erkekleri anlamak güç..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte canım bu yaşadıkların sna bi ders olsun bundan snra eskisi gibi davranma hayatta senden değerli hiç kimse yok bnu da unutma =)

herşeyin 2. si yenilgidir,her dönüş ispatıdır biraz daha kaybetmişliğin
ayrılık zor bir zanaat,kimse yüzde yüz gülemez
kimse yüzde yüz gidemez
giden dönüyorsa bil ki sevdiğinden değil,"kaybettiğindendir"
ve aradığını bulamadığındandır
dönene kapını açma sevseydi o gitmazdi hiç bir zaman

Çok seviyorum bu şiiri. Ve çok mantıklı geliyor
Erkekler 2 hafta içinde dönüyorsa ben sevgiye bağlarım yapamadı edemedi derim ama eğer 2 haftayı geçiyorsa bence sevgiye dayalı hiç bir yanı yok. Çünkü erkekler her ne sebepleri varsa ancak 2 hafta özlemlerine engel olabilirler. Umarım daha güzel bir ilişkin olur ve sonsuza kadar sürer sevginiz

ya evt bu kadar özlem duyan bir insan 1 ay kendine hakim olamaz ki,şimdi yarıyıl tatilindeydi,bir meşgalesi de yoktu yani oyalayacak,yani açıkçası ben de çok inanamıyorum samimiyetine kahrediyorum kendime falan diyo kabullenemiyo ayrılığı ama benim için artık bitti..dürüstlük ve samimiyet önemli benim için

ruya tşk ederim canım iyi dileklerin için inşallah

Erkekler 2 hafta içinde dönüyorsa ben sevgiye bağlarım yapamadı edemedi derim ama eğer 2 haftayı geçiyorsa bence sevgiye dayalı hiç bir yanı yok. Çünkü erkekler her ne sebepleri varsa ancak 2 hafta özlemlerine engel olabilirler. Umarım daha güzel bir ilişkin olur ve sonsuza kadar sürer sevginiz

iki hafta çok uzun bi süre. bi gün gidebiliyosa gitmeli zaten.

iki hafta çok uzun bi süre. bi gün gidebiliyosa gitmeli zaten.

1 gün ne yaptın sen ya :D Adam 2 gün sinirli olacaktır bitti diye, sonraki 3 gün avunacaktır bittiyse bitti kendi kaybetti diye.
1 Haftada benden gururuna verdim :D ondan sonra sevgi varsa bütün bu teselli yada zorlamalarını alt edip araması kaçınılmaz olacaktır. 2 hafta süren ayrılıkları kaile almayalım mola diyelim ama uzarsa ayrılık o zaman ayrılıktır. Herkeze çok mutlu ilişkiler dilerim Allah bol keseden versin inş
4. gün molamızda dua edin 2 hafta geçerse bittim ben eyvahedigeldismile

ruya tşk ederim canım iyi dileklerin için inşallah

Rica ederim cnm,benide görsün Allah kaydirigubbakcemile3 Bir erkek arkadaşımla dertleşirken sevgilimi terkettiğimi söyledim,kötü bir şekilde yüz üstü bırakmıştım,aklım karışıktı falan filan. bunları söyledim ve sürekli aradığını barışmak istediğini söylemiştim
Bana dediği sakın barışma erkekler o kadar köpek moduna geçmez biraz uğraşır bırakır,seviyorsa sevgisini ezdirmez. Belliki yedirememiş ve hırs yapmış eğer barışırsan intikam almak içindir aynını o sana yapacaktır. Sakın bu kozu verme dedi. Haklıda çıktı adam bana ömrümü tükettin yalvartıcam seni dedi barıştığımızda şakayla karışık. zemuszemus
Zararın neresinden dönersen kardır bende niyetini anladım ve yine tekmeyi bastımkaydirigubbakcemile4 Ohh olsun yine gelsin yine basarım edepsizlere bak. Umarım birgün erkeklerde kulüp kurar ve biz kızlar tarafından ne hallere geldiklerini yazar dururlar o zaman nasıl mutlu olucam ahh ahhalsanaalsanasmile :enbuyukkk:

ayrılmışsın sonuçta canım niye arkadaş kalasınız ki mantıksız bence
bırak oda hayatına baksın sende hayatını yaşa
sevse öabalardı söylediğin gibi ama demekki sevmemiş

Canım "takma,boşver" dicem ama kendimden biliyorum,olmuyo :):)
O yüzden zamana bırak,geri döneceğini de bekleme.Umutlanma derim,uğraştığına değmez.
Böyle şeyleri gördükçe içim acıyor ya.Doğru düzgün bir erkek yok mu şu dünyada,allah aşkına?
ımza:13 Şubattan,15Şubat'a direkt atlayan biri

1 gün ne yaptın sen ya :D Adam 2 gün sinirli olacaktır bitti diye, sonraki 3 gün avunacaktır bittiyse bitti kendi kaybetti diye.
1 Haftada benden gururuna verdim :D ondan sonra sevgi varsa bütün bu teselli yada zorlamalarını alt edip araması kaçınılmaz olacaktır. 2 hafta süren ayrılıkları kaile almayalım mola diyelim ama uzarsa ayrılık o zaman ayrılıktır. Herkeze çok mutlu ilişkiler dilerim Allah bol keseden versin inş
4. gün molamızda dua edin 2 hafta geçerse bittim ben eyvahedigeldismile

bu ne be fizik formülü mü? bunu da mı dertlerini paylaştığın o erkek arkadaşın anlattı? kaydirigubbakcemile3

Back
X