- Konu Sahibi gwencooper
bencede biraz oyle olmak lazım ama ben yapamıyorum pek.. olmak icin elimden geleni yapıcam artık 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben gece sabaha kadar mesaj atığımı bilirim kaç kere, o mesajlarımı toplasan bir kadının çığlığı diye bestseller kitap olurdu:))
sabah arayıp günaydın hayatım gece gene kendi kendini gaza getirmişsin derdi saçlarımın hepsi havaya kalkardı. şimdi gülüyorum bak neden kendimi yıpratmışım diye. :)
Ne bilim benim de doğam bu:mesela eski sevgilim bir huyuma çok kızardı.dedim ki''senle tanıştığımda da böyleydim,huyumu biliyorsun,defalarca sana söyledim,şimdi de beni değiştirmeye çalışıyorsuuun.Çalışmaaa ..ben buyum olduğum şeyden de memnunum,madem bu seçimi yaptın şimdi de yaaa söylenmeeeeee böyle olduğumu hazmet,bu gerçekle yüzleş ya da bitir''ama huyum böyle..
bu sorun tek bende yokmus demek bende bı sorunu cozume ulastırmak ıstıyorum o tartısmaktan yana deil ama ben taartısmayınca rahatlayamıyorum ve o konu haftalarca kafamı kurcalıyor.
bizimde ilişkimizde cok sorunlar oldu
erkek arkadasım maddi sorunları nedenıyle bunalıma gırdı ve cok kırıcı seyler soyledı
tekrar bıraraya geldık zor ve yıprandık ama ınsan zor olanı ıstıyor her zaman ısrar edıyor
Allah sonumuzu hayır etsın:18:
hımmm...eğer maddi sıkıntı nedeniyle bunalımlıysa gergin ortam yaratmamaya dikkat etmeli..insan ister istemez saldırgan olabiliyor.Bir şey almayacak bile olsan paranın olduğunu ve alabileceğini bilmek her zaman güven verir..O nedenle daha çok '' sıkıntıdan uzaklaştırma'' odaklı yaklaşmak daha iyi..Bir de yanlış anlama ama o tarz şeylerde bazı erkekler daha çok içine kapanır ..anlayış göstermek lazım..
ve senin karşındaki bir erkek..erkekler bu tarz şeylerden daha çok huzursuz olur.Sen ''çıkıp bir kahve içeriz ben öderim ne var bunda '' diye düşünürsün ama o içinden kendini kötü hisseder'' ''sevgilime bir çay bile ısmarlayamıyorum şu hale bak''der..:26::26:
yok birsey dedigimde trip yapıyor oluyorum hani bir insan rahatsız oldugu bir mevzuyu konusmak ister ama yok tartssak bile konusmıycaz o konuyu birdaha ertesi gun olunca unutucaz herseyi uzamıycak hicbirsey oyle dusunuyor
geçen ediz hun konuşuyordu bir programda..erkekler şefkat ister ilgi ister vs diyordu..ama bence sopa istiyorlar..eskide kalmış öyle ilgiden anlayan erkek..