erkekleri anlamak

irinaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
273
3
118
Diğer
Herkese merhaba..

Kuzenimle işin içinden çıkamadığımız bir konuyu bir de sizlere soralım dedik.

Kuzenimin beş yıl önce görüştüğü biri vardı.Kuzenim 3-4 ay görüştükten sonra beraber yapamayacaklarını farkedip ilişkisini kesti...Sonra ikisinin başkalarıyla görüşmeye başladılar.Fakat bu eski eleman kuzenimi bir türlü peşini bırakmadı.5 sene boyunca kuzenim ona dönsün diye yapmadığı kalmadı.Klasik erkek numaraları işte hepimizin bildiği.Kuzenimde kötü anlarında arkadasca yanında olmayı,bir şeye ihtiyacı oldugunda yardım etmeyi,adam sevgilisiyle kavga ettiğinde ilişkisini toparlasın diye ona telkinlerde bulnmak seklinde sürdüdü onla görüşmelerini.Yani nerdeyse senede bir görüşüyorlardı ama o da telefon vasıtasıyla yüzyüze görüşmedi hiç kuzenim.İlk arayan hep adam oldu kuzenim arkadasca da olsa onu hiç kendisi bir adım atmadı.

Gelelim bizim bir türlü anlamadığımız duruma.Kuzenim gecen ay kötü bir dönem gecirdi.Ve bu adamla görüştü birkaç gün.Ama o beş yıl askından ölen adam kuzenimin nerdeyse suratına bakmamış.

Şimdi kuzenim bu durumla ilgili ne yapacagını şaşırmış durumda.Aslında ben de şaşkınım cünkü bu beş yıl boyunca hep kuzenimin yanındaydım ve olayları birebir gördüm.Ben de bu adam seni gercekten seviyor bir sans ver dedim durdum.

Son durumda adama arada bir seni canım dan cok seviyorum diye msj atıyor.Kuzenim karşılık vermiyor konuşmuyor adamla.

Ya gelsin beni tatmin etsin acıklasın inandırsın diyor ya da bana msj atmayı aramayı kessin diyor fakat adam ikisini de yapmıyor.

Biz bu işin içinden nasıl çıkalım,ne düşünelim,napalım bilemedik doğrusu...

Maalesef adama ne zaman olsa ben burdayım istediğinde ara konuşurum,derdini dinlerim,beraber olmasakta gönlüm seninle mesajı vermiş kuzeniniz... Doğal olarak adamda aklına estikçe kuzenini arıyor gerçekte ilgi duymadığı halde... Ondan bir adım beklemektense kuzeninin adam her istediğinde ulaşamayacağını ondan uzak durarak göstermesi gerekiyor... Yoksa bu böyle 40 yıl sürer :50::50::50:

Son düzenleme:
Kuzeniniz onunla dertleşmeye devam etmekte hata yapmış.

Net ve kararlı bir şekilde bir daha onu rahatsız etmemesi gerektiğini söylemeli..
Beş yıl boyunca umut görmeseydi bu kadar devam ettirmezdi adam.

Kuzeniniz fark etmeden umutlandırmış demek ki onu. Bu ilişkinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum anlattıklarınız ölçüdünde.

bence görüşmeyi kessin numarasını değiştirsin ne istediğini bilmeyen bi insanla vakit harcamasın bunun içinde kafasını yormasın kuzenin

Adamla görüşmeyi kesemiyor.1 yıl boyunca hiç bir msjına karsılık vermese de adam durup durup arıyor.Kaç defa telefon numarasını değiştirdi adam buldu numarayı.Arada kuzenim nişanlandı nişanlısı duruma el koydu(sonra nişan bozuldu başka bir sebepten) adam yine peşini bırakmadı kızın.Hatta adam yurtdışına bile gitti kuzenimden uzlaklaşmak için ama oralardan bile arayıp sordu.

Kuzenimde Madam peşimi bırakmıyor bir görüşeyim dedi ama adam da dediğim gbi resmen suratına bakmamış kızın.

Kuzenim yıllardr istiyor peşini bıraksın diye olmuyor.

Son durumda birazda gurur meselesi yaptı bu adam değil mi bes sene benim peşimden koşan nasıl bana böyle davranır diyen...Söylemediğini bırakmadı ama adam seviyorum diyor başka bişi demiyor yapmıyor.

Savcılığa şikayet etmek çözüm olabilir mi diye düşünüyoruz ama kuzenimde olayın büyümesinden çekiniyor.

Ben de kızıyorum niye konuştun ettin adamla diye ama ''Napayım abla annem hasta diyor gecmiş olsun demeyeyim diyor kaç yıl bu bikaç ay değil ki.İlla saglıkla ilgili bişiler diyor bende üzülüp cvp veriiyorum ya da sevgilim böle böle dedi napayım diyor ben de akıl verdim iş kurdum diyor hayırlısı olsun diyorum bişi de demiyorum ki başka insanca konustum hep'' diyor.

Hanımlar biliyorum çok sacma durum.Kuzenim de böyle şeylere takılcak bir kız değil ama kötü bir dönem geciyor ve bu duruma da fena taktı bende yanında olmak istiyorum kardeşim gbi seviyorum kızı.Kıyamıyorum dayanamıyorum üzülmesine.

Adamla görüşmeyi kesemiyor.1 yıl boyunca hiç bir msjına karsılık vermese de adam durup durup arıyor.Kaç defa telefon numarasını değiştirdi adam buldu numarayı.Arada kuzenim nişanlandı nişanlısı duruma el koydu(sonra nişan bozuldu başka bir sebepten) adam yine peşini bırakmadı kızın.Hatta adam yurtdışına bile gitti kuzenimden uzlaklaşmak için ama oralardan bile arayıp sordu.

Kuzenimde Madam peşimi bırakmıyor bir görüşeyim dedi ama adam da dediğim gbi resmen suratına bakmamış kızın.

Kuzenim yıllardr istiyor peşini bıraksın diye olmuyor.

Son durumda birazda gurur meselesi yaptı bu adam değil mi bes sene benim peşimden koşan nasıl bana böyle davranır diyen...Söylemediğini bırakmadı ama adam seviyorum diyor başka bişi demiyor yapmıyor.

Bir âşık değil de bir sapık tarif ediyorsunuz sanki. Yani sapıkça şeyler bunlar normal değil, demek ki böyle uzaktan sarkmayı seviyor bu adam.

Bir âşık değil de bir sapık tarif ediyorsunuz sanki. Yani sapıkça şeyler bunlar normal değil, demek ki böyle uzaktan sarkmayı seviyor bu adam.

Haklısınız bir cırpıda yazınca öyle oldu ama bu bes seneye yayılınca;üstüste gelmeyince ya da o an ki psikoljisine bağlı olarak önemseyemeyebiliyor sanırım.:5:

Adam kuzeninize raftaki yedek muamelesi yapmış, kendini kötü hissettiğinde ona iyi gelebilecek biri.

Umursamayın aramalarını, hiç cevap vermezseniz bir süre sonra vazgeçer

Ha vazgeçmiyor ise o zaman şikayet edin.

Bu tiplerden uzak durmak lazım ...

Back
X