geldimi "erkeklere guvenmiyorum en son iliskimde bidi bidi olmustu" tribinide ben anlamıyorum. Bikac erkek tanidiniz diye butun erkekleri cozdugunuzu dusunmeyi birakin. Bende cok karaktersiz olan insanlar tanidim erkek olarakta kadın olarakta. Eee ben haric butun insanlık pis, karaktersiz mi yani? Bunun yaninda gercekten harika insanlarda tanidim. Birazda kendinize dönüp bakın nerede yanlis yapiyorum, neyi gözden kaciriyorum? Hemen ilgi sevgi gordunuz diye atlamayın.
Erkeklere artık güvenmiyorum demenizi gerektircek bir durum yaşamamışsınız aslında.
Başta neden o kadar uğraştı, kendini sevdirdi vs diye düşünüyorsunuz ama ilişkinin başında herşeyin çok güzel olacağını, sizinle mutlu olacağını düşünmüş olabilir, bunun için çabalamış olabilir.
Ve başta hissettiği sandığı şeyleri aslında hissetmediğini fark ettiğinde bunu dürüstçe size söylemiş, sizi kandırmamış, olmayacak bununla ama yine de cepte dursun dememiş. Açıkça söyleyip ayrılmış. Yani sizi kandırmamış.
Sonrasında da büyük ihtimalle siz bittiğini anlayıp kabullenin diye rus kadın olayını söylemiş. Söylemesine mecbur bırakmışsınız gibi olmuş bence.
Sizi aldatmış olmuyor yani şuan tek gecelik ve başka türlü kadınlarla birlikte olarak.
Kendinizi yıpratmayın, oldu bitti geçmişte kaldı diye düşünün artık.
Aldatılma değil bu.. Adam açıkça söylemiş istemediğini sevmediğini. Bence fazla anlam yüklemişsiniz. Neyse yol yakından dönmüş olmanıza sevinin bence.
yasiniz daha henc ins. iyi birileri cikar karsina..Ben 24 yasindayim suan. Mayista 25 oluyorum.
Bu kadar anlam yükleyen yada sip sevdilik huyum yoktur. Aksine zor baglanirim birine. Baglaninca da evet tum kalbimle olur bu, hilesiz, yalansiz. Ona da baglanmamin sebebi kendisiydi. ömrümde duymadigim güzel sözler söyluyordu asiri ilgileniyordu vs. Birden davranisi degisince durumun ciddiyetini kavrayamadim ben basta. Gecicidir diye düsündüm. Meger sadece beni kandirmis. Kendi kaybetti. Benim kaybettigim birsey yok. Aksine hayat dersi cikardim kendime.
Dindar bir insan nasıl bunları yapar gibi bir şey demedim aslında. Ama o kişinin sizin bulunduğunuz çevrenin dışında biri olduğunu sanmıştım.Evet dindar bi cevredeyim. Ve o sahista dindar bi cevreden. Kendisi de dini vecibelerini yerine getiriyordu. Sadece iste bi dönem uzaklasmis ve böyle tek gecelik iliskileri vs olmus.. 2 -3 yil öncesine kadar. Ama bunun dindarlikla alakasi yok bence. Kendi kisiligiyle alakali bi durum öyle degilmi?
yasiniz daha henc ins. iyi birileri cikar karsina..
kelimeler o kadar tehlikelidir ki.. insanı inandırır, bağlanır insan. bir kadın mesela sevmediği bir adama seni seviyorum demez, kalbinden gelen sözler etmez. ama erkek bir kadını sevmeden de ona çok güzel sözler edebilir inandırır da. ben seni o kadar iyi anladım ki. kendim de yaşadım, bilirim o hayalkırıklığını. ama o asla senin için doğru insan değilmiş bundan emin ol. iletişiminiz devam ediyor mu bilmiyorum ama kararlı olup heryerden engellersen ona en güzel cevabı vermiş olursun.
Biraz ağır konuşmadınız mı? belli ki kendisini çok değerli hissettirmiş, kim çok sevse peşinden az da olsa gider ve arkadaşımızda öyle yapmış. Bence hata daha çok karşı tarafta belkide tanıyıp kendine göre olmadığını düşündü ama kimsenin kalbi böyle kırılacak kadar basit değildir bence
İnsanlar 3- 4 ay zaten ilgili olurlar bi ilişkide.Ama tanıdıkça uymadıklarını anlayabilip vazgeçebilirler.Zaten bir insanın öncesindeki tek kişilik bilmem neleri anlatması da normal değil.3 aylık ilişkide bu kadar yoğun şeyler hissedip,beni engelle sana ulaşmayayım demen çok tuhaf.Engellemeyince sana karşı boş olmadığını mı düşünüyorsun.Erkek işte.Hangi erkek peşinden koşan ısrar eden birini engeller ki.Egosunu şişiriyorsun.Ve o kadar küçültmüşsün ki kendini,sana çok rahatlıkla rus çağırayım deme cür etini göstermiş.Nedir yani 60 gün önce hayatında varmıydı bu adam.Merhaba hanimlar
3 aydir görüstügüm biri vardi. Basta bana karsi o kadar ilgili, o kadar sevgi doluydu ki kim olsa bu duruma kayitsiz kalamazdi diye düsünüyorum. Bende de öyle oldu haliyle. Ama simdi soracak olursaniz sirf onun yüzünden hic bir erkege zerre kadar güvenim kalmadi. Kendisinin biraz fazla bayanlarla tek gecelik iliskileri olmus. Bunu bana en basinda söylemisti. Ama tevbe ettigini ve 2 senedir de bu tevbesini hic bozmadigini söylemisti. Inandim.. Güvendim.. Sen tevbeni ettiysen o Allahla senin aranda bi meseledir artik bana söz düsmez dedim. Gecmisiyle yargilamak istemedim onu ve bunun konusunu dahi acmadim.
Hersey cok güzel giderken son zamanlarda birden baya ilgisizlesti. Mesajlarima ara ara cevap vermeye basladi. Telefonlarimi acmamaya basladi. Ama isi cok yogun oldugu icin anlayisla karsiladim. Onun müsait oldugu vakitlerde aramasini bekledim. Lakin bu durum gittikce artmaya baslayinca üzülmeye basladim ve bi sorunmu var diye sordugumda, beni artik sevmedigini, sevmeye calistigini ama sevemedigini, benim daha iyi birilerine layik oldugumu vs dedi. Tabi cok kirildim bu duruma, cünkü beni gercekten sevdigine inandirmisti.. Kim olsa inanirdi.
Sonra ben bu durumu pek kabullenemedigimden biraz üsteledim. Cünkü sevmedigine inanmak istemedim sanirim. Eger gercekten sevmiyorsan engelle heryerden sana ulasamayim dedim. Bunu yapmadi. Bende engellemedigi ümitlendim.. Yazik etme, azda olsa seviyorsan deneyelim devam edelim, neden hemen ayriliyosun dedim. Daha neler neler dedim. Ikna olmadi, ama engellemedi de. En sonunda ayrilmaya mecburum dedi. Ve yarin zaten kafa dagitmak icin rus cagiricam dedi...
Bunu dedikten sonra bende hersey bitti. Igreniyorum ondan. Midem bulaniyor düsündükce.. Beni kendinden uzaklastirmak icin mi dedi, gercekten bunu yapacagi icin mi dedi bilmiyorum. Tek bildigim ne kadar karaktersiz ve igrenc biri oldugu!
Madem böyle yapacakti neden bana ilgisi varmis gibi davrandi? Neden seviyormus gibi yapti? Nefret ediyorum bütün erkeklerden. Zaten cok zor baglaniyorum. 7 yillik birlikteligimden sonra ilk defa biriyle bu sekilde görüstüm ve icim isinmisti.. Sonuc? Kocaman bi hayal kirikligi.
Hanimlar buraya icimi dökmek istedim cünkü kendimi cok kötü hissediyorum. Buda bi nevi aldatilma bana göre. Cok incindim. Sanirim Allah'in sevdigi kuluymusum ki cok erkenden gercek yüzünü gösterdi bana. Ama güven meselesini ne yapcam hic bilmiyorum... Sanki bütün erkekler ayni igrencligi yapmis veya yapma potansiyelindeymis gibi
İnsanlar 3- 4 ay zaten ilgili olurlar bi ilişkide.Ama tanıdıkça uymadıklarını anlayabilip vazgeçebilirler.Zaten bir insanın öncesindeki tek kişilik bilmem neleri anlatması da normal değil.3 aylık ilişkide bu kadar yoğun şeyler hissedip,beni engelle sana ulaşmayayım demen çok tuhaf.Engellemeyince sana karşı boş olmadığını mı düşünüyorsun.Erkek işte.Hangi erkek peşinden koşan ısrar eden birini engeller ki.Egosunu şişiriyorsun.Ve o kadar küçültmüşsün ki kendini,sana çok rahatlıkla rus çağırayım deme cür etini göstermiş.Nedir yani 60 gün önce hayatında varmıydı bu adam.
Güzelim suçlu suçsuz meselesi değil ki bu.Zaten daha ilişkinin en başında aşığım ölüyorum bitiyorum diyen şıp sevdi bi adamın,şıp diye de sevgisinin bitebileceğini hesap etmen lazım.Bu dünyada saf olmamak,kimseye haddinden fazla değer vermemek gerekiyor.Bunlar bir tecrübe.Bundan sonra daha temkinli olursun.Benim suan farkinda oldugum sey onun bana bastan yanlis yaklasmasiydi. O cok asiri asik asiri seviyor gibi davraniyordu. Ben ona o sekilde ümit vermedigim halde. Ilgili oldugumu gösterdim ama kendimden emin olmadigim sürece de seviyorum demedim. Bana normal konusarakta ilgili oldugunu, beni tanimak istedigini belli edebilirdi. Belki 3 ay sonra olmuyor dediginde ben bu kadar hayal kirikligine ugramamis olurdum. Asiri seviyorumlardan birden sevemiyorum dedigi icin afalladim ben. Sevgisine inandim. Ben safim belki hataliyim evet ama bence o da sucsuz degil yani.. Neyse gecti gitti, kurtuldum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?