Erkeklere Neler Oluyor..!?

polyanacılık falan hepsi yalan her iki tarafta kendi menfaatlerine göre hareket edip günü kurtarma olayında

işte hatayı burda yaptınız bu tarz erkekler kendilerine güveni olmayan kız arkadaşları üstünde egolarını tatmin eden sonra istediğine ulaşınca da kendini aaa ben mükemmelim galiba sanan erkekler
onlara istediğini verirseniz yanlış anlaşılmasın her dediğini yapmak anlamında söylüyorum işte o zman onların hevesleri kaçar halamın bir lafı her zaman kapalı kutu olacaksın ki seni açmaya çalıştıkça dahada karışsın ve senden vazgeçemesin anlatabildim

geçenler kkdan biarkadaşımıza yorum yapmıştım bu başlığı daha görmemiştim ozamn o da aynı dertten muzdarip erkek arkadaşı terk etmiş şöle biyorum yapmıştım devir değişti eskiden erkekler kızların peşinden koşardı şimdi biz erkeklerin peşinden koşuyoruz ya yok böle bişi eskileri hatırlamamız lazım kızlar buna artık son verelim yeter süründürelim onları bende terk eildim ama busefer asla geri adım atmıycam kendime söz verdim

Birde şu var erkeğin geçmişte yaşadığı büyük bir aşkı varsa onun içinde çok fedakarlık yapmış ve bitmişse,hayatına sonradan giren bayanları ilk hatasında terk ediyor,ben ne aşklar gömdüm seni de gömerim mantığı ile,hepsi değil ama bazıları için tabi.kaydirigubbakcemile2

evet kızlar hepsi teori.erkeklerin bin bir türlü hali var.
am aşu aralar moda oldu uzun ilşki sonra soğudum bunaldım diyip gtmek.
kzın peşinden koşması oğlanın iplememesi.
bu durumu tersine çevirmek gerek!

nette bi sitede okudum bir erkek yazmış..sormuşlar evlenmeyi düşünceğiniz kız nasıl olmalı die ..cevap şu ben onu çözmeden o beni çözsün yani bi arkadaşın da dediği gibi kapalı kutu olucaz kendimizi anlatmıcaz onun anlamaya çalışmasını beklicez. . bizi çözmeye çalışırken bağlanıcak. .bizde böleyiz işte erkekleri bağlamaya çalışırken kendimizi bi kaptırıyoruz ama sonunda terkedilen oluyoruz çünkü bağlamaya çalışma çabaları gerçekten boş. . ilgi ve merak uyandırmak gerekiyor. .

katılıyorum...sevgilim geri döndü gbi birşey bana hata yaptığını pişmn olduğunu hergün
resimlerimize baktığın sölüyor! -seni sevmiyorum soğudum aşık değilim sana-diye ayrılmştı benden.
ben pek yüz vermedim hayatında birimi var diyor pişmanım sevdiiğimi geç anladım hata yaptım diyor..

diyorda diyor çok dönesim var aşkmmmmm diyesim var ama ne bilim pek inanmıyorum hala ona

en değerli benim. o olmadan da yaşayabilirim. zaten kim hayatımızda sonsuza kadar olabilir ki. görüyoruz ki bugün varsa yarın yoklar...

Ciddi Olan İlişkim Biteli 2 Haftayı Geçmek Üzere..
Dönüyorumda Beni Aldatmasına Neden Olacak Ve Bana Taparcasına Aşık Olan Bi Adımı Ne Değiştirdi Diye..
Galiba Sıcak Başına Vurdu alsanaalsanasmile
Tamam Kıskançlığım Bencilliğim Vardı Ama Onda Dahada Fazlaydı Bunlar..
Ve Ben Asla Aldatmayı Bırakın Bi Erkeğe Yan Gözle Bile Bakmadım Onca Bunaltıcı Kıskançlıklarına Rağmen..!
İşin Özü Şu.. Erkekler Yetinmeyi Bilmiyor.. Ne Cinsel Anlamda Nede Duygusal Anlamda!
Hep Biraz Daha Fazlasını İstiyor.. Ben Bunu Anladım :1no2:

off çok üzüldüm aldatlmk! nefret ediorum bu kelimeden.bn aldatldım mı bilmiyorum
ama sanal da (!) bnce evet aldatılmışmdır..çnkü sahte faceler sahte msnler off...
cnm nasıl btti .? geri dönmk istemedimi

benim ciddi ilişkim biteli de 15 gün oldu bugün
bizimkine ilgilenmek zor geldi..
benim onca fedakarlığıma alttan alışıma rağmen gitti
bundan sonra hiç bi erkek için parmağımı oynatabileceğimi sanmıyorum

off çok üzüldüm aldatlmk! nefret ediorum bu kelimeden.bn aldatldım mı bilmiyorum
ama sanal da (!) bnce evet aldatılmışmdır..çnkü sahte faceler sahte msnler off...
cnm nasıl btti .? geri dönmk istemedimi

Bana ulaşabileceği tüm yolları kapadım cnm istesede ulaşaması mümkün değil..

Önce kendimiz için yaşamalıyız. ne kadar seversek sevelim önce ben diyebilmeli insan! Kendimizden değerli ne olabilir ki? Asla taviz vermemeli bence! Hata bu! Karşımızdaki insanı kendimizden fazla sevmek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…