• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere İlgi Gosterince Neden Uzaklasıyorlar

bencede biraz oyle olmak lazım ama ben yapamıyorum pek.. olmak icin elimden geleni yapıcam artık :19:

Son düzenleme:
valla ben gece sabaha kadar mesaj atığımı bilirim kaç kere, o mesajlarımı toplasan bir kadının çığlığı diye bestseller kitap olurdu:))
sabah arayıp günaydın hayatım gece gene kendi kendini gaza getirmişsin derdi saçlarımın hepsi havaya kalkardı. şimdi gülüyorum bak neden kendimi yıpratmışım diye. :)

Ne bilim benim de doğam bu:mesela eski sevgilim bir huyuma çok kızardı.dedim ki''senle tanıştığımda da böyleydim,huyumu biliyorsun,defalarca sana söyledim,şimdi de beni değiştirmeye çalışıyorsuuun.Çalışmaaa ..ben buyum olduğum şeyden de memnunum,madem bu seçimi yaptın şimdi de yaaa söylenmeeeeee böyle olduğumu hazmet,bu gerçekle yüzleş ya da bitir'':1::1:ama huyum böyle..

bu sorun tek bende yokmus demek bende bı sorunu cozume ulastırmak ıstıyorum o tartısmaktan yana deil ama ben taartısmayınca rahatlayamıyorum ve o konu haftalarca kafamı kurcalıyor.
bizimde ilişkimizde cok sorunlar oldu
erkek arkadasım maddi sorunları nedenıyle bunalıma gırdı ve cok kırıcı seyler soyledı
tekrar bıraraya geldık zor ve yıprandık ama ınsan zor olanı ıstıyor her zaman ısrar edıyor
Allah sonumuzu hayır etsın:18:

valla ben gece sabaha kadar mesaj atığımı bilirim kaç kere, o mesajlarımı toplasan bir kadının çığlığı diye bestseller kitap olurdu:))
sabah arayıp günaydın hayatım gece gene kendi kendini gaza getirmişsin derdi saçlarımın hepsi havaya kalkardı. şimdi gülüyorum bak neden kendimi yıpratmışım diye. :)

insanı daha fazla kızdırıyorlar bile bilemi yapyolar ne.. bende bi ton mesaj yazdım okudunmu dedim evet ben ne yazdım orda anlatabildimmi sana derdimi diyorum iste yazmıssın bisiler diyor takmıyorlar hic :31:

Son düzenleme:
hımmm...eğer maddi sıkıntı nedeniyle bunalımlıysa gergin ortam yaratmamaya dikkat etmeli..insan ister istemez saldırgan olabiliyor.Bir şey almayacak bile olsan paranın olduğunu ve alabileceğini bilmek her zaman güven verir..O nedenle daha çok '' sıkıntıdan uzaklaştırma'' odaklı yaklaşmak daha iyi..Bir de yanlış anlama ama o tarz şeylerde bazı erkekler daha çok içine kapanır ..anlayış göstermek lazım..

Ne bilim benim de doğam bu:mesela eski sevgilim bir huyuma çok kızardı.dedim ki''senle tanıştığımda da böyleydim,huyumu biliyorsun,defalarca sana söyledim,şimdi de beni değiştirmeye çalışıyorsuuun.Çalışmaaa ..ben buyum olduğum şeyden de memnunum,madem bu seçimi yaptın şimdi de yaaa söylenmeeeeee böyle olduğumu hazmet,bu gerçekle yüzleş ya da bitir'':1::1:ama huyum böyle..

evet olay da bu zaten ben boyleyim istemiyorsan bitir diyebilmek onemli karsı taraf kaybedecegini dusundugu an hemen geri donus yapıyor :31:

bu sorun tek bende yokmus demek bende bı sorunu cozume ulastırmak ıstıyorum o tartısmaktan yana deil ama ben taartısmayınca rahatlayamıyorum ve o konu haftalarca kafamı kurcalıyor.
bizimde ilişkimizde cok sorunlar oldu
erkek arkadasım maddi sorunları nedenıyle bunalıma gırdı ve cok kırıcı seyler soyledı
tekrar bıraraya geldık zor ve yıprandık ama ınsan zor olanı ıstıyor her zaman ısrar edıyor
Allah sonumuzu hayır etsın:18:

tekrar bir araya gelince daha dikkatli davranmaları gerekir halbuki.. ama nedense aynı hataları tekrar tekrar yapıyorlar :26:

hımmm...eğer maddi sıkıntı nedeniyle bunalımlıysa gergin ortam yaratmamaya dikkat etmeli..insan ister istemez saldırgan olabiliyor.Bir şey almayacak bile olsan paranın olduğunu ve alabileceğini bilmek her zaman güven verir..O nedenle daha çok '' sıkıntıdan uzaklaştırma'' odaklı yaklaşmak daha iyi..Bir de yanlış anlama ama o tarz şeylerde bazı erkekler daha çok içine kapanır ..anlayış göstermek lazım..

evet canım cok sıkıntıda ve içine kapanık durumda suan yıne o gunlerdekı gibi maddi olarak sıkısık bende anlayıs gostermeye calısıyorum gorusmuyor benle bu sebepten su sıra.offf aşamadık bı su durumu yaaaa para olmadı mı felaket tellalı gıbı cok karamsarlasıyor

yani sonuç olarak kimseyi değiştiremeyeceğimiz için kendimizi değiştirmeye bakalım iç huzurumuz için...

Bak ,geçen yıl sıkıntılı bir süreçten geçtim.iş yeri kapandı,6 aylık maaşlar ödenmedi,kıdem tazminatı alamadık..vs her neyse o dönem eski erkek arkadaşımla ayrıydık ama hala görüşüyorduk ve ben sürekli gereksiz şeylerden geriliyordum..maddi sıkıntı diyip geçmemeli.kaldı ki benim ailem yardım etti ama gene de o psikoloji çok farklı..insan yanındakinin anlayışlı olmasını bekliyor.bir de ben yapı olarak bu tarz şeyleri paylaşmam çevremle.hep içime attım.Ama aklım sürekli bu konudaydı:26::26::26:ki benim eski sevgilim çok sakin anlayışlı biridir,tartışmak yerine hep alttan alıyordu.Hatta ben mutlu olayım diye yapmadığı şebeklik kalmıyordu..zaten o an anlıyorsun ki karşındaki senin her şeyden önce dostun,sadece zaman geçirdiğin değil aynı zamanda zaman paylaştığın kişi...ki eskiden sevgili olup hala görüştüğüm tek kişidir

ve senin karşındaki bir erkek..erkekler bu tarz şeylerden daha çok huzursuz olur.Sen ''çıkıp bir kahve içeriz ben öderim ne var bunda '' diye düşünürsün ama o içinden kendini kötü hisseder'' ''sevgilime bir çay bile ısmarlayamıyorum şu hale bak''der..:26::26:

ve senin karşındaki bir erkek..erkekler bu tarz şeylerden daha çok huzursuz olur.Sen ''çıkıp bir kahve içeriz ben öderim ne var bunda '' diye düşünürsün ama o içinden kendini kötü hisseder'' ''sevgilime bir çay bile ısmarlayamıyorum şu hale bak''der..:26::26:

aynen oyle canım onlar ıcın gurur kırıcı
en ıyısı ustune gıtmemek

Erkek, zafer kazanmayı seviyor. Kaçacaksın, zor olacaksın, ulaşılmaz olacaksın. Savaşacak, uğraşacak, heyecanlanacak. Zorlar. Onlara sorsan biz zoruz ve bizden yana çok sorunları var:)

Ben bir erkek arkadaşımla çıktığımda mutlaka hesabı öderim,olmadı diğer gün ben öderim ama abim bana kızar.''eğer bir erkekle çıkıyorsan bırak o ödesin.ne demek hesap ödemek ''der.Sonuçta toplum olarak nedense(!) bunu erkeğin vazifesi bilmişiz(!) ve erkekler de genelde bunu kendilerine görev sayıyorlar.Sonuçta ona da o eksiklik duygusunu hissettirmemek lazım.o nedenle üsteleme..kendini doldurup doldurup ona da çıkışma..geçiş dönemi gibi düşün.Yanında kendini destekleyen,yanında olan biri olduğunu bilsin:26:

yok birsey dedigimde trip yapıyor oluyorum hani bir insan rahatsız oldugu bir mevzuyu konusmak ister ama yok tartssak bile konusmıycaz o konuyu birdaha ertesi gun olunca unutucaz herseyi uzamıycak hicbirsey oyle dusunuyor

aynı durumdan ben de çoook şikayetçiyim ve kafamı çok kurcalayan bi başlık açmışsın canım :(:43::43:

erkekler süründürülmekten, upraşmaktan kafaya takmaktan hoşlanır. o kaçma kovalamaca bittiği anda yerini rehavete bırakır. tabi seviyorsa mutlu olur, başardım diye gururlanmayı da ihmal etmez.

sevgilim arkadaşımken ve benden hoşlanıyormuşken -hiç konduramamıştım- peşimden koşmaktan helak etmiştim. ektim, üç saat beklettim, sallamadım ama gelince mutlu gülerek konuştum. yakın arkadaşımla mesajlaşıp onu bir kaç arkadaşıyla kantinde bırakıp tüydüm ama her zaman konuştum. bunları yaparken diğer taraftan da dert ortağı, akıl vereni, sohbet edeni, esprisine güleni oldum. bir adım yaklaştım bir adım uzaklaştım kısacası.

ilişki uzmanı sayılmam ama ilgini çok göstermeyeceksin, bir gün arkadaşlarınla takılmayı tercih edeceksin bir gün arkadaşlarını bırakıp onunla ilgileneceksin. bir ileri bir geri yani:1:

valla burda yazılan cogu sey benım de basıma geldı.en sonunda tripci biktirici vs sifatlar yapistirilarak terkedildim ya:( en son tartismamizda simdi uyuyalim,sabah konusalim demisti. ama o kadar zoruma gidiyordu ki bu sallamaz tartismaz halleri. konusacagiz uyuyamam ben dedim.sonrasinda ayrildik zaten calkantili bi donemdeydik de neyse:S upuzun msj atiyorum,cevap olarak herseyden bi anlam cikariyosn,yok oyle bisey,kendi kendine yaziyosn falan diyordu ya. ama soyle ki rolleri degismek istemezdim,onun surekli konusmaya calismayi sorunlari beni sikardi sanirim.dediklerimi iplesin yeter..icim bi hos oldu gene ya :(:( bir sonraki iliskim icinde bklentim yuksek degil acikcasi. mutlu olmak icin erkeklerin genel bi odun oldugunu kabul etmek zorundayim,beklenti dusuk olsun.
ve tabii ki ilgilenmemek lazim ya,cook ozlesem de isim var falan diyecegim bundan sonra bi iliskim olursa,doydum herseye ve o kadar cok sey ogrendim ki yapmamam gereken.insallah hakkimizda hayirli bizi dinleyecek bi sevgili cikar.

geçen ediz hun konuşuyordu bir programda..erkekler şefkat ister ilgi ister vs diyordu..ama bence sopa istiyorlar..eskide kalmış öyle ilgiden anlayan erkek..

geçen ediz hun konuşuyordu bir programda..erkekler şefkat ister ilgi ister vs diyordu..ama bence sopa istiyorlar..eskide kalmış öyle ilgiden anlayan erkek..

canim dogru soylemis zaten,isterler hep isterler,sevgi ilgi sefkat sadakat ask.. isterler ama kiymet bilirler mi,deger bilirler mi? HAYIR. bize ilgi gostersinler,biz baglaniriz,onlar ayrilir,sikilr,bunalir.. puffff:(

Back
X