ikiside bence..
doğasında olan azınlıktır lakin..
kadınların fedakarlıktan ziyade, bitmek tükenmek bilmeyen istekleri, arzuları bencilliğe iter erkeği diye düşünüyorum..
Çoğu kadın olduğu gibi davranmıyor.Sürekli eşlerini pohpohlayan kadın durumundalar.Eşten öte onlara ilk olarak '' annelik '' yapıyorlar.Zaten yanlış da bu noktada başlıyor.Annelik başkadır ,eş olma durumu başkadır.Her şey önüne hazır bir şekilde gelen erkek de bencilleşiyor zaman içerisinde.Her şeyin çoğu zararlı.:1closedeyes:
KESİNLİKLE ÇOK PAYI OLDUĞUNA İNANIYORUM
GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ÇOK ÖRNEKLERİ VAR
TABİKİ FEDAKARLIK OLUCAK AMA HERKES SORUMLULUKLARINI BİLİCEK
BÜTÜN SORUMLULUKLARI KADINLARIN ALMASI ÇALIŞIP DİDNİP BÜTÜN EV İHTYAÇLARINI KARŞILAYIP ERKEĞE SORUMLULUK VERMEMESİ ERKEĞİ BÜYÜK BİR BENCİLLİĞE İTİYOR
GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ÖRNEKLERİ VAR
YIPRANAN YIPRANSIN DURSUNşakkıdı
örnek vereyim mesela eşimin küçük kardeşi hanımı mangalı yakar,
salatayı yapar etleri pişirir adam birde kızar, etler iyi pişmemiş diye
yuhhhhhhhh
bende dedim ne o öyle küçük padişahın keyfi yerinde ,
iyi yüz vermişsin diye,
o ise salağım ondan zamanında
hepsini ben yaptım öyle alıştırdım der ,
iyi halt etmişsin derin ve gülerim acı acı onukafamçokkarıştı
Size bir örnek vermek istiyorum sorunun cevabı çokta net bir şekilde ortada. Bi yakınımın 8 çocuğu var. 2 si erkek. Eşi ölüyor. Yaşamı boyunca kızları çok seviyo gözüküp heeep oğlan merkezli yaşamış bi bayan. Konu mal davası olunca kızlarının alacağı düşüncesi bile çıldırtıyor kadını ve haddini aşıp """"kızlarım oğullarımın karısı mı"" ki mal alacaklar diyor.
Yani erkekleri o hale getiren biz kadınlarız.
Mesela bizde 4 kardeşiz en küçüğümüz erkek. Laf açıldı bi kere dua edin ki ben en son doğmuşum yoksa hiç biriniz olmazdınız beni bulmak için sizi doğurdu annem dedi ki. Ailem hiçde ayrımcı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?