Ben şimdiden söyleyeyim öngöreyim yazdığınız "karı" kelimesinden ötürü konuyu tartışamayacaksınız bile
Ben şimdiden söyleyeyim öngöreyim yazdığınız "karı" kelimesinden ötürü konuyu tartışamayacaksınız bile
Birkaç gündür kulüpteki konuları okuyorum...tabi ihtiyaca binaen mi dersiniz, algıda seçicilik mi drrsiniz bilemiyorum...okuduğum konular ALDATILMA..... 1.si erkekler ya yüzyüze ya sanal ya da telde bir karı buluyolar bunu nasıl yapıyolar anlamak zor...ki benim eşim i görseniz kel göbekli bir adam...2.si geneli bi şekilde eşlerine yakalanıyor...3.sü hemen inkar ve arkadaşın üstüne atma...4.sü bağırıp çağırıp üste çıkma ardından hiçbişi olmamış gibi hayata pervasızca devam etme çabası...birde ben erkeğim derler erkekler den daha erkek olan adam olan kadınlar tanıdım...erkeklik= aptallık...
Vallaha annamadım...sabah yediden beri ayaktayım
Yani konunuzun özü evet doğru anladık çoğumuz sizi ama kalıbımı basarım şimdi siz kadınlardan "karı" diye söz ediyorsunuz diyen bir güruh gelecek ki çok haksız da değiller alınmakta birbirimize bu şekilde hitap etmemeliyiz o yüzden eğer konunuzun sapmasını istemiyorsanız karı kelimesini kaldırın derim :)
Şimfi ben bu keşineyi silerimde peki bu karı-kocadaki karı sözcüğünü napıcaz..bu dilimizde var...ben oraya da beter bişi yazmıştım da sildim. ..kocası başka kadınla muhabbet edenler o kadına hanımefendi bayan falan diemi hitap ediyor
Şimfi ben bu keşineyi silerimde peki bu karı-kocadaki karı sözcüğünü napıcaz..bu dilimizde var...ben oraya da beter bişi yazmıştım da sildim. ..kocası başka kadınla muhabbet edenler o kadına hanımefendi bayan falan diemi hitap ediyor
Gördünüz mü konu çoktan saptı bile :)
Ben çok fazla karı dendiğini duymuyorum eş deniliyor genellikle, elbette ki öfkenizi anlıyorum isterseniz bunları bir kağıda yazın dökün sonuna kadar küfredin hem rahatlarsınız ama bir kadın platformunda kadınlardan "karı" diye bahsederseniz olabilecekleri düşünmek istemiyorum :)
Valla şu an konuyu tamamen saptıran sizsiniz...ben düşüncelerimi açıkladım buda en tabi hakkım rahatsız olan okumasın cevap yazmasın ve hatta kötü bir ifade kulkandıysamda yönetim icabına bakar sanırım. ..Karı kelimesinden rahatsız olan okumasın bu kadar basit. ..ben gözlemlerimi yazdım
o kadına bi sıfat bulmaya gerek var mı?
beni kocam bağlar
Aynen.sorumlulugu olan kisi kim es.elalem senin evliliginimi dusunur kocan dusunmedikten sonra.
Kocaya sifat lazim asil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?