erkekleri anlayamıyorum !!

eskibirhesap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
20
29
93
İzmir
Öncedende buraya konu açmıştım.Gerçekten anlayamıyorum erkekleri eski sevgilimle ayrıldık ondan sonra 1 hafta geçmeden başka birini buldu 2-3 hafta çıktı sevmiyorum diye ayrıldı.Sonra bana arkadaş kalalım dedi nası arkadaş kalabiliyosak onu da anlamış değilim...Bende dedim bir daha seninle arkadaş olarak görüşmek istemiyorum.Oda bişey demedii bu sabah öğrendim o kıza tekrardan geri dönmüş çok sinirliyim çok kırgınım kızlar yaaa..Ben bunları hakedicek ne yaptım bu kadar çocuk oyuncağımı bu işler???
Kimsenin ahını almam öyle ama ahını alıyorum bana yakışmayan bir şey ama benim çektiğim acının bin katını çeksin bundan sonraki hayatında mutlu olamasın yüzü hiç gülmesin karşısına hep yanlış kişiler çıksın....Saygı bırakmadı kendisinde artık.Ben ne yaptım da bunları yaşıyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Hepsi aynı tezgahın malı.İçinde ne kavgalar yaşadığını,şu anda çıldırmak üzere olduğunu biliyorum,çok iyi biliyorum,aynı duygular içindeyim.kendime nasıl gelecegimi bilmiyorum.Hersey bitmiş gibi güzelliklere dair.bana yaptıgı herseye ragmen nasıl oluyorda hala onu deli gibi seviyorum çözemiyorum.Evet beddua etmek istiyorum ama yapamıyorum,kıyamıyorum.Bu onun iyiliginden mi? hayır hem de kesinlikle hayır.Tamamen benim kendi saftoronlugum.Aylarca bir yalanın icinde oyuncagı oldum.O eglenirken ben herseyin gercek oldugunu sandım.Bir de ustune yemedigim hakaret,dökmedigim gözyası,yıkılmadık hayalim kalmadı.Uykusuz gecelerde duvarlarla konusup ağlayan benken o mısıl mısıl uyudu.Ben tek lokma yutamaz haldeyken o hapır hupur yedi içti gezdi tozdu.Sonunda ne oldu elimde avcumda bir suru yalanla kalakaldım.Özür bile dilemedi.İnkar etti.Yaptıklarında haklılıgını savundu.Hatta beni haksız cıkarmaya calıstı.Zeytinyag gibi uste cıkmaya calıstı kısacası.Şimdiiiiiiiii.....Ben kendimde değilken,canım acırken,herseye ragmen kendi kendime özlemler içinde kıvranırken o kimbilir kimlerle gönül eglendirmekle mesgul.Bir gun bile surmedi facebookta ilişkisi yok sekmesini secmesi,bir suru sacma sapan tipi eklemesi.Bize gelince namus edebiyatı yaparken kendileri namussuzlugun alasını yapıyorlar.Sevgi denilen muhtesem nimeti de mundar ediyorlar.herkes kendi gibisini bulsun dunyada.oturup kalkıp buna dua edicem.Sadakatsizler sadakatsizleri bulsun,benciller bencilleri,yalancılar yalancıları.Gul gibi gecinip gitsinler.Gercekten seven kalpler üzülmesin...üzülmesin...üzülmesin !!!

Sevmediği için yapmış bütün bunları.Ama aslında sevip sevmemek de değil bence karakter meselesi bunu kendine yakıştırıo demekki.Öyleleri çok zaten.Bu işler şans işi belki mutlu olacağın birini buluosun ya da bulamıosun.Bu seçim doğru diosun bi bakıosun hooop adam değişivermiş.Hayırlısını nasip etsin allah cümlemize.

ahhh kızlar ahhhhh adisinimi dersiniz şerefsizinimi dersiniz hangi birini sayıcaksınız o kadar çoklar ki elden bir şey gelmiyor en iyisi gardımız almak ve elimizde geleni ardımıza koymamak Allah hepimizi helal süt emmişlerle karşılaştırsın......

onlari kim anliyoki..................yanliz degilsin yani merak etmekaydirigubbakcemile5

bunları bi tek ben yaşıyorum sanıyodum. anlıyorum canım seni ama ben kolay atlattım çünkü bu bunalım durumdan gerçekten kurtulmak istiyordum.çok okudum,özellikle kişisel gelişim üzerine.unutma neyi düşünürsen hayatında onu çoğaltırsın,önce atlatmaya hevesli olmalısın çünkü sürekli düşünmek bişeyleri değiştirmiyor öyleyse farklı şeyler yapmalı. mesela ben kendimce bi yöntem buldum,önce ona dair ne kaldıysa ya attım ya yaktım,sonra da o her aklıma geldiğinde farklı bi düşünceye atladım.mesela ben tıp okumak istiyordum her aklıma o geldiğinde fakülteyi kazanmanın hayalini kurdum, ben mükemmel bi yere gelince beni kaybettiğine üzülen o olacaktı çünkü.böylece o hayalle hem çok çalışmış oldum hem onu sildim.zaten barışmanın mümkünü yoksa tek çıkar yol o kişiliksizi silmektir.
sonuç: kazandım,istediğim yerdeyim(ha şimdi önüme getirseler, onu rezil-i rüsva eder yerin dibine sokarım,öfkem geçmedi ama hayatımı ben değiştirdim ve ben kazandım irademe hayranım):dance::dance:

atlatırsın üzülme ama özellikle kişisel gelişim üzeerine okumanı tavsiye ederim.ve saatlerce bu niye böyle oldu diye düşünme bi faydası olmuyor hem aklında bulunsun zaten senin bunları düşünüyor,üzülüyor olman onun da umrunda değildir,üzülmene dayanamayacak olsa ayrılmazdı.
neyse canım kolay gelsin Allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile5

bende anlamıyorum ama artık anlamayada çalışmıyorum.bırak onlar seni anlamaya çalışsın.kendini üzdüğüne değmez.

HAYAT...

Gidene kal demeyeceksin. ..
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep
sen olursun...

Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama
sevgisini...
Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz. ..

Öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de.
Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendimi bir sahnede buldum,
Oynadım.
Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım.

Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime.
Sonra dedim ki söz ver kendine
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin.
Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım.
Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım.

kimse için üzülmeye değmez.Giden gün ömürden gidiyor.Haketmeyenler için bu gününüzü ve yarınınızı mahvetmeyin.Biliyorum kolay değil ama yinede insan herkesten herşeyden önce kendi tarafını tutmalı ve kimseye kendini üzecek fırsatı vermemeli

Suç sende değil ki sevgilin adiymiş...Hem sen niye erkekleri anlamaya çalışıyorsun ki eline ne geçecek ben söyleyim sinir hastası olan biri geçecek eline oda sen olacaksın..bırak onlar seni tanımaya çalışsın..bence eski sevgilinin döndüğü kıza acıyalım hepberaber aaa oda burdadır belki okuyordurda bir tekmede o atar kim bilir...

kızlar kusura bakmayın ama erkeklerı qozunuzde bıraz fazla buyutuyosunuz hanqı erkek vazqecılmez kı ya da hanqı kız vazqecılmezdırkı . . etrafınız bır bakın onlardan bınlerce mılyonlarca vaR kımse ıcn kendınızı yıpratmanıza deqmez sımı sana qelelım bı kere bıkez cıkıp ayrıldıqın sevglne asla donmemelısın sonra bıten bı ılıskıden sonra onun bı baskasıyla cıkması da cok normal bence . . sonra sana qelıp arkadas kalalım demesı karaktersızlıqı. . sen senle arkadas olmak ıstemıyorum dıyınce yıne ayrıldıqına donmesı de yıne cok normal cunku ıstememıssın kı en ıyısını yapmıssın . . hem sana bısey dıyım mı o cocuk yeterınce kendıne ozquvenı olan yakısıklı karakterlı bı ınsan olsaydı donup dolaşıp eskılere donmezdı yenılerın suyu mu cıkmıs qozunde buyutme onu ve boyle karaktersız bı ınsan ıcın uzulme . . erkekler ınanın bana cok basıtler ben hepsınn mantıqını bılıyorum ( ok qıcık mı duruyorum uzaktan (= )

bayramın 1. günü sinirle yazmıştım sonra buraya konu açtığımı unutmuşum kusura bakmayın bana yaptıklarına bakınca onu sevmemem lazım ama hala içimde umut taşıyorum ona karşı küçükte olsa bir umut yaa ...o kıza tekrardan döndüğünü duyduktan sonra onun bana aldığı herşeyi attım çöpe hiç bişeyini bırakmadım unutmamı kolaylaştırır diye..bu hafta boyunca 3 kez falcıya gittim moralim yerine gelsin diyee..dün gece arkadaşlarımla gece dısarı çıkmıştık sonra arkadasım taksiye binerken gördü ben göremedim ama... diğer arkadasım aradı napıyosun demin seni gördüm diee oda iyiyim filan sonra yanında kim war diye sordu oda benimle diğer arkadasımın ismini verdiii hiç bi yorumda bulunmamışş salı günü arkadaşlarım eski sevgilimle içmeye gidicekler muhakkakki adım geçicek.... benimkiler boşuna umut zaten seven insan zaten benimle barışırdı başka kızla çıkmazdı...bugün o kadar dolmuşum artık yolun ortasında ağlamaya başladım gelen geçen bana bakıyor hiç kimse umrumda değildiiii..çok kötü ayrılık o sana acı verdikçe sen daha çok bağlanıyorsun dahada ulaşılmaz gözüküyor ama sevgimin ona layik olmadığını da biliyorum..herşey çok karışık ..

beni anlayanlar war ne güzel birşey aynı acıları yasayıpta burada sizlerle paylaşmak ağlamak....

boş ver erkekler turşu suyu gibi içenin midesini bulandırır içmeyenin ağzını sulandırır...
üzülme diyemiyorum seni çok iyi anlıyorum yanlız değilsin ilk değilsin sonda olmayacaksın

Bence biraz da özeleştiri yapmalıyız diye düşünüyorum.Bizde az değiliz hani..Özellikle ben..Erkeklerde dış görünüşe fazla önem veriyoruz ve onları olduğunfan farklı görünmeye zorluyoruz.Özellikle erkekler ne kadar çok kızla çıkarsalar,kendi aralarında bu durumdan o kadar gururlandıkları için çok güzel seviyormuş rolü yapıyorlar.Bu durumun oluşmasında ana faktör de biziz bence.

Sende bilip bilmeden insanları karalama bence şekerim.Bakalım niye ayrılmış acaba.Belki arkadaşımız bir hata yaptığı çocuğa.Nerden bilebilirizki.Bazen öyle davalar geliyorki önümüze..Yüzdeyüz suçlu dediğimiz adam suçsuz çıkabiliyor.Herkes baktığı açıdan görüyor olayları.

''bu hafta boyunca 3 kez falcıya gittim moralim yerine gelsin diyee''
canım üzüntünü anlıyorum ama hafta da 3 kez falcıya gidince insanın morali nasıl düzeliyor, onu anlayamadım... bu tür insanlar ve meslekler ,insanların zaaflarını kullanmak ve sömürmek için varlar,bunlardan mı medet umuyorsun?kendi kendine aşmak zorunda olduğun bir durum bu,falcılarla diil..seni kandırmalarına izin verip te, sahte mutluluklar yaşama... avutma kendini..senin ilacın sensin...

Gerçekten de falcı da neyin nesi şekerim.Gitsene bir ilişki terapistine yada yogo terapisine.Geçen gittim İstanbul'da bir yogo terapisine.Hocamın gösterdiği gibi bir yogo terapisi yaptım ve üstüne birde sıcak ve taze bir papatya çayı içtim.Yeniden doğduğumu hissettim sanki

ayrılık sebebi son zamanlar aramıyordu sormuyordu bende daha fazla yapamıyorum dedim ve ayrıldım...daha sonra arkadaşlarımla konuşmuş sıkılmıştımm zaten yaz ayları kızlar ortam clup filan ona sadık olamazdım demiş ondan soğuk dawranmış benim ayrılmamı beklemiş..

falcıya niye gidiyosun demişsiniz bilmiyorum o sırada falcılara gitmek iyi geldii moral veriyodu bana söyledikleri şeylerin boş olduğunu bilsemde kısa süreli mutluluk werdi bana

birde erkeklere ne zaman hayatımızınodak noktası yaparsak onları çok sevdiğimi anlarlarsa o zaman biz nasıl olsa onu seviyoruz diye gözleri başkalarına kayıyor ve sıkılıyorlar biz sevgimizi aşırı belli etmekle aslında yanlış yapıyoruz her zaman gidecek izlenimini verirsek o zaman bize daha çok bağlanıyorlar....aslında böyle oyunlarda kötü insan o zaman ona karşı ne hissediyosa öyle dawranmalı içinden geldiği gibi fakat eğer öyle olursam benden sıkılıyorlar

öyle olmuyor ki..çünkü o gözünde ulaşılmazın ve ulaşılmaz oldukça dahada seni bağlıyor..keşke senin gibi olabilseydim bana o kadar kazık attından sonra ama kalbime söz geçiremiyorum.onunla karşılaştığım zaman gözlerine bakamıyorum onu hala sevdiğimi anlamayayım diye

sadece benim yaşadığım bişey değil herkes ayrılık yaşıyor acı çekiyor ağlıyor normal birşeymiş gibi geliyor duyunca ama içimiz öyle demiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…