- Konu Sahibi eskibirhesap
Öncedende buraya konu açmıştım.Gerçekten anlayamıyorum erkekleri eski sevgilimle ayrıldık ondan sonra 1 hafta geçmeden başka birini buldu 2-3 hafta çıktı sevmiyorum diye ayrıldı.Sonra bana arkadaş kalalım dedi nası arkadaş kalabiliyosak onu da anlamış değilim...Bende dedim bir daha seninle arkadaş olarak görüşmek istemiyorum.Oda bişey demedii bu sabah öğrendim o kıza tekrardan geri dönmüş çok sinirliyim çok kırgınım kızlar yaaa..Ben bunları hakedicek ne yaptım bu kadar çocuk oyuncağımı bu işler???
Kimsenin ahını almam öyle ama ahını alıyorum bana yakışmayan bir şey ama benim çektiğim acının bin katını çeksin bundan sonraki hayatında mutlu olamasın yüzü hiç gülmesin karşısına hep yanlış kişiler çıksın....Saygı bırakmadı kendisinde artık.Ben ne yaptım da bunları yaşıyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Kimsenin ahını almam öyle ama ahını alıyorum bana yakışmayan bir şey ama benim çektiğim acının bin katını çeksin bundan sonraki hayatında mutlu olamasın yüzü hiç gülmesin karşısına hep yanlış kişiler çıksın....Saygı bırakmadı kendisinde artık.Ben ne yaptım da bunları yaşıyorumkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso