• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri anlama sanatı :) :)

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar, kadınları anlama sanatı derler ama..
Ben erkekleri de anlamış degılımm :d
ne biliyim aslında basit çözülürler ama mesela ummadıgımız hareketler yapabliyolar..ya da mesela mını gıyme derler yanlarında senı öyle gezdırmek ıstemezler ama dısarda baska mını görseler bakarlar..
Bu victoria secret olayına da gıcıkk oluyorumm, begenmeyen erkek yok o kadınları :) :)
var mı erkekleri anlayaaan?

Her istediklerini yapınca senden güzeli iyisi anlayışlısı yok.. istediği bir şeyi yapma senden kötüsü yok. Gelde o boğazına yapışmaaaa :47::47:

ne biliyim aslında basit çözülürler ama mesela ummadıgımız hareketler yapabliyolar..ya da mesela mını gıyme derler yanlarında senı öyle gezdırmek ıstemezler ama dısarda baska mını görseler bakarlar..
Bu victoria secret olayına da gıcıkk oluyorumm, begenmeyen erkek yok o kadınları :) :)

Güzele -kadın erkek fark etmez- herkes bakar...

Kimse "Benim kocam/sevgilim" benden başkasına bakmaz" diyemez...

Kusursuz kadınlara bakıp hayatındaki kadını aşağılamıyor, kıyaslamalara girmiyor ve sorun çıkarmıyorsa bunu dert etmek manasız...

Bizler de hayatımızdaki adama deli gibi aşık olsak da yakışıklı, karizmatik bir jönün filmini iç geçirerek izleyebiliriz mesela ama "Keşke bu adam benim sevgilim olsaydı" anlamına gelmez bu...

Kastettiğiniz erkeklerin sözleriyle tavırları arasındaki tutarsızlıksa kadınlarda da bol miktarda var o dediğiniz...

"Şimdi konuşmak istemiyorum" derler "Hadi sor da anlatayım, hırsımı alayım" demek isterler...

"Beni arama!" derler gözleri telefonda beklerler...

"Defol git!" derler dönüp sarılsın isterler...

Sözün kısası kadınları da erkekleri de anlamanın net bir formülü yok...

Bırakın genel bir anlayışı hayatınızda birden fazla kişi olduysa öncekinden hareketle sonrakinin tavırlarını bile kestiremiyorsunuz...

En güzeli hayatınızdaki erkeğe odaklanıp onu bireysel olarak değerlendirmek, tavırlarında tutarsızlık ve anlamsızlık sezdiğimiz an gereğini yapmak galiba...
:ssz:

Her istediklerini yapınca senden güzeli iyisi anlayışlısı yok.. istediği bir şeyi yapma senden kötüsü yok. Gelde o boğazına yapışmaaaa :47::47:

yaa sorma canımm..kadınların bi tn sorumlulugu var, onlara hem anne sefkatı göster hem mutfakta midelerine bayram yasat, hem suprizlerle onu mutlu et hem her konuda tatmin et, hem her konuya anlayıs göster dertlerıne ortak ol..
ne yani bi ilişkiyi sadece kadın mı üstlenmeli? erkegin hic mi sorumlulugu yokk? mükemmel kadın olmalı da mukemmel erkek olmamamalı mı? :)

yaa sorma canımm..kadınların bi tn sorumlulugu var, onlara hem anne sefkatı göster hem mutfakta midelerine bayram yasat, hem suprizlerle onu mutlu et hem her konuda tatmin et, hem her konuya anlayıs göster dertlerıne ortak ol..
ne yani bi ilişkiyi sadece kadın mı üstlenmeli? erkegin hic mi sorumlulugu yokk? mükemmel kadın olmalı da mukemmel erkek olmamamalı mı? :)

ErkekLer kendiLerini vazgeçilmez sanıyor. Bensiz yapamaz havasında hepsi. Kimi kadında mum ediyor adamı onun sırrı ne acabaa :(
Mükemmellik çok göreceli bi kavram bence Erkek adam gibi adam olsa sorun olmaz karı gbi naz yapıyolar sonra biz naz yapıncada naz yaptık oluyor:47::47:

ErkekLer kendiLerini vazgeçilmez sanıyor. Bensiz yapamaz havasında hepsi. Kimi kadında mum ediyor adamı onun sırrı ne acabaa :(
Mükemmellik çok göreceli bi kavram bence Erkek adam gibi adam olsa sorun olmaz karı gbi naz yapıyolar sonra biz naz yapıncada naz yaptık oluyor:47::47:

evet öyle sanıyolar ama asıl onlar bize muhtaaçç..hiç te vazgecılmez havasına gırmesınler, zaten sınırlıyım suan!!
şuankı durumdan bahsedıyım, yoldayım eve gıdıyorum demıstı, smdı aradım arkadasına gıtmıs..haber vermedı..
ve bu arkadasına ne zaman gtse ıstemedıgım tarzda seyler oluyo..örnegın gece 1 de caddeye yurumuslerdı en son..ne işi var

victoria secret olayına bende gıcık oluyorum.. ustelık ordakı mankenlere de ..

hele adrıana lıma cıps reklamında oynamıstı.. sankı gunluk hayatında cıps yıorda bızıde cıps yemeye cagırıor.. sonra bızde basen oluyor onlarda hıc bişi

victoria secret olayına bende gıcık oluyorum.. ustelık ordakı mankenlere de ..

hele adrıana lıma cıps reklamında oynamıstı.. sankı gunluk hayatında cıps yıorda bızıde cıps yemeye cagırıor.. sonra bızde basen oluyor onlarda hıc bişi
amannn boşver şekerim onlar kaybedeer :)

Çok yakışıklı erkekle birlikte olmayacaksın onu bilir onu söylerim iç güzelliğe bakacaksın.Yakışıklı adamın derdi de çok oluyor,başımıza bela alıyoruz:4::1:

Çok yakışıklı erkekle birlikte olmayacaksın onu bilir onu söylerim iç güzelliğe bakacaksın.Yakışıklı adamın derdi de çok oluyor,başımıza bela alıyoruz:4::1:

hmm peki hem yakısıklı, karızmatık..hem de agzı ıyı laf yapıyosa? ınsanlar onunla konusmaktan sohbetten keyıf alıyosaa? :(

hmm peki hem yakısıklı, karızmatık..hem de agzı ıyı laf yapıyosa? ınsanlar onunla konusmaktan sohbetten keyıf alıyosaa? :(

Ben denedim öyle bir tane 10 yıl kadar =) Buna bela aramak deniliyor, yakışıklı adamın kahrı çekilmiyor, hele bir de çingene pilici gibi muhabbeti iyiyse ooooo uğraşması çok =)

evet öyle sanıyolar ama asıl onlar bize muhtaaçç..hiç te vazgecılmez havasına gırmesınler, zaten sınırlıyım suan!!
şuankı durumdan bahsedıyım, yoldayım eve gıdıyorum demıstı, smdı aradım arkadasına gıtmıs..haber vermedı..
ve bu arkadasına ne zaman gtse ıstemedıgım tarzda seyler oluyo..örnegın gece 1 de caddeye yurumuslerdı en son..ne işi var

Ayy bende çok sinir oluyorum öyle şeyleree..Ne işin var senin o saatte yani gitmesen ölcen mi ben yapsam aynısı kıyamet kopar ama ne o erkek !

Beniiimkidee yakışıklııı ve ben eski sevgilileriyle uğraşıyodum yanii kız bırakmıyodu peşini çok şükür şimdilik bişey yok olmasında zateen :(
Çok tatlı gülüyo uyuuuz etkilenmemek elde değiill gamzeleri falan var kızlarda tabiii içine düşecek bide ben uzaktayım ayrı şehirlerdeyiz yanii şimdi çok şükür askerdede biraz rahatız Rabbim dert tasa vermesin ama o eski sevgilileri hala içimi kemiriyor onlar ölmeden rahat yok bana onu biliyorum :47::47:

Ayy bende çok sinir oluyorum öyle şeyleree..Ne işin var senin o saatte yani gitmesen ölcen mi ben yapsam aynısı kıyamet kopar ama ne o erkek !

yokk şekerim o gıder gzer eglenır, ama ben yapamam ne de olsa o erkek..olduu yok öylee yagma !! :) ona da yasaak, eger ben cıkamıyosam o da cıkmıcakk kırıcak dızını oturucak evınde..ben yanındaysam ok heryere gıdelım gezelım gece de cıkalım ama ben yoksam ıhıhh olmazz :)
ziraa bılıyorum erkek erkege takıldıklarında neler oldugunu..etrafta tehlıke cooook :)

Ben denedim öyle bir tane 10 yıl kadar =) Buna bela aramak deniliyor, yakışıklı adamın kahrı çekilmiyor, hele bir de çingene pilici gibi muhabbeti iyiyse ooooo uğraşması çok =)

yaa adam hem dıkkat cekıyo zaten tiple..bıde muhabbetı cok ıyı..sinir oluyorumm cunku arkadasları kızlar vs bayılıyolar onunla konusmaya..işin yoksaa ugras dur..

Back
X