• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri anlama sanatı :) :)

yaa adam hem dıkkat cekıyo zaten tiple..bıde muhabbetı cok ıyı..sinir oluyorumm cunku arkadasları kızlar vs bayılıyolar onunla konusmaya..işin yoksaa ugras dur..

Ayneeeen :( benim sevgilimin boyu bnmle aynı çok uzun değil bide öyle dikkat çekiyo bide yakışklılğya dikkat çekiyo gelde kafayı yeme .

Ayneeeen :( benim sevgilimin boyu bnmle aynı çok uzun değil bide öyle dikkat çekiyo bide yakışklılğya dikkat çekiyo gelde kafayı yeme .

bencee bunu onlara bellı etmeyelım canım..yoksa şımarırlar havaya falan gırerler..kıskandıgımızı bellı etmemek daha ıyı olur :)

victoria secret olayına bende gıcık oluyorum.. ustelık ordakı mankenlere de ..

hele adrıana lıma cıps reklamında oynamıstı.. sankı gunluk hayatında cıps yıorda bızıde cıps yemeye cagırıor.. sonra bızde basen oluyor onlarda hıc bişi

kandırmaca anacım bunlar kandırmaca :D

Ben gicik oluyorummmm bunlara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANLAMIYORUMMMMM............................:43:

AN-LA-YA-MI-YO-RUM bi türlü !!!:50::50:

Offffffff cok doluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, :ssz:

noldu canımmm hayırdır ?

ya bi kac aydir konusmuyorduk...... msj yolladim cvp yazdi... ...ama cok fazla gec yaziyor....
mesela bugun 1de yazdim hâla cevap yok....
ne merak ediyo, ne biseyler yaziyo ne bilim anlamadim gitti !!
Bu kadarda agirdan satilmaz mi kendini ....... offffffffff :50::50::57:

Bu erkeklerin hepsini alip elime bi guzel dövecem he !!!

ya bi kac aydir konusmuyorduk...... msj yolladim cvp yazdi... ...ama cok fazla gec yaziyor....

hmm ozaman sen de ona yazma..tut kendını bı sekılde..
senı takmayanı sen hıc takma..gec yazılırsa ben delırırdım heralde bıda yazmazdım

Canım gerçekten yakışıklı biriyle çıkmak kadar zor bişey yok
Benimkide ahım şahım değil ama karizmatik
Yolda yürürken kızların bakışlarını yakalıyorum
Ama takmıyorum artık fazla çünkü ben daha güzelimmmmm:27::27:
Hep bana söyler çok şanslıyım diye:17:

hmm ozaman sen de ona yazma..tut kendını bı sekılde..
senı takmayanı sen hıc takma..gec yazılırsa ben delırırdım heralde bıda yazmazdım

ya nasil yazmiyim ki bilmiyorummm, sen delirirdim diyosun ya, ben çildircak gibi oluyorummmm !!!!!!!!!!!!!!
Insan nasil bu kadar ilgisiz, duyarsiz olur!
Nasil tutayim kendimi sosyalbilimci ??
Hala cevap yazmadi ! diyelim ki yarin yazacak, bende mi yazmiyim ?
bu saatten sonra zaten hiç bisey yazasim yok !!! defolsun gitsin tovbe tovbe!! cok sinirliyim :41::41::41:

Son düzenleme:
ya nasil yazmiyim ki bilmiyorummm, sen delirirdim diyosun ya, ben çildircak gibi oluyorummmm !!!!!!!!!!!!!!
Insan nasil bu kadar ilgisiz, duyarsiz olur!
Nasil tutayim kendimi sosyalbilimci ??
Hala cevap yazmadim, diyelim ki yarim yazacak, bende mi yazmiyim ?
bu saatten sonra zaten hiç bisey yazasim yok !!! defolsun gitsin tovbe tovbe!! cok sinirliyim :41::41::41:

Canım niye ayrıldınız veya konuyu biraz açsana

Seninle görüşmek isteyen adama senin bişeyler yazmana gerek yok, o isterse sana ulaşır zaten. Öyle naz yapan, yazdıklarına 40 saat cevap vermeyen bi adama asla pirim verme.. Biz bayanlar çok duygusal davranıyor dayanamıyoruz falan ama en büyük hatamız bu. Eğer aranızda bişeyler başlarsa da emin ol KESİNLİKLE BİTER........

Canım niye ayrıldınız veya konuyu biraz açsana

ayrilmadik ki cnm....
Ben bu kisiyle konusuyodum netten....
1 sene fln olmustu... ama ben sIkILdIM.... yuz yuze grsmuyoruz... neyiz belli degil....
gelecekle ilgili bisey dusunmuyoruz bu yuzden de o yuzden konusmaya ne gerek var diye dusunup, konusmayalim dedim..
...

aradan 6 ay gecti ben buna tekrar mesaj yolladim nasilsin naber fln diye... cvp yazdi... hatta hayatimda biri var mi diye sordu... ama tik yok dogru durust ne mesaj yolluyo napiyosun diye ? ne 6 ay boyunca naptin neetin diye soruyo ? ne bilim hiç bisey yazmiyo, mesaj atmiyo !!! ya kendini agirdan satiyo ! yada bilmiyorum !!! ben ona konusmayalim dedim diye ozur bekliyosa... dilemek istemiyorum !!!
Off amaan... biz bu erkeklere boyle yuz verirsek tabi havalara girerler.. naparsa yapsin umrumda degil... hiç sevgili olmadik .... gerçekte yuzunu fln da gormuslugum yok !
Yol yakinken, o yoluna ben yoluma needim daha...
bugun yazdim oglende konusabilirmiyiz bos vaktinde diye, hala cevap yok! dalga geciyo sanirim !:41::41::41:

yok yok ben iyi niyetliyim, haksizlik ettim, kalbini kirmistirim diye dusunup tekrar yazdim keske de yazmasaydim amaan!!!! sinirim gecmiyo !

Seninle görüşmek isteyen adama senin bişeyler yazmana gerek yok, o isterse sana ulaşır zaten. Öyle naz yapan, yazdıklarına 40 saat cevap vermeyen bi adama asla pirim verme.. Biz bayanlar çok duygusal davranıyor dayanamıyoruz falan ama en büyük hatamız bu. Eğer aranızda bişeyler başlarsa da emin ol KESİNLİKLE BİTER........

Haklisin yagmur hemde çooook haklisin.............:34::34::34:

ayrilmadik ki cnm....
Ben bu kisiyle konusuyodum netten....
1 sene fln olmustu... ama ben sIkILdIM.... yuz yuze grsmuyoruz... neyiz belli degil....
gelecekle ilgili bisey dusunmuyoruz bu yuzden de o yuzden konusmaya ne gerek var diye dusunup, konusmayalim dedim..
...

aradan 6 ay gecti ben buna tekrar mesaj yolladim nasilsin naber fln diye... cvp yazdi... hatta hayatimda biri var mi diye sordu... ama tik yok dogru durust ne mesaj yolluyo napiyosun diye ? ne 6 ay boyunca naptin neetin diye soruyo ? ne bilim hiç bisey yazmiyo, mesaj atmiyo !!! ya kendini agirdan satiyo ! yada bilmiyorum !!! ben ona konusmayalim dedim diye ozur bekliyosa... dilemek istemiyorum !!!
Off amaan... biz bu erkeklere boyle yuz verirsek tabi havalara girerler.. naparsa yapsin umrumda degil... hiç sevgili olmadik .... gerçekte yuzunu fln da gormuslugum yok !
Yol yakinken, o yoluna ben yoluma needim daha...
bugun yazdim oglende konusabilirmiyiz bos vaktinde diye, hala cevap yok! dalga geciyo sanirim !:41::41::41:

yok yok ben iyi niyetliyim, haksizlik ettim, kalbini kirmistirim diye dusunup tekrar yazdim keske de yazmasaydim amaan!!!! sinirim gecmiyo !
Anladım canım seni üzmek istemem ama dalga geçermiş gibi tavırları var
Gerçekten sevse buluşalım görüşelim derdi. Bence fazla bi havalı.
Hiç mesaj atma derim, sana sevgilimi yok o düşünsün elindekini kaybettiğini
Çünkü peşinden koştukça şımarıyolar ya dize getirmek lazım yada def etmek:57::13:

Anladım canım seni üzmek istemem ama dalga geçermiş gibi tavırları var
Gerçekten sevse buluşalım görüşelim derdi. Bence fazla bi havalı.
Hiç mesaj atma derim, sana sevgilimi yok o düşünsün elindekini kaybettiğini
Çünkü peşinden koştukça şımarıyolar ya dize getirmek lazım yada def etmek:57::13:

Yok canim yok ne üzmesi sonuna kadar haklisin, bende oyle düsünüyorum, resmen dalga geçiyor benimle !
Aynen gerçekten sevse ne yapar ne eder, konusur, ilgilenir, gorusmek ister......
Tamam mesaj atmiyim daha, ama bugun ki yazdigimia cevap yazarsa ne yapiyim peki sndz ?
dayanamiyorum, agzima geleni soylemek geliyo içimden!! :57::57:

Içim öfke dolu !

Yok canim yok ne üzmesi sonuna kadar haklisin, bende oyle düsünüyorum, resmen dalga geçiyor benimle !
Aynen gerçekten sevse ne yapar ne eder, konusur, ilgilenir, gorusmek ister......
Tamam mesaj atmiyim daha, ama bugun ki yazdigimia cevap yazarsa ne yapiyim peki sndz ?

Içim öfke dolu !

Cevap atma derim madem seninle tavır yarışı yapıyo
Ozaman görür sana yaptığı saygısızlığı

Hatta hiç muhattap olma bundan sonra:54:

Içim öfke dolu !Sonuçta nette konuşmuşsun sen bu adamla. Senle konuşurken (1 sene boyunca görüşmüşsünüz üstelik), hiç görüşelim, tanışalım diye bi ısrarı bile olmadıysa muhtemelen başkalarıyla da konuşuyodur zaten. Aradan geçen onca zamandan sonra kimbilir kimler girdi araya da. Sana da 1 yılın hatırına cevap yazmıştır muhtemelen. Cevap yazarsa alelade bişey yaz gönder. Çok durma üstünde. Önemsetme ona kendini. Emin ol o kişiyle bir geleceğiniz olmaz. Köprünün üstünden çok sular akmış ;)

Içim öfke dolu !Sonuçta nette konuşmuşsun sen bu adamla. Senle konuşurken (1 sene boyunca görüşmüşsünüz üstelik), hiç görüşelim, tanışalım diye bi ısrarı bile olmadıysa muhtemelen başkalarıyla da konuşuyodur zaten. Aradan geçen onca zamandan sonra kimbilir kimler girdi araya da. Sana da 1 yılın hatırına cevap yazmıştır muhtemelen. Cevap yazarsa alelade bişey yaz gönder. Çok durma üstünde. Önemsetme ona kendini. Emin ol o kişiyle bir geleceğiniz olmaz. Köprünün üstünden çok sular akmış ;)

Arkadaşa katılıyorum canım söylemek çok zor bunları ama gerçekler

Back
X