erkekleri anlama klavuzu...

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Birkaç gündür kulüpteki konuları okuyorum...tabi ihtiyaca binaen mi dersiniz, algıda seçicilik mi drrsiniz bilemiyorum...okuduğum konular ALDATILMA..... 1.si erkekler ya yüzyüze ya sanal ya da telde bir karı buluyolar bunu nasıl yapıyolar anlamak zor...ki benim eşim i görseniz kel göbekli bir adam...2.si geneli bi şekilde eşlerine yakalanıyor...3.sü hemen inkar ve arkadaşın üstüne atma...4.sü bağırıp çağırıp üste çıkma ardından hiçbişi olmamış gibi hayata pervasızca devam etme çabası...birde ben erkeğim derler erkekler den daha erkek olan adam olan kadınlar tanıdım...erkeklik= aptallık...

Ben şimdiden söyleyeyim öngöreyim yazdığınız "karı" kelimesinden ötürü konuyu tartışamayacaksınız bile

Üstteki arkadaşımın mesajına katılıyorum. Konu doğru ama o kelime yüzünden .. neyse az snra büyük ihtimalle göreceksiniz

ben erkeklerden çok aldatıldığı halde affeden hatta 2.kadınla yarışa giren kadınları anlamıyorum

Erkeklik esittir aptallik kismina hiiiic katilmiyorum.
Aptallik=aptallik kadini erkegi yok bunun.

Vallaha annamadım...sabah yediden beri ayaktayım

Yani konunuzun özü evet doğru anladık çoğumuz sizi ama kalıbımı basarım şimdi siz kadınlardan "karı" diye söz ediyorsunuz diyen bir güruh gelecek ki çok haksız da değiller alınmakta birbirimize bu şekilde hitap etmemeliyiz o yüzden eğer konunuzun sapmasını istemiyorsanız karı kelimesini kaldırın derim :)

Şimfi ben bu keşineyi silerimde peki bu karı-kocadaki karı sözcüğünü napıcaz..bu dilimizde var...ben oraya da beter bişi yazmıştım da sildim. ..kocası başka kadınla muhabbet edenler o kadına hanımefendi bayan falan diemi hitap ediyor

aldatan koca çoğu zaman kıymete biniyo ben asıl bunu anlamıyorum aldatıldığını öğrenen kadın ispat peşine düşüyo lakin ispat ettikten sonra kocamı o kadına kaptırmama tavrı...anlamam mümkün değil

o kadına bi sıfat bulmaya gerek var mı?
beni kocam bağlar

Gördünüz mü konu çoktan saptı bile :)

Ben çok fazla karı dendiğini duymuyorum eş deniliyor genellikle, elbette ki öfkenizi anlıyorum isterseniz bunları bir kağıda yazın dökün sonuna kadar küfredin hem rahatlarsınız ama bir kadın platformunda kadınlardan "karı" diye bahsederseniz olabilecekleri düşünmek istemiyorum :)

Butun serefsiz erkeklerin cükleri kurusun

Valla şu an konuyu tamamen saptıran sizsiniz...ben düşüncelerimi açıkladım buda en tabi hakkım rahatsız olan okumasın cevap yazmasın ve hatta kötü bir ifade kulkandıysamda yönetim icabına bakar sanırım. ..Karı kelimesinden rahatsız olan okumasın bu kadar basit. ..ben gözlemlerimi yazdım

ben bunun erkekle falan ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum bu karakter meselesi. Öyle yapan erkek olduğu gibi kadın da var yapan ayrıca aldatma da bizim hemcinslermzle alakalı bi durum bu kadar önyargıyli keskin fikirli olmamak gerek

Siz icinizdeen istedignizi soyleyin kocanizn muhabbet ettigi kisiye.ama buraya yazmaniz şık durmamis.

Ben niye rahatsız olayım kendimi karı diye tanımlamıyorum ben size konunuzu kurtarmak amaçlı söyledim yine doğru bir yere parmak basan konu ama gelenlerin çoğu buna takılıp konu hakkındaki yorumu belirtmicek neyse siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…