• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere İlgi Gosterince Neden Uzaklasıyorlar

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
ya herkesin ilişkisinde boylemidir bilmem ama genel olarak soyle bir durum var bir erkege canım cicim yaptıkca kendilerini agırdan satmalar uzaklasmalar bi tripler cok sinir bozucu bir durum..

Son düzenleme:
sanki bu sadece erkeğe değil de genel olarak insana özel bir durum. kendinizi ilginizi özletin biraz, siz de odun olun:)

erkekler doğası gereği öyledir biraz da canınızı sıkmayın. aleplerinizi arada dile getirin bilsin ama başka sorun yoksa boşverin ..

dogru insani bir durumdur ama hep erkeklerde rast geldim bende..olucam en kalınından soyle :19:

İlk başlarda ben de benzer şekilde düşünüyordum ama zamanla şunu fark ettim,sonuçta o seçimleri yapan biziz acaba sorun bizim seçimlerimizde mi..Kendimizi tanıyoruz,ne istediğimizi biliyoruz diyoruz ama sonunda da hep ''Böyle oldu,şöyle oldu,nasıl bunu yapar'' diyoruz.Oysa ki belki biraz daha dikkatli baksak onun bunu yapacak biri olduğunu,doğasında bu olduğunu anlayacağız.:ssz:

erkekler doğası gereği öyledir biraz da canınızı sıkmayın. aleplerinizi arada dile getirin bilsin ama başka sorun yoksa boşverin ..

yok birsey dedigimde trip yapıyor oluyorum hani bir insan rahatsız oldugu bir mevzuyu konusmak ister ama yok tartssak bile konusmıycaz o konuyu birdaha ertesi gun olunca unutucaz herseyi uzamıycak hicbirsey oyle dusunuyor

İlk başlarda ben de benzer şekilde düşünüyordum ama zamanla şunu fark ettim,sonuçta o seçimleri yapan biziz acaba sorun bizim seçimlerimizde mi..Kendimizi tanıyoruz,ne istediğimizi biliyoruz diyoruz ama sonunda da hep ''Böyle oldu,şöyle oldu,nasıl bunu yapar'' diyoruz.Oysa ki belki biraz daha dikkatli baksak onun bunu yapacak biri olduğunu,doğasında bu olduğunu anlayacağız.:ssz:

dogru haklısın kendimiz goruyoruz bile bile lades demek oluyor :31:

yok birsey dedigimde trip yapıyor oluyorum hani bir insan rahatsız oldugu bir mevzuyu konusmak ister ama yok tartssak bile konusmıycaz o konuyu birdaha ertesi gun olunca unutucaz herseyi uzamıycak hicbirsey oyle dusunuyor

klasik işte:) sen de 3 gün konuşmak isiyorsun di mi? ben de öyleydim ama umursamaz anca kendini yorarsın bak sakın akılma bunlara

erkeklerde daha sık gorulen bır durum.
hatunu cepte gordugu an bır rahatlama gelıyor ego tavan zaten erkekler sevdiği hatun varken bile diğer kızların onla ılgılenmesınden de cok zevk alıyor.şiştikçe şişiyorlar.
nasılsa çantada keklık bu ılgı gostersemde gostermesemde benım dıyor hatta ılgı gostermekten kacınıyor ılgıye alıstırıp gostermedıgınde de dır dır duymamak ıcın sonra ben boyleyım boyle kabul et dıyıp cıkıyor ısın ıcınden...

klasik işte:) sen de 3 gün konuşmak isiyorsun di mi? ben de öyleydim ama umursamaz anca kendini yorarsın bak sakın akılma bunlara

ya ben konuyu halledelim kapansın istiyorum yarım yamalak kalmasın sevmiyorum..ya hani sesimi yukseltsem ileri geri konussam dicem haklı ama gayet sakin anlatmaya calısıyorum o anda bildigini okuyor..vallahi kendimi yoruyorum sadece dogru soyluyorsun uzerine dustukce boyle bi tuhaflasıyor zaten :44:

Sadece ilgi konusunda değil yalan konusunda da benzeri geçerli.Karşına biri çıkıyor,sana yalan söylüyor sen yakalıyorsun ama devam ediyorsun.Oysa ki o adamın doğası bu.Kimileri yalanı hayat tarzı haline getirir.Ya ''bu bana uyar,ben bunla da yaşarım .o yalan söylesin ben de yakaladıkça trip atar ama devam ederim'' diyeceksin.Ya da ''bu bana uymaz,böyle birini kendime uygun görmüyorum'' diyeceksin..Seçim sana kalıyor :Yılan soktuğunda yılana neden soktun demiyorsun sonuçta..o yılanın doğası..Yalancı birine de neden yalan söylüyorsun deme ,doğası oooo:1::1::1::1:

erkeklerde daha sık gorulen bır durum.
hatunu cepte gordugu an bır rahatlama gelıyor ego tavan zaten erkekler sevdiği hatun varken bile diğer kızların onla ılgılenmesınden de cok zevk alıyor.şiştikçe şişiyorlar.
nasılsa çantada keklık bu ılgı gostersemde gostermesemde benım dıyor hatta ılgı gostermekten kacınıyor ılgıye alıstırıp gostermedıgınde de dır dır duymamak ıcın sonra ben boyleyım boyle kabul et dıyıp cıkıyor ısın ıcınden...

işin kolayını bulmuslar olan bize oluyor..yok ben yine ona soguk davranmalıyım demekki uzak kalıyım demekki boyle olması gerekiyor baska care bırakmıyor

Hacııı olurr da bölee bişey yapmaya karar verirsiinnn baak direeek bize haberr çakkkk:27::27::27::27::27::27:Zati her an nişan almaya hazırım ..kendi öfkemi de çıkarayım aradaannn:27::27::27::27:

ya ben konuyu halledelim kapansın istiyorum yarım yamalak kalmasın sevmiyorum..ya hani sesimi yukseltsem ileri geri konussam dicem haklı ama gayet sakin anlatmaya calısıyorum o anda bildigini okuyor..vallahi kendimi yoruyorum sadece dogru soyluyorsun uzerine dustukce boyle bi tuhaflasıyor zaten :44:

yani işe konuyu hallemek için uğraşıyorsun inan geçmişe götürdün beni ama o amacına hiçbirzaman ulaşamayacaksın:)
o yüzden kendini yıpratma olayları büyüme anın tadını çıkar belli ki seviyosun da takıyorsun bu kadar...
ben ondan sonraki ilşkimde her konuyu münazara yapan br adamla beraber oldum, bu sefer de dedim ki bu da her şeyi büyütüyor...
sevdiğin insanla berabersen gerisi teferruat...

yanlış anlamayın ama ben yapı olarak cins,aksi,gıcık dediğim dedik,inandım inat biriyimdir .nedense tüm sevgililerim de beni el üzerinde tutup uzun süre de peşimden koşmuşlardır.ama yapım bu..bazen diyorum ki acaba şu malum söz geçerli mi...:1::1::1::1:Tabi arada acı çektiklerim de oldu ama onlar da beni tanımadan ve başlamadan biten şeylerdi..

Back
X