Sadakatsiz gibi en kibar haliyle
Aldatan birine soylenilecek en kibar soz bu kesinlikle
Sadece öyle demeyeceğim kesin de buraya yazamıyorum
Aldatan kisiye hicbisey demeye gerek yok aslinda.ne desen bos cunku.kendi kisiliksizligiyle basbasa birakip gitmek kafi gelir.
Erkekler anlaşılmaya uğraşılmayacak kadar düzler. BU kadar net.
Olayı karmaşık hale getiren ve merakına yenilen faniler biz kadınlarız.
ne kadar doğru bir tespit, tebrikler
elmiş abla noktayı koyduErkekler anlaşılmaya uğraşılmayacak kadar düzler. BU kadar net.
Olayı karmaşık hale getiren ve merakına yenilen faniler biz kadınlarız.
Erkekler aslında çok basittirler. Hepsi olmasa da genel olarak;
1- Bekar erkekler evlilik olayını kullanarak kızlarla birlikte olur. Sonra bakire kızla evlenmek isterler.
2- Evlilerse kendilerinden küçük bir kız bulup onu bir süre kandırırlar , eğer ki evli olduğu anlaşılırsa karımla anlaşamıyorum yakında boşanıyorum, çocukları da yapmak istemedim ama kazayla oldu diye eklerler.
3- Boşanmışlarsa ben karımı aslında hiç sevmedim. Onunla anne babam zorladı diye evlendim. Çocukları da hiç görmeyeceğim. Onlar biz evlenince annelerinde kalacaklar derler.
Kadınlar bu yalanlara inanır mı ?, evet inanırlar, fi tarihine kadar da inanmaya devam edecekler.
Bence ne terkedeceksin ne de kötü söz söyleyeceksin o kadar iyi placaksın ki her uyandığı gün yaptığına yspacağına pişman olacak ki içinde accık insanlık kaldıysa tabi
Tabi tabi heeep pisman olurlar.
Onu pisman edicem diye hergun kivranip durucaksin bugun beni kimle aldatti diyee.ne gerek var boyle eziyet cektirmeye.her iki tarafada eziyet.
Şimfi ben bu keşineyi silerimde peki bu karı-kocadaki karı sözcüğünü napıcaz..bu dilimizde var...ben oraya da beter bişi yazmıştım da sildim. ..kocası başka kadınla muhabbet edenler o kadına hanımefendi bayan falan diemi hitap ediyor
Evli ve çocukluysan ne olucak ???kadın olmak zor ne halde olursan ol ister iş kadını ister ev hanımı...ben öğretmenim anası babası ayrı öğrenciler im var ve hepside perişan iki arada bir derede kalıyorlar...ben de yaşadım boşanmayıda denedik eşimle olnmadı çocuklarıma kıyamadım...hatadır dedim uydu dedim...haaa ana eşime de güvenmiyorum bu da bir gerçek ölene kadarda güüvenmiycem...ve ona tek bir şans verdim bi ikinciside olmayacak asla...diyorum ki bazen kanayan yara gibi eşim iyileşmiyo kestirip atsam herşey düzelecek gibi geliyo ama ya o yara tüm vücuda yayılırsa bi anda napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?