Erkeklere güvenmiyorum artik!!!

Ne demek istediginizi tam anlayamadim. Yani insanlara güvenin ama yinede 100de 100 güvenmeyin, hep bi pay kalsin mi diyosunuz ?

Amin canim! Benimde duam ayni sekilde. Tekrar böyle seyler yasamak istemiyorum cünkü.

Anladim. Tesekkürler.

Erkeklere artık güvenmiyorum demenizi gerektircek bir durum yaşamamışsınız aslında.
Başta neden o kadar uğraştı, kendini sevdirdi vs diye düşünüyorsunuz ama ilişkinin başında herşeyin çok güzel olacağını, sizinle mutlu olacağını düşünmüş olabilir, bunun için çabalamış olabilir.

Ve başta hissettiği sandığı şeyleri aslında hissetmediğini fark ettiğinde bunu dürüstçe size söylemiş, sizi kandırmamış, olmayacak bununla ama yine de cepte dursun dememiş. Açıkça söyleyip ayrılmış. Yani sizi kandırmamış.

Sonrasında da büyük ihtimalle siz bittiğini anlayıp kabullenin diye rus kadın olayını söylemiş. Söylemesine mecbur bırakmışsınız gibi olmuş bence.
Sizi aldatmış olmuyor yani şuan tek gecelik ve başka türlü kadınlarla birlikte olarak.
Kendinizi yıpratmayın, oldu bitti geçmişte kaldı diye düşünün artık.

Evet dindar bi cevredeyim. Ve o sahista dindar bi cevreden. Kendisi de dini vecibelerini yerine getiriyordu. Sadece iste bi dönem uzaklasmis ve böyle tek gecelik iliskileri vs olmus.. 2 -3 yil öncesine kadar. Ama bunun dindarlikla alakasi yok bence. Kendi kisiligiyle alakali bi durum öyle degilmi?

Amin insallah, cok tesekkür ederim :)

Aldatılma değil bu.. Adam açıkça söylemiş istemediğini sevmediğini. Bence fazla anlam yüklemişsiniz. Neyse yol yakından dönmüş olmanıza sevinin bence.

Ben tekrar böyle bi sey yasamak istemiyorum. Ben basta kimin ne oldugunu, kimin gercekten deger verip vermedigini nereden bilcem? Ben hemen ilgi sevgi gorunce atlayan biri degilim ki. Hayatima giren insan sayisi zaten belli. Sadece erkek anlaminda degil. Ben arkadaslarim konusunda da hassasim. Ama sevdigim biri olunca cok deger veriyorum. Cok sevdigim bi arkadasimdan da mesela kazik yesem oda beni cok derinden yaralar. Umursamadan aman bosver diyemiyorum malesef.. Belkide sorunum bu..

Cok aciklayici ve aydinlatici oldu cevabiniz. Haklisiniz. Cok tesekkür ederim :)

kelimeler o kadar tehlikelidir ki.. insanı inandırır, bağlanır insan. bir kadın mesela sevmediği bir adama seni seviyorum demez, kalbinden gelen sözler etmez. ama erkek bir kadını sevmeden de ona çok güzel sözler edebilir inandırır da. ben seni o kadar iyi anladım ki. kendim de yaşadım, bilirim o hayalkırıklığını. ama o asla senin için doğru insan değilmiş bundan emin ol. iletişiminiz devam ediyor mu bilmiyorum ama kararlı olup heryerden engellersen ona en güzel cevabı vermiş olursun.

Dindar bir insan nasıl bunları yapar gibi bir şey demedim aslında. Ama o kişinin sizin bulunduğunuz çevrenin dışında biri olduğunu sanmıştım.

Gercekten aynen dedigin gibi.. Ben ona kendimden emin olmadigim sürece seni seviyorum demedim. O coktan abayi yakmis olmasina ragmen ve her türlü güzel sözü söyledigi halde ben ona karsilik vermedim. Normal konustum, yalandan ümit vermedim hic bi sekilde. Duygularimi icten yasayan biriyim ve karsimdakini de benim gibi sandigim icin hata yapiyorum. Meger dediginiz gibi bazilari sevmedigi halde de seviyorum diyebiliyor ve bizi buna inandirabiliyor.. Harcanan da bizim temiz duygularimiz oluyor malesef. Iletisimimiz yok simdi hic bi sekilde. Bu saatten sonra da biten bitmistir. Geri dönüsü yok benim icin.

Mesajinizi kacirmisim sanirim az once okudum. Evet aynen öyle oldu. Yani neden bastan cok asiri degerliymisim gibi davrandi? Ben kendimden emin olmadigim sürece ona o samimiyette cevap vermedim ki hic bi zaman. Misal o seni seviyorum dese de ben ona bende seni seviyorum demedim hic bundan emin olmadigim sürece. Onu önce tanimaya calistim. Normal konusarak. Öyle güzel sözler söylemeden de, bi insana ümit verip seni seviyorum vs demeden de o kisiyi taniyabilirsin. O neden böyle yapmadi madem? Beni önce tanimaya calissaydi??? Kendinden emin olunca seni seviyorum deseydi.. Ben onun sevgisine gercekten inandigim icin biraz pesinden gittim dediginiz gibi. Bence ask, sevgi kutsal seyler. Kolay harcanmamali. Ama bu duygulari basitlestiren bir insana denk geliysen vay haline.. Desteginiz ve anlayisiniz icin cok tesekkür ederim.

İnsanlar 3- 4 ay zaten ilgili olurlar bi ilişkide.Ama tanıdıkça uymadıklarını anlayabilip vazgeçebilirler.Zaten bir insanın öncesindeki tek kişilik bilmem neleri anlatması da normal değil.3 aylık ilişkide bu kadar yoğun şeyler hissedip,beni engelle sana ulaşmayayım demen çok tuhaf.Engellemeyince sana karşı boş olmadığını mı düşünüyorsun.Erkek işte.Hangi erkek peşinden koşan ısrar eden birini engeller ki.Egosunu şişiriyorsun.Ve o kadar küçültmüşsün ki kendini,sana çok rahatlıkla rus çağırayım deme cür etini göstermiş.Nedir yani 60 gün önce hayatında varmıydı bu adam.

Benim suan farkinda oldugum sey onun bana bastan yanlis yaklasmasiydi. O cok asiri asik asiri seviyor gibi davraniyordu. Ben ona o sekilde ümit vermedigim halde. Ilgili oldugumu gösterdim ama kendimden emin olmadigim sürece de seviyorum demedim. Bana normal konusarakta ilgili oldugunu, beni tanimak istedigini belli edebilirdi. Belki 3 ay sonra olmuyor dediginde ben bu kadar hayal kirikligine ugramamis olurdum. Asiri seviyorumlardan birden sevemiyorum dedigi icin afalladim ben. Sevgisine inandim. Ben safim belki hataliyim evet ama bence o da sucsuz degil yani.. Neyse gecti gitti, kurtuldum :) :)

Güzelim suçlu suçsuz meselesi değil ki bu.Zaten daha ilişkinin en başında aşığım ölüyorum bitiyorum diyen şıp sevdi bi adamın,şıp diye de sevgisinin bitebileceğini hesap etmen lazım.Bu dünyada saf olmamak,kimseye haddinden fazla değer vermemek gerekiyor.Bunlar bir tecrübe.Bundan sonra daha temkinli olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…