• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklere sevgini belli etmekmi yoksa belli etmemekmi işe yarıyor?

bence erkeğine göre değişir... mesela bazı erkekler ilgiden sıkılıyor ilgi gösterince kendini birşey sanıyor ve gelemiyor ilgiye alakaya...ama bazı erkekler ise tıpkı biz bayanlar gibi sevgiyle şımartılmayı ilgiyi seviyorlar... karşındaki erkeği teşhis edip onun nabzına göre sevgiyi gösterip göstermeyeceğine karar vermek en iyisi belki de... benim sevgilime gelince biz ikimizde ilgi arsızıyız :)) o da ben de her gün yirmi kere söyleriz birbirimize ne kadar aşık olduğumuzu :))

Bence dengeyi kurmak gerekir sevildiğini her zaman bilcek ama kaybetme korkusu yaşıycak...

ne güzel canım ne mutlu size ama benim karşıma öyle bir insan çıktı ki ne yapsam fayda etmedi şimdide başkasıyla evleniyo sanırım

Ben sonuna kadar belli etme taraftarıyım ..
Benim gerçek duygularımı ona hissettirdiğim için benden uzaklaşacaksa buyursun yol orada.
Ama aksine ben belli ettikçe o üstüme daha çok düşüyor.

Bence ikiside dengede olmalı... Çok belli edersen sıkılır etmezsen daha farklı olur. bu yüzden herşey yerinde ve zamanında olmalı ;)

Yasiniza, egitiminize, beklentilerinize, iliskinin hangi asamasinda olduguna ve nasil bir insandan
hoslandiginiza bagli.
Citayi yüksek tutun, kalbinizi olur olmadik insanlara vermeyin, birakin hoslandiginiz adam düsünsün.
Acaba beni seviyor mu, acaba nasil yaklasmaliyim, acaba sevdigimi söylesem karsilik verir mi ? diye.
Biraz gizemli olun, ne demisler : "kiz evi naz evi".

değişir bence de burda ki genellemeye göre davranmak ne kadar doğru olabilir ki böyle bir durumda? karşındakini az çok tanıyarak ya da deneyerek sen bulmalısın bence :31: mesela ben öyle hissetiğim için başlarda kesinlikle taktik değildi ilgisizdim paşamda alışkın olmayınca benim gibisine kaçan kovalanır misali oldu :9: içinden nasıl geliyosa öyle davran bence ama şuna da katılıyorum bi erkeği baştan çok ilgi manyağı yaparsan ters tepiyo biraz uğraşıtırcaksın yani onun için garanti olmadığını hissedicek :9:

ne güzel canım ne mutlu size ama benim karşıma öyle bir insan çıktı ki ne yapsam fayda etmedi şimdide başkasıyla evleniyo sanırım

baskasiyla evleniyorsa yol ver gitsin... geri dündürmek icinmi konuyu actin??
elini sallasan ellisi... kendisi kaybeder...

yok canım gerı döndurmek ıcın degl zaten olmaz şu saatten sonra uğraşmamda sadece nerde hata yaptiğimı bılmek ıstıyorum bıdaha yapmamak adına:49:

ben ne zaman belli etsem ortada kalıyorum :) şaka bi yana da belli etmemek en iisi en azından içinizde kendi kendinize yaşamak daa güvenli bence..

bence erkeğine göre değişir... mesela bazı erkekler ilgiden sıkılıyor ilgi gösterince kendini birşey sanıyor ve gelemiyor ilgiye alakaya...ama bazı erkekler ise tıpkı biz bayanlar gibi sevgiyle şımartılmayı ilgiyi seviyorlar... karşındaki erkeği teşhis edip onun nabzına göre sevgiyi gösterip göstermeyeceğine karar vermek en iyisi belki de... benim sevgilime gelince biz ikimizde ilgi arsızıyız :)) o da ben de her gün yirmi kere söyleriz birbirimize ne kadar aşık olduğumuzu :))

Ayyyy çok sekersiniz:)) ve evet katılıyorum. İki tür erkek vardır ve zaten bunu hemen ilk/ ikisenede fark dersiniz.
Bunu bence nasıl fark edersiniz... Size karsı rahatsa zaten onu nekadar sevdiğinizi sürekli tekrar duymak istediğinde sizin gibi soracakdir. Zaten sürekli her konuşma bitişinizde size yorulmadan sizi sevdiğinizi söylemeyi unutmuyorsa tamamdir. Demeyen biri ise bence kendisi demediği gibi ilgi beklenmeyen biridir. Bence size iki diyorsa siz 1 diyin, 4 diyorsa 2 diyin yada benimki dogmadan tekrar, tekrar ve yine tekrarlayın... Kezinlikle bilinciz içimizden, kendimize hakim olmadan herseyi 10 senede gecmis olsa yeni aşıklar gibiyiz. Yani bence ikinizin yapısına ve sevgisine bağlı...
Aslında cogu erkekler cocuk gibiler:)
Maco erkekler nasıldır bilmem ama ben bir kere değil 1000 deva duymak isterim hergün ne kadar sevdiğini. Bu konuda tam benlik birini seçmiştim umarım bundan sonra değişmez. Evlenince canı
Cicim ayları geçiyor diyorlar o yüzden ondan sonraki donemde tecrubesisim. Amma umuyorumki hayal kırıklığına umam yoksa sizi çok iyi takip etmek sorunda kalacağım:))

bence erkeklerin hepsi icten ice pohpohlanmayi ister hatta kadinlardan daha cok ister.
mesela arabayi guzel parketti di mi ayy harika ya ben asla yapamazdim bravo diyeceksin:))
ama is sevgini goztermeye gelince sakin belli etme cunku analadigi zaman ona ait oldugunu artik ne yapsa birakamazsin diye tum kroluklarini yapiyor.
hic seni seviyorum dememeli demiyorum ama bazi seyleri cok ozel anlar disinda harcamamali. mesela surekli opustugunu dusun bi sure sonra ne kadar hissiz olmaz mi?
her zman bir yandan da kaybetme korkusu yasamali erkek bence..
tabi istisnalar vardir.. amagenel bakisim bu

Kişiliği güzel bir erkekse dişisine nasıl yaklaşmasını bilir, ve sevgiyle kucak açar. Yok oturmamışsa egosunun peşinden gidiyorsa sende onun peşindne gitmeyceksin arkanı döneceksin; sen korkularından arınmaya çalış ve istediğin gibi bir erkeğin geliceğini düşün.

Aslında ben çok sevecenim...
Çok da kolay bir kızçeyim. :21:
Ama bu erkeklerin genetikleri farklı be anacım. :51:
1 gülüp sarıp sarmalayacaksın :38: :48:
3 dürteceksin :22:
O zaman güzel yola geliyorlar. :32:
Bendeki hamsi tava öyle ya da. :37:

Back
X